Ziutka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mmd napisał(a):To ja już zdążę wstać i kciuki potrzymam :) Ja też :):):) Quote
ewu Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 malagos napisał(a):Upiekłam kruche babeczki. Ogarnęłam chałupkę. wzięłam na jutro dzień urlopu. Czekam na państwa od godz. 11. Mniam, oj pychotki:))) Aż zazdroszczę gościom. A z czym te babeczki? Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Piękne zdjęcia!! Czekam z niecierpliwością na wieści... Quote
ranna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Oj malagos, nie wytrzymałaś...:lol: Trzy ogonki zasupłane, ja zaciskam kciuki, do trzech razy... Będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze... nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć.:mad: Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 jestem jestem trzymam kciuki a babeczkę to bym zjadła do kawusi Quote
malagos Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Warto było upiec te babeczki (kruche z budyniem i zapieczone) :) Tika pojechała do domu. Państwo się nie spóźnili (plus), nie dzwonili 10 razy z drogi, że się zgubili (plus) i nie mogą trafić, bardzo mili (plus), zaraz zbratali się z domowym zwierzyńcem (ogromny plus). Tika na dzień dobry wpakowała się pani na kolana, zaraz poszła to samo zrobić u pana plus wylizanie twarzy. Pani założyła jej obróżkę z adresówką i chusteczkę na szczęście. Ludzie psiarze, opowieściom nie było końca. W domu czeka Balbina, 10-letnai staruszka z ulicy. Żeby tylko jej Tika się spodobała, i żeby babinki swa energią nie zgniotła......... Quote
Ziutka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ależ wieści :multi: :multi: :multi: Bardzo, ale to bardzo się cieszę :multi: Quote
mmd Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Wreszcie się doczekała dziewczyna :) Gratuluję :) Quote
mshume Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Super, mam nadzieję że to TEN domek na całe zycie Tikuni :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 no proszę jakie wieści brawo Quote
Mazowszanka13 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Przy takich plusach to musi być dobrze !! :) I to, że sami pofatygowali się ! A obróżka jaka gustowna ! Quote
malagos Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Taaaadam! Wieści z nowego domu: Balbina nakrzyczała początkowo na Tikę, teraz śpią koło siebie. Tika zjadła, napiła się wody, była na spacerze. Myślicie, ze płacze za mną, niewdzięcznica jedna?? O, proszę! Quote
mmd Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 I pluszaki w ruchu, więc wszystko w normie :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 widac że zadowolona a masz już kolejną bidulkę na oku?:cool3: Quote
toyota Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 malagos napisał(a):Pani założyła jej obróżkę z adresówką i chusteczkę na szczęście. Ludzie psiarze, opowieściom nie było końca. W domu czeka Balbina, 10-letnai staruszka z ulicy. Domek z klasą ! Quote
malagos Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Aż mi sie wierzyć nie chce..........Pani tak przez telefon wieczorem o niej ciepło mówiła, ze to taki pogodny psiak, ze taka pozytywna, ze inteligentna........ Moja maleńka, wygląda na to, że to ten dom, na który czekałyśmy 3 miesiace.. Pluszaki dałam Tikusi stare, ale teraz pod krzesłem w salonie znalazłam małego miś, bez nogi i części twarzowej, ze tak się wyrażę, i z wydłubanym ",mózgiem" z waty..........Chyba go sobie na pamiątkę zostawię, bu.........!! Edited January 20, 2012 by malagos Quote
malagos Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tak, z Wawra. Umowę adopcyjną wysłać do Ciebie, Klaudus? Quote
Poker Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Widzę ,że domek rewelacyjny , bardzo się cieszę. I Tikusia taka na luzie , otwarta.Będą mieli z niej pociechę. Quote
ewu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ale wieści:)))))))))))))))))))))))))) A babeczki muszą byś pyszne:) Tika szczęśliwa, to widać. Małgosiu gratulacje. Quote
ewu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Tikuniu ale chata, warto było czekać:)) Dobrze,że zeżarłaś tej Pani z Piotrkowa gąbkę:))))))))))))))))))) Co Stolica , to Stolica....!!!!! ( hi, hi ,hi) Quote
ewu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) A ci Państwo nie zechcą mnie adoptować :)) Dobrze sprzątam i mam łagodny charakter , nie gryzę mebli:)))))))))))) Edited January 19, 2012 by ewu Quote
Ziutka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Małgosiu, bardzo się cieszę, że to wreszcie TEN dom!!! :) Quote
malagos Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ewu napisał(a):A ci Państwo nie zechcą mnie adoptować :)) Dobrze sprzątam i mam łagodny charakter , nie gryzę mebli:)))))))))))) Ja Cię mogę adoptować, bo nie lubię sprzątać....!!!!!!! Ciekawe, jak Tikulec tę noc spędził. U nas w łóżku o 1 sztukę luźniej, tylko Nusia przy głowie, Dalia w nogach i kota na moim brzuchu, takie ma ulubione miejsce, małpiszona jedna. Quote
Recommended Posts