Isiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Wiekowy? :o 25 lat to wiekowy? :o :x :) O matko, to ja moją metrykę głęboko pod ziemią zasypię :smhair2::scared: Bardzo mnie cieszy, że jest nadzieja dla suni. Quote
ewu Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ojej ale komplement 25 lat , he he he ma tak ze 40 więcej:))) Kladus ja się zobowiązuję wziąć małą na tydzień a za tydzień przekażę ją osobie ,kóra podskoczy z nią do dt na Mazurach. Nie mogę niestety dłużej pomóc bo ja ciągle wyjeżdżam a mój "młody mąż" zostaje z dwoma suniami, dzikim królikiem i 88-letnia Mamą do opieki.Jak go wrobię w kolejnego psiaka to mnie z domu wywali i będzie miał rację. Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 [quote name='malagos'] Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie. To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur. A kiedy Gapcia wyjeżdża do domku? :) Quote
paulinken Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Klaudus__']A kiedy Gapcia wyjeżdża do domku? :) Za około tydzień chyba. u ewu ten tydzień by mogła posiedzieć. Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Wiem wiem - tylko u Pani Basi może być tydzień - nie chciałabym zawieść zaufania tych wspaniałych ludzi - dlatego pytam :) Quote
Agnieszka Co. Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jakiej ona jest wielkości? Tzn ile ma mniej więcej w kłębie. Quote
malagos Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ewu napisał(a):Ojej ale komplement 25 lat , he he he ma tak ze 40 więcej:))) Kladus ja się zobowiązuję wziąć małą na tydzień a za tydzień przekażę ją osobie ,kóra podskoczy z nią do dt na Mazurach. Nie mogę niestety dłużej pomóc bo ja ciągle wyjeżdżam a mój "młody mąż" zostaje z dwoma suniami, dzikim królikiem i 88-letnia Mamą do opieki.Jak go wrobię w kolejnego psiaka to mnie z domu wywali i będzie miał rację. na Mazury nie trzeba gnać, mieszkam znacznie bliżej, tylko w kierunku Mazur :) A Gapcia, to myślę, ze w przyszłą sobotę może eis pakować. Tylko nie wiem, kiedy Figu ją mozę zabrać z Warszawy........ Quote
ewu Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Damy radę, najwyżej mnie na dt weźmiecie. Jestem grzeczna i nie będę hałasować ani brudzić w domu:)))))))))))))))))) Quote
Kofeina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ewu napisał(a):Damy radę, najwyżej mnie na dt weźmiecie. Jestem grzeczna i nie będę hałasować ani brudzić w domu:)))))))))))))))))) :D az sie usmiechnelam;) fanie ze jakos udalo sie to zalatwic:) 3 mam kciuki za diewczynke Quote
malagos Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 a coś wiecej o niej? Jak ona do kotów, bo mam 2 po przejściach? Quote
paulinken Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 malagos (albo ktoś kto ma numer telefonu do malagos) - czy możesz przesłać ten nr sms'em do Klaudus? Nr Klaudus 785 549 189 Quote
malagos Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Umówiłam się z panią, która od nas bierze szczeniaka na odbiór w sobotę, pani ma też zabrać do Warszawy Gapcię. czyli tymczas wolny od soboty. Quote
Kofeina Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 super ze sie udalo malutkiej:) 3 mam kciuki i czekam na dalsze wiesci:) Quote
ewu Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='malagos']Umówiłam się z panią, która od nas bierze szczeniaka na odbiór w sobotę, pani ma też zabrać do Warszawy Gapcię. czyli tymczas wolny od soboty.[/QUOTE] No to ekstra:))) Jutro jadę po suńkę do schroniska i będzie u mnie do soboty. Potem pakuje doopkę i w drogę:)))) Kupiłam jej szeleczki, żeby nie zwiała na spacerze. No i oczywiście torbę smakołyków żeby mnie zaakceptowała:))) Zaraz lecę wymienić materacyk , bo kupiłam za wielki i nie mieści się w legowisku:)) Czyli wszystko gotowe na przyjazd Królewny:)) Quote
Bambino Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jestem na smsowe zaproszenie paulinken - widzę, że dobre wieści u Tiki. Może u Didi będą równie pomyślne. Quote
malagos Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Sprawdziłam na mapy-google, z Gliwic do mnie jest.... 400 km :razz: moze poprosić o transport Doda_: http://www.dogomania.pl/threads/185565-Transporty-KATOWICE-gt-ca%C5%82a-Polska.-Ze-zwrotem-koszt%C3%B3w-paliwa./page3 Quote
malagos Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='malagos']a coś wiecej o niej? Jak ona do kotów, bo mam 2 po przejściach?[/QUOTE] coś o niej wiadomo?............ Quote
ewu Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jestem :)) Sunia zjadła do tej pory trzy duże posiłki(kurczak z ryżem ugotowanym na rosole). Bardzo nie podobała się malutkiej kąpiel w wannie ale już wycieranie wielkim frotowym ręcznikiem było super:)) Dwa razy koopka i parę siusianek - na dworze i nawet sygnalizowała:)) Cudne, wesołe, przyjaźnie nastawione do całego świata stworzenie:) Do moich psów bardzo przyjazna, chce się bawić.Zachwycona merdała do psów i kotów( kot sąsiadki). Jest przeinteligentna, natychmiast zrozumiała o co chodzi z koszykiem i leży sobie gwiazda z zabawkami ( cudnie się bawi) i gryzakiem z wapniem :))) Quote
Kava Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ewu, cudne wiesci.... to malutka taka sprytna od razu wyczula o co chodzi.... super.... oby tak dalej, to dlugo nie bedzie czekala na domek.... Quote
Klaudus__ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Pani Basiu - bardzo dziękuję,że wczoraj przyjechaliście po Tikę. Urocza z Niej Panna :) Malagos - już wiemy z relacji Pani Basi ,że do kotów też ok :) Postaram się dzisiaj kilka ogłoszeń zrobić. Quote
paulinken Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja bym chętnie zobaczyła zdjęcia z dt :) Quote
Recommended Posts