Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mnie zawsze cieszy, że psiaki nie muszą się przejmować czy jest odzew na ogłoszenia, skąd wziąć kasę na utrzymanie... Cieszą się nowym życiem i dobrze! W końcu należy im się po ty, co przeszły!

Posted

:siara:Fiu, fiu, fiu, fiu, tfu, tfu, tfu, tfu, hop siup siup, tralala :siara:!!!
Kto żyw niech trzyma kciuki :-)!!!!
W czwartek mam wizytą przedadopcyjną :-).
A jak się wszystko będzie OK, to w piątek Pusia idzie do domu :-).
Nie żebym się cieszyła :siara::siara::siara:
:siara::siara::siara:

Posted

Nutusia napisał(a):
No tak czułam, tak czułam, że te lamenty w końcu przyniosą efekt! :) A coś więcej o tych potencjalnych szczęściarzach?...;)

Państwo z Konstancina ;-). Spotkali Pusię na spacerze i - po stracie pieska trójłapka - powoli dojrzewali do decyzji :-).

CZY KTOŚ MA - i mógłby mi przesłać - UMOWĘ ADOPCYJNĄ?
(Nie wiem czy się przyda, ale - tak na wszelki wypadek ;-)).

Posted

jola_li napisał(a):
Państwo z Konstancina ;-). Spotkali Pusię na spacerze i - po stracie pieska trójłapka - powoli dojrzewali do decyzji :-).

Ja juz trzymam kciuki!Pusienko do domku:)

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

rita60 napisał(a):
No to trzymam kciuki.....

I to mocno, proszę ;-)!

Nutusia napisał(a):
Ja mam umowę - już wysyłam! ;)

Dziękuję bardzo :-)!!!

Ellig napisał(a):
Ja juz trzymam kciuki!Pusienko do domku:)

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Oj tak, oj tak :-)!!!

Ewa i flatki napisał(a):
Trzymam mocno i przypominam, żeby dać kontakt na czesalnię - jakby państwo sobie życzyli :)

Dziękuję bardzo, Ewa :-)!!!
Oczywiście przekażę - jeśli Pusia będzie już Pańskim pieskiem ;-)...

Posted

Wierzyliśmy w ten domek. Wspaniałe wieści,:multi::multi: mocno zaciskamy kciuki za Pusię.:happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:

Posted

Przepraszam, że sobie offnę, ale może ktoś nie ma jeszcze planów na Mikołajkowy wieczór...

Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :)

Posted

No to Pusia jutro się przeprowadza :-).
Myślę o tym z radościo-smutkiem, bo Pusinka już zadomowiła się w hoteliku, zakumplowała z psiaczkami i nauczyła się nowego życia, a teraz idzie do nowej klasy i znowu trzeba będzie się uczyć ;-). Ileż to jeden psi rozumek musi zgłębić wiedzy ;-).
Ale - mam nadzieję, że będzie to już ostatni - długi i szczęśliwy - rozdział jej życia :-).
Pusia zamieszka w domku z ogródkiem całkiem niedaleko Gajowej.
Państwo mieli do niedawna pieska-trójłapka i kiedyś - krótko po jego stracie, jeszcze zapłakani - spotkali Gajową na spacerze z Pusią. Potraktowali to jako wybór losu, a może tego pieska, który odszedł... Tym bardziej, że Pusia bardzo im się spodobała ;-).
Czyli - spełniło się to ogłoszenie, które "dała Pusia" na samym początku ---

Mam nadzieję, że Pusinka będzie kochana i szczęśliwa i że czasem będzie spotykać się z Gają na spacerach (i trochę ją pomęczy, żeby Gaja miała po czym odpoczywać i za bardzo się nie nudziła ;-)).
Umowa już podpisana, zaraz prześlę Pani książkę o szkoleniu klikerem i nazwę karmy, którą je Pusia, a jutro i przez najbliższe dni i tygodnie będę myślami z Pusią - żeby jak najszybciej zadomowiła się i pokochała swoją Nową Rodzinę (z wzajemnością) :-).
Pierwszą prawdziwie jej Rodzinę :-)!

Jutro zaktualizuję konto Pusi, a kwotę, która została - jeśli pozwolicie - przekażę innym pieskom za 2 tygodnie.
Chciałabym chwilę odczekać - tak na wszelki wypadek, coby nie zapeszyć ;-)...