Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Karolcia jest wysterylizowana, ma apetyt i pewnie z tych dwoch powodow tak sie jej przytylo ;)

Oj, wiem coś na temat apetytu u jamnikowatych. A jaki ma stosunek do innych psów?

Posted

[quote name='Ulka18']Karolcia jest z dosc duzym psem w boksie i z tego co pamietam to ona tam rzadzi :wink: Dowiem sie od kierownika, jesli potrzeba i jakis domek jest na horyzoncie.
[SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.

Posted

[quote name='Argat'][SIZE=2]W potencjalnym domu jest pies który też lubi rządzić. Więc raczej ciężko by było im się dogadać.
Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ?
Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wiem, ze ona jest w boksie z tym jednym psem juz dosc dlugo. Ale przeciez wyjscie za brame schroniska zmienia kazdego psa diametralnie, wiec moze warto byloby podejsc z tym psem pod schronisko i zrobic probe ?
Karolcia nie lubi sama zostawac w domu, lepiej byloby, zeby towarzyszyl jej jakis psiak, wiec nie zaszkodzi sprobowac.

Tylko że ten dom niestety nie jest z Mielca. Więc taka próba odpada.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wiem, ze jamniki byly chyba w Lodzi....i to nawet sporo, ale nie mam pojecia, czy i ile jeszcze czeka....

W Łodzi z tego co wiem w tej chwili już nie ma, ale jamników w schroniskach niestety nie brakuje. Na razie zostałam poproszona o wysłanie opsiów oraz zdjęć kilku psów, dlatego pytałam o Karolcie.

Posted

Dziewczyny, nie zapominajcie, ze w Mielcu jeszcze takie cudo siedzi:

A nasze łódzkie jamniki udało nam sie po zorganizowanej, jamikowej akcji wszystkie wyadoptowac :multi::multi::multi:.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ta sunia byla w boksie Pysi. Chyba jest wysterylizowana, ale nie pamietam :oops:

Reno, a nie zostaly Wam jakies wolne domki po lodzkiej akcji jamnikowej?

Spróbuje popytac, bo ja osobiście to nie ogłaszałam jamników a jedynie jednego wiozłam do DT. Wiem, ze własnie Wisełka z Wawy, u której był tymczasowo Hektorek, miała kilka potencjalnych domków.

Ja tą jamniczkę wystawiam na allegro a nasze łódzkie poszły wszystkie własnie w ten sposób.