Klaudus__ Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='malagos']Jakby ktoś przetrzymał Tikę z soboty na niedzielę, w Warszawie, to w niedzielę rano jedzie do mnie Agnieszka, zabiera Gapcie do Warszawy. Moze da się to połączyć? Jedna noc może przetrzyma ktoś w Warszawie? Byłoby wspaniale... Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To o której i skąd Tika miałaby pojechać jutro do Warszawy???????? Proszę o informacje bo muszę małą dostarczyć na czas.. Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Może ktoś zna inga.mm Isadora7 to są dogomaniaczki za Warszawy. Nie znam ich i nie wiem czy wypada prosić o pomoc???????????????????????????? Quote
Javena Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='ewu']Może ktoś zna inga.mm Isadora7 to są dogomaniaczki za Warszawy. Nie znam ich i nie wiem czy wypada prosić o pomoc???????????????????????????? Tu nikt nikogo nie zna,trzeba pisać i tyle. Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To co Dziewczyny robimy??? Macie pomysł ? Czy szukać kogoś w Warszawie? Późno już i trzeba działać . Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Czy Małgosia albo Agnieszka nie mają możliwości przenocowania Tikuni???? Tak byłoby najprościej , tylko czy mogą?? Quote
ZZPON Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Qrcze, że mnie akurat w domu nie ma. Wrrrrrrrr Ale z tego co widziałam, to Czorcik jest zalogowany, a jest z Warszawy, więc może jakieś namiary ma na nocleg dla suni Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='ZZPON']Qrcze, że mnie akurat w domu nie ma. Wrrrrrrrr Ale z tego co widziałam, to Czorcik jest zalogowany, a jest z Warszawy, więc może jakieś namiary ma na nocleg dla suni[/QUOTE] A możesz spytać? Dziękuję Quote
ZZPON Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie zdążyłam. Wszystko pod górkę :(, ale napisałam do jeszcze jednej osoby z Warszawy, może Ewa pomoże znaleźć nocleg dla suni. Quote
tripti Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 dostałam pw od ZZPON. Czorcik będzie jutro u mnie, ewentualnie może mogę podać nr telefonu. Jak interesuje Was Grodzisk Mazowiecki (ok 35 km od centrum Wawy) to może też przenocować u nas. Quote
ewu Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dziękuję:)) Rano zadzwonię do Klaudus , ona wie kto, co i jak:)) Byłoby łatwiej gdybym miała Twój numer telefonu.Proszę , podaj mi na pw. Zadzwonię i dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Teraz nie ma pojęcia co jest ustalone:(( Dobrej i spokojnej nocy:) Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dzięki dziewczyny, jesteście wspaniałe:)))) Wszystko załatwione. Tika jedzie z Małgosią do Warszawy a potem do dt. Nocuje u Małgosi. Nie mam słów uznania dla solidarności jaka jest na dogo i dla wszystkich , których spotykam tu każdego dnia, choćby wirtualnie:)) Klaudus to niesamowita osoba.Jestem Nią oczarowana. Nie dość ,że prześliczna dziewczyna to jeszcze tak dobry i wartościowy Człowiek. Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję :)) Tika merda specjalnie dla Cioteczek:)) Quote
ZZPON Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cieszę się, że chociaż w taki sposób mogłam pomóc. Quote
Klaudus__ Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ewu']Klaudus to niesamowita osoba.Jestem Nią oczarowana. Nie dość ,że prześliczna dziewczyna to jeszcze tak dobry i wartościowy Człowiek. Ale Pani wymyśliła Pani Basiu :evil_lol: :oops::oops::oops: Tylko,że przypomnę Pani,że to Państwo po Tikulkę przyjechali, zaszczepili, przez te kilka dni rozpieszczali - i jeszcze teraz dostarczyli Małgosi... I kto tu jest niesamowity...? :lol: Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Tika już u Małgosi. Strasznie przeżywam rozstanie z malutką:((( Niestety nawet gdybym stanęła na głowie i zmanipulowała męża , moje dwie suki nie dały za wygraną:((( Tika musiała siedzieć cały czas odizolowana a po mieszkaniu prowadzałam ją na smyczy żeby nie podbiegła do tych dwóch zołz. Samoluby cholerne... No cóż tak bywa. Powodzenia maleńka:))) Quote
malagos Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ewu, ta solidarność na dogo i mnie zadziwia od 6 lat! Agnieszka, która przyjedzie do mnie z Warszawy po Gapcię, nie zrobi pustego przebiegu, zabierze od Figu Tikę i dostarczy do mnie. Zapytam wprost, czy ktoś może dosponsorowac kilka groszy za paliwo dla Agnieszki? Kava, propozycja aktualna?...........:oops: Quote
Kava Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Suczydla tak maja, moja tez sie zrobila bardzo zadziorna....malpiszon--- teraz nastepny etap przed Tikusia.... znow bedzie musiala sie przestawic... ale dziewczynka dzielna to i wszystko bedzie dobrze... a po drodze napotyka samych wspanialych ludzi... trzymaj sie malenka Quote
Kava Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='malagos']Ewu, ta solidarność na dogo i mnie zadziwia od 6 lat! Agnieszka, która przyjedzie do mnie z Warszawy po Gapcię, nie zrobi pustego przebiegu, zabierze od Figu Tikę i dostarczy do mnie. Zapytam wprost, czy ktoś może dosponsorowac kilka groszy za paliwo dla Agnieszki? Kava, propozycja aktualna?...........:oops:[/QUOTE] jak najbardziej....piszcie ile i dokad Quote
malagos Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Kava, Agnieszka zrobi 220 km - potrzeba 70 zł.... Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Okropnie się denerwuję:(( Brzuch mnie boli z nerwów.Dajcie znać jak Tika dotrze do celu. Dałam jej książeczkę zdrowia , ma wszystkie szczepienia-nosówka, parwo.. etc Zaświadczenie o wsciekliźnie wystawiono na moją córkę bo ona figuruje w komputerze naszej lecznicy. Jeśli potrzeba wet przepisze na właściciela Tiki. Nie wypełnialiśmy książeczki w miejscu danych suni - nawet nie wiem czy nie zmieni imienia...Dopięłam jej do szeleczek numerek ze szczepienia na wściekliznę i czerwoną kokardkę " na szczęście":) Matko , nie przypuszczałam,że tak to będę przeżywać:(((( Od wczoraj ryczę z powodu Duszka ..:(( A dzisiaj dodatkowo za Tiką...:((( Quote
ewu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kurcze telefon mi umarł:(((( Nawet zadzwonić nie mogę do Kladus spytać o Tikę:(((( Kartę SIM szlag trafił:((((((((((( Quote
Recommended Posts