ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kot był za płotem a ona zainteresowana przyjaźnie merdała, tyle wiem:)) Kotek nafukał i poszedł:))) Tika to psiak ideał. Całą noc grzecznie spała w koszyku.Rano ustawiła się pod drzwiami z informacją " mama siku":))) Zachowuje czystość , jest cichutka, słodka ,niezwykle grzeczna i inteligentna. Apetyt wilczy- odjada bidusia głodowanie.Fantastyczny psiak do "zacałowania":)) Ze zdjęciami spróbuję , nigdy tego nie robiłam ale znajdę pomocników:)) Quote
paulinken Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ewu']Kot był za płotem a ona zainteresowana przyjaźnie merdała, tyle wiem:)) Kotek nafukał i poszedł:))) Tika to psiak ideał. Całą noc grzecznie spała w koszyku.Rano ustawiła się pod drzwiami z informacją " mama siku":))) Zachowuje czystość , jest cichutka, słodka ,niezwykle grzeczna i inteligentna. Apetyt wilczy- odjada bidusia głodowanie.Fantastyczny psiak do "zacałowania":)) Ze zdjęciami spróbuję , nigdy tego nie robiłam ale znajdę pomocników:))[/QUOTE] Możesz mi na maila. Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Mamy bardzo cenne informacje od Pani Basi - teraz ogłoszenia pełniejsze będą. Może ktoś zrobi ogłoszenia...? Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='paulinken']Możesz mi na maila.[/QUOTE] Oki , dzięki:)))))))))))))) Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Tak się cieszę,że Ona już bezpieczna - szkoda,że Oskarek został sam :( http://www.dogomania.pl/threads/214954-5-miesi%C4%99czny-Oskarek-znaleziony-wraz-z-Milusiem-bracia-czy-przyjaciele Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Czy Tika jest zaszczepiona i odrobaczona?Jeśli nie zrobię jej komplet szczepień i całą resztę:) Quote
malagos Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Taka sunia powinna znaleźć dom w tri miga :) Ile to-to waży? Ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby ona do mnie nie zdążyła dojechać, tfu, tfu! Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Oki już wiem:)) Idziemy dzisiaj się szczepić:))) Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='malagos']Taka sunia powinna znaleźć dom w tri miga :) Ile to-to waży? Ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby ona do mnie nie zdążyła dojechać, tfu, tfu![/QUOTE] No święte słowa:)) Chudzinka, mała, no może z 8 kg.Zważę ją u weta , bo mam zepsutą wagę. Quote
azalia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Odwiedzam śliczną Tikunię i wspaniałego domku życzę. Quote
malagos Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ewu']Oki już wiem:)) Idziemy dzisiaj się szczepić:)))[/QUOTE] I juz, po strachu? Szczepienie przeciwko wirusówkom? Czy jeszcze jakieś inne? Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Bardzo dzielna dziewczynka już zaszczepiona:)) Cały komplet dostała więc choroby nam niegroźne:)) Mam też dla niej książeczkę zdrowia, którą przekażę. Kupiłam witaminy , które podobno psiaki uwielbiają ale niestety Tika jest innego zdania. Zdjęcia zrobione ale trudna z niej modelka bo generalnie jest koło mnie i jak chciałam fotki beze mnie to i tak moje kapcie wszędzie królują:))) Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Kurcze jakie cudo , pomyślmy jak pomóc.... http://www.dogomania.pl/threads/215608-Szczeniaczek-znaleziony-na-klatce-schodowej!-pilnie-szuka-domu-od-jutra-w-schronisku Quote
Crys Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Cieszy mnie że Tika znalazłam wspaniały DT :) Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Pani Basiu - wiadomo coś już? :) Quote
ewu Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie:( Czekam. Jutro zadzwonię . Nie chciałam być naciskająca... Będę w kontakcie . Quote
auraa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Śliczna, miałam kilka w tym typie na tymczasie. Znalazły wspaniałe domy! Quote
ewu Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dzięki Paulinken:)) Matko -te moje kapcie:))) Quote
rita60 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ale fajna minka:lol: http://loms.pl/wij/uploads/tikawdt3_1317888920.jpg ewu kapcie niczego sobie:razz: Quote
Kava Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 czy w sprawie transportu do DT juz cos wiadomo? Quote
Klaudus__ Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 A więc tak: Małgosia jedzie do W-wy jutro. Tylko teraz taka sprawa - kto zawiezie Tikę z W-wy do malagos... Dopiero dzisiaj dowiedziałam się,że ewentualny transport na jutro... Quote
malagos Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jakby ktoś przetrzymał Tikę z soboty na niedzielę, w Warszawie, to w niedzielę rano jedzie do mnie Agnieszka, zabiera Gapcie do Warszawy. Moze da się to połączyć? Jedna noc może przetrzyma ktoś w Warszawie? Quote
Recommended Posts