Ola164 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 W góre malutka! Trzymam kciuki za Ciebie :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Karolcia sie przypomina w ten zimny, deszczowy dzien i prosi o cieply domek. Quote
terra Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Karolcia szuka własnego człowieka, który pokocha ja całym sercem i stanie się dla niej calym jej światem. Gdzie jest taki człowiek? Quote
Isadora7 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ulka18 napisał(a):Karolciu dawno nie bylas na pierwszej stronie. Słusznie Karolcia na jedynke marsz. Quote
Ulka18 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kilka suczek, ktore ponad 2-3 lata sa w schronisku ma zaklepane domki w Niemczech dzieki Fundacji DobermannNotHilfe. 5 suczek i 1 piesek. Zastanawiaja sie nad kolejnymi, moze Karolcia sie spodoba. Quote
terra Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mam taką nadzieję. Kochana psina nie ma szczęścia do domku.:-( A to takie wierne suczydło. Quote
terra Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Karolcia znowu ma obserwatora. Może tym razem ktoś ją pokocha i przygarnie na dobre i na złe. Quote
Argat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dieta w schronisku nie jest możliwa, tak samo spacery... Tak myślę, co można by zrobić dla Karolci, ciągle nie daje mi to spokoju. Czyżby zostawało jedynie podnoszenie i trzymanie kciuków? Quote
Ola164 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A nie może jej ktoś zapewnić DT? miałaby więcej ruchu... Quote
Argat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 O DT nie jest tak łatwo... Może dodać w tytule, że jest potrzebne? Quote
Ulka18 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kierownik sie chetnie godzi na domy tymczasowe, byleby byly dogomaniackie i sprawdzone. Lub tez hotelik, ale na razie to mamy taka kolejke do Murkowego hoteliku, ze do zimy chyba psow wystarczy. Fundacja Dobermana nadal wybiera psiaki do wyjazdu, moze i Karolcia sie zalapie. Jedzie Amber, ktory ponad 2-3 lata czekal na dom, a on jest taki ladny jak pekinczyk i nikt go nie adoptowal.... Quote
Argat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No to może z tą fundacją się uda... Hm... a może hotelik u Wiosny? Nie wiem jak tam jest z miejscami, ale mogę zapytać. Jeśli chodzi o spacery, to co przedstawia największy problem? Ile jest psów w boksie Karolci? Quote
terra Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Amberek jedzie?! Wystawiam go na allegro, ma duzą oglądalnoć i trafiają się obserwatorzy. Ale opis niezczególny jako, że z niego strachajło. To wspaniale, a moze i Karolci się poszczęści. Quote
Ulka18 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Problem stanowi przejscie przez cale schronisko wzdluz wszystkich boksow. Psy sie denerwuja, szczekaja. No i ten pies, ktory mieszka z Karolcia (jest na poprzednich stronach) moglby byc zly na Karolcie. W obecnym schronisku blado widze spacery :shake: Quote
Argat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No fakt, ciężko by było, nawet gdyby znalazły sie dwie osoby do wyprowadzania. Pytać Wiosny o miejsce? W jakiejś mieleckiej gazecie czytałam o planach przeniesienia schroniska, prawda to? Quote
Ulka18 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To tylko plany, miasto nie ma zadnego rozwiazania. Dzialka, na ktorej jest schronisko jest warta ok. 2 mln, mozna by ladne schronisko pobudowac za miastem ... na razie kierownik dostal tylko kare finansowe za niedostosowanie schroniska do wymogow jakis tam (boksy maja miec utwardzona podloge). W sierpniu kierownik spodziewa sie drugiej kary. A Wiosna ile bierze za hotelik? Quote
Argat Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tak... i to się właśnie nazywa pomoc :angryy: Jeśli nic się nie zmieniło, to u Wiosny hotelik kosztuje 200zł za małego psa. Quote
Recommended Posts