Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nie ma domku zaklepanego na 100%. Ale Fundacja Niemiecka dala juz ja na swoja strone. Jesli by jakis dom sie pojawil, to sunia pojedzie kolejnym razem.

• 2 weeks later...
Posted

Karolcia zostala zaprezentowana Fundacji, ale na razie nie ma na nia chetnych :shake: Na kolejny wyjazd sa zarezerwowane : Fionka 3, Pinczerka ze 135 i jeszcze jeden psiak, ale nie pamietam ktory :oops:

Posted

I od samego rana wskakuje na pierwszą.

Dziwne to bardzo-wszystkie jamniki na prawde znajduja szybko domki. Wiem jak jest z tymi w Łodzi-wystarczy poogłaszac i nawet te nastoletnie wychodzą do domów. Fakt, że większośc wyciągamy wcześniej do DT :roll:.

Posted

No wlasnie --> DT. Czy jest jakies specjalne jamnicze forum?
Moze tam poprosilibysmy o wsparcie na Karolcie? I daloby sie ja umiescic u Mureczki? troche odchudzic i znalezc dom.

Posted

Nie do końca jest tak że jamnikowate szybko zostają adoptowane. Ja już dość długo mojej tymczasowiczce domu szukam.

No wlasnie --> DT. Czy jest jakies specjalne jamnicze forum?
Moze tam poprosilibysmy o wsparcie na Karolcie? I daloby sie ja umiescic u Mureczki? troche odchudzic i znalezc dom.

Moim zdaniem ona w schronisku ma marne szanse, więc dobrze by było. W razie potrzeby moge trochę przelać na Karolcie.

Posted

Argat napisał(a):
Nie do końca jest tak że jamnikowate szybko zostają adoptowane. Ja już dość długo mojej tymczasowiczce domu szukam...

Argat, ja napisałam to co widzę po naszych łódzkich jamnikowatych. Co któregoś damy na DT znajduje dom. Ostatnio dom znalazł bodajże 11 letni jamnior.