Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Jakby ktoś przetrzymał Tikę z soboty na niedzielę, w Warszawie, to w niedzielę rano jedzie do mnie Agnieszka, zabiera Gapcie do Warszawy. Moze da się to połączyć? Jedna noc może przetrzyma ktoś w Warszawie?

Byłoby wspaniale...

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Qrcze, że mnie akurat w domu nie ma. Wrrrrrrrr

Ale z tego co widziałam, to Czorcik jest zalogowany, a jest z Warszawy, więc może jakieś namiary ma na nocleg dla suni

Posted

[quote name='ZZPON']Qrcze, że mnie akurat w domu nie ma. Wrrrrrrrr

Ale z tego co widziałam, to Czorcik jest zalogowany, a jest z Warszawy, więc może jakieś namiary ma na nocleg dla suni[/QUOTE]
A możesz spytać? Dziękuję

Posted

dostałam pw od ZZPON. Czorcik będzie jutro u mnie, ewentualnie może mogę podać nr telefonu.
Jak interesuje Was Grodzisk Mazowiecki (ok 35 km od centrum Wawy) to może też przenocować u nas.

Posted

Dziękuję:)) Rano zadzwonię do Klaudus , ona wie kto, co i jak:)) Byłoby łatwiej gdybym miała Twój numer telefonu.Proszę , podaj mi na pw.
Zadzwonię i dam znać jak tylko czegoś się dowiem. Teraz nie ma pojęcia co jest ustalone:((
Dobrej i spokojnej nocy:)

Posted

Dzięki dziewczyny, jesteście wspaniałe:)))) Wszystko załatwione. Tika jedzie z Małgosią do Warszawy a potem do dt. Nocuje u Małgosi. Nie mam słów uznania dla solidarności jaka jest na dogo i dla wszystkich , których spotykam tu każdego dnia, choćby wirtualnie:))
Klaudus to niesamowita osoba.Jestem Nią oczarowana. Nie dość ,że prześliczna dziewczyna to jeszcze tak dobry i wartościowy Człowiek. Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuję :)) Tika merda specjalnie dla Cioteczek:))

Posted

[quote name='ewu']Klaudus to niesamowita osoba.Jestem Nią oczarowana. Nie dość ,że prześliczna dziewczyna to jeszcze tak dobry i wartościowy Człowiek.

Ale Pani wymyśliła Pani Basiu :evil_lol: :oops::oops::oops:

Tylko,że przypomnę Pani,że to Państwo po Tikulkę przyjechali, zaszczepili, przez te kilka dni rozpieszczali - i jeszcze teraz dostarczyli Małgosi...
I kto tu jest niesamowity...? :lol:

Posted

Tika już u Małgosi. Strasznie przeżywam rozstanie z malutką:((( Niestety nawet gdybym stanęła na głowie i zmanipulowała męża , moje dwie suki nie dały za wygraną:((( Tika musiała siedzieć cały czas odizolowana a po mieszkaniu prowadzałam ją na smyczy żeby nie podbiegła do tych dwóch zołz. Samoluby cholerne... No cóż tak bywa.
Powodzenia maleńka:)))

Posted

Ewu, ta solidarność na dogo i mnie zadziwia od 6 lat! Agnieszka, która przyjedzie do mnie z Warszawy po Gapcię, nie zrobi pustego przebiegu, zabierze od Figu Tikę i dostarczy do mnie.
Zapytam wprost, czy ktoś może dosponsorowac kilka groszy za paliwo dla Agnieszki? Kava, propozycja aktualna?...........:oops:

Posted

Suczydla tak maja, moja tez sie zrobila bardzo zadziorna....malpiszon---

teraz nastepny etap przed Tikusia.... znow bedzie musiala sie przestawic... ale dziewczynka dzielna to i wszystko bedzie dobrze... a po drodze napotyka samych wspanialych ludzi...
trzymaj sie malenka

Posted

[quote name='malagos']Ewu, ta solidarność na dogo i mnie zadziwia od 6 lat! Agnieszka, która przyjedzie do mnie z Warszawy po Gapcię, nie zrobi pustego przebiegu, zabierze od Figu Tikę i dostarczy do mnie.
Zapytam wprost, czy ktoś może dosponsorowac kilka groszy za paliwo dla Agnieszki? Kava, propozycja aktualna?...........:oops:[/QUOTE]

jak najbardziej....piszcie ile i dokad

Posted

Okropnie się denerwuję:(( Brzuch mnie boli z nerwów.Dajcie znać jak Tika dotrze do celu. Dałam jej książeczkę zdrowia , ma wszystkie szczepienia-nosówka, parwo.. etc
Zaświadczenie o wsciekliźnie wystawiono na moją córkę bo ona figuruje w komputerze naszej lecznicy. Jeśli potrzeba wet przepisze na właściciela Tiki. Nie wypełnialiśmy książeczki w miejscu danych suni - nawet nie wiem czy nie zmieni imienia...Dopięłam jej do szeleczek numerek ze szczepienia na wściekliznę i czerwoną kokardkę " na szczęście":)
Matko , nie przypuszczałam,że tak to będę przeżywać:((((
Od wczoraj ryczę z powodu Duszka ..:(( A dzisiaj dodatkowo za Tiką...:(((