Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Wiekowy? :o
25 lat to wiekowy? :o :x :)

O matko, to ja moją metrykę głęboko pod ziemią zasypię :smhair2::scared:
Bardzo mnie cieszy, że jest nadzieja dla suni.

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej ale komplement 25 lat , he he he ma tak ze 40 więcej:))) Kladus ja się zobowiązuję wziąć małą na tydzień a za tydzień przekażę ją osobie ,kóra podskoczy z nią do dt na Mazurach. Nie mogę niestety dłużej pomóc bo ja ciągle wyjeżdżam a mój "młody mąż" zostaje z dwoma suniami, dzikim królikiem i 88-letnia Mamą do opieki.Jak go wrobię w kolejnego psiaka to mnie z domu wywali i będzie miał rację.

Posted

[quote name='malagos']
Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie.
To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur.

A kiedy Gapcia wyjeżdża do domku? :)

Posted

ewu napisał(a):
Ojej ale komplement 25 lat , he he he ma tak ze 40 więcej:))) Kladus ja się zobowiązuję wziąć małą na tydzień a za tydzień przekażę ją osobie ,kóra podskoczy z nią do dt na Mazurach. Nie mogę niestety dłużej pomóc bo ja ciągle wyjeżdżam a mój "młody mąż" zostaje z dwoma suniami, dzikim królikiem i 88-letnia Mamą do opieki.Jak go wrobię w kolejnego psiaka to mnie z domu wywali i będzie miał rację.

na Mazury nie trzeba gnać, mieszkam znacznie bliżej, tylko w kierunku Mazur :)
A Gapcia, to myślę, ze w przyszłą sobotę może eis pakować. Tylko nie wiem, kiedy Figu ją mozę zabrać z Warszawy........

Posted

ewu napisał(a):
Damy radę, najwyżej mnie na dt weźmiecie. Jestem grzeczna i nie będę hałasować ani brudzić w domu:))))))))))))))))))

:D az sie usmiechnelam;)

fanie ze jakos udalo sie to zalatwic:) 3 mam kciuki za diewczynke

Posted

Umówiłam się z panią, która od nas bierze szczeniaka na odbiór w sobotę, pani ma też zabrać do Warszawy Gapcię. czyli tymczas wolny od soboty.

Posted

[quote name='malagos']Umówiłam się z panią, która od nas bierze szczeniaka na odbiór w sobotę, pani ma też zabrać do Warszawy Gapcię. czyli tymczas wolny od soboty.[/QUOTE]
No to ekstra:))) Jutro jadę po suńkę do schroniska i będzie u mnie do soboty. Potem pakuje doopkę i w drogę:)))) Kupiłam jej szeleczki, żeby nie zwiała na spacerze. No i oczywiście torbę smakołyków żeby mnie zaakceptowała:))) Zaraz lecę wymienić materacyk , bo kupiłam za wielki i nie mieści się w legowisku:)) Czyli wszystko gotowe na przyjazd Królewny:))

Posted

Jestem :)) Sunia zjadła do tej pory trzy duże posiłki(kurczak z ryżem ugotowanym na rosole). Bardzo nie podobała się malutkiej kąpiel w wannie ale już wycieranie wielkim frotowym ręcznikiem było super:)) Dwa razy koopka i parę siusianek - na dworze i nawet sygnalizowała:)) Cudne, wesołe, przyjaźnie nastawione do całego świata stworzenie:) Do moich psów bardzo przyjazna, chce się bawić.Zachwycona merdała do psów i kotów( kot sąsiadki). Jest przeinteligentna, natychmiast zrozumiała o co chodzi z koszykiem i leży sobie gwiazda z zabawkami ( cudnie się bawi) i gryzakiem z wapniem :)))

Posted

ewu, cudne wiesci.... to malutka taka sprytna od razu wyczula o co chodzi.... super....

oby tak dalej, to dlugo nie bedzie czekala na domek....

Posted

Pani Basiu - bardzo dziękuję,że wczoraj przyjechaliście po Tikę.
Urocza z Niej Panna :)
Malagos - już wiemy z relacji Pani Basi ,że do kotów też ok :)
Postaram się dzisiaj kilka ogłoszeń zrobić.