Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kot był za płotem a ona zainteresowana przyjaźnie merdała, tyle wiem:)) Kotek nafukał i poszedł:))) Tika to psiak ideał. Całą noc grzecznie spała w koszyku.Rano ustawiła się pod drzwiami z informacją " mama siku":))) Zachowuje czystość , jest cichutka, słodka ,niezwykle grzeczna i inteligentna. Apetyt wilczy- odjada bidusia głodowanie.Fantastyczny psiak do "zacałowania":)) Ze zdjęciami spróbuję , nigdy tego nie robiłam ale znajdę pomocników:))

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Kot był za płotem a ona zainteresowana przyjaźnie merdała, tyle wiem:)) Kotek nafukał i poszedł:))) Tika to psiak ideał. Całą noc grzecznie spała w koszyku.Rano ustawiła się pod drzwiami z informacją " mama siku":))) Zachowuje czystość , jest cichutka, słodka ,niezwykle grzeczna i inteligentna. Apetyt wilczy- odjada bidusia głodowanie.Fantastyczny psiak do "zacałowania":)) Ze zdjęciami spróbuję , nigdy tego nie robiłam ale znajdę pomocników:))[/QUOTE]

Możesz mi na maila.

Posted

Taka sunia powinna znaleźć dom w tri miga :) Ile to-to waży?
Ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby ona do mnie nie zdążyła dojechać, tfu, tfu!

Posted

[quote name='malagos']Taka sunia powinna znaleźć dom w tri miga :) Ile to-to waży?
Ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby ona do mnie nie zdążyła dojechać, tfu, tfu![/QUOTE]
No święte słowa:)) Chudzinka, mała, no może z 8 kg.Zważę ją u weta , bo mam zepsutą wagę.

Posted

[quote name='ewu']Oki już wiem:)) Idziemy dzisiaj się szczepić:)))[/QUOTE]
I juz, po strachu? Szczepienie przeciwko wirusówkom? Czy jeszcze jakieś inne?

Posted

Bardzo dzielna dziewczynka już zaszczepiona:)) Cały komplet dostała więc choroby nam niegroźne:)) Mam też dla niej książeczkę zdrowia, którą przekażę. Kupiłam witaminy , które podobno psiaki uwielbiają ale niestety Tika jest innego zdania. Zdjęcia zrobione ale trudna z niej modelka bo generalnie jest koło mnie i jak chciałam fotki beze mnie to i tak moje kapcie wszędzie królują:)))

Posted

A więc tak:
Małgosia jedzie do W-wy jutro.
Tylko teraz taka sprawa - kto zawiezie Tikę z W-wy do malagos...
Dopiero dzisiaj dowiedziałam się,że ewentualny transport na jutro...

Posted

Jakby ktoś przetrzymał Tikę z soboty na niedzielę, w Warszawie, to w niedzielę rano jedzie do mnie Agnieszka, zabiera Gapcie do Warszawy. Moze da się to połączyć? Jedna noc może przetrzyma ktoś w Warszawie?