mmd Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ranna napisał(a):Spełniamy prawie wszystkie wymogi o których wspomniała malagos, ale nie wspomniała o jednym przez który my nie możemy przebrnąć. Nie mamy zgody jednego członka naszej rodziny na przyjęcie kolejnego zwierzątka:placz: Szkoda. U mnie jeszcze gorzej, na DS mam 1 sztukę, a i na DT mi tu opór zaciekły stawiają. Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Jaka Ona piękna na tych zdjęciach!! Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikuuuuuuuuuuuuuuuuniaaaaaaa :) Quote
malagos Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 To dlaczego nikt nie dzwoni?....... Ta pani Basia, jeden facet spod Otwocka i jeden telefon z Makowa............ Teraz cisza. a allegro ładne, nie? Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Piękne allegro ! Na pewno tel się rozdzwoni! Quote
Ziutka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Małgosiu, ogłaszamy jeszcze raz Tikulca ? Jak tak, to wyślij mi na maila, najnowsze fotki i tekst - muszę mieć na mailu bo już nie ogarniam psiaków do ogłoszeń, tyle ich mam. Quote
tinula Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Aż dziwne, że taki problem ze znalezieniem domku dla fajnego wesołego psiaka:roll:..przecież to wielka radocha patrzeć jak taki coś kombinuje, minki stroi albo wywija:cool3: lepsze od głupich seriali w tv i zawsze przy rodzinnych spotkaniach jest co wspominać, jak coś zmalował:lol: Quote
mmd Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Psiaków do adopcji jest zatrzęsienie niestety. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 malagos zapraszam cię do Sylwka to mój 2 tymczas SYLWEK - w perfidny sposób porzucony przez DS - ODNALAZŁ SIĘ !!! - będą konsekwencje! Quote
malagos Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Agatko, śledzę ten wątek od początku, super, ze pies sie znalazł i jest u Ciebie :) Ziutka, a mozna znów robić ogłoszenia, skoro tamte nadal są w sieci?....... Quote
Ziutka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='malagos'] Ziutka, a mozna znów robić ogłoszenia, skoro tamte nadal są w sieci?.......[/QUOTE] Tak Małgoś, można :) Na niektórych portalach nie można dodać np. kolejnego, jeśli już widnieje ogłoszenie danego psiaka, ale wtedy je kasuję i robię nowe, z nowymi fotkami :) Quote
malagos Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ano cisza. Wieczorem prześle te ostatnie zdjęcia Ziutce. Jakoś tracę nadzieję na ten dom dla Tikulca. To najdłuższy moj tymczas, licząc od początku naszej znajomości. Macie jakieś pomysły?.... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 nie poddawaj się kochana na 100% jet tam gdzieś dla niej domek lecz na razie nie chce się ujawnic ;) Quote
ewu Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Tika jest cudna, nie rozumiem czemu nie ma kolejki... Quote
malagos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ziutka, padłam wczoraj "zdrowotnie", dziś się zajmę sprawą. a moze plakaty jakieś porobic, powiesić w lecznicy? Już nie wiem, jak i gdzie ją ogłaszać :shake: Quote
Ziutka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='malagos']Ziutka, padłam wczoraj "zdrowotnie", dziś się zajmę sprawą. a moze plakaty jakieś porobic, powiesić w lecznicy? Już nie wiem, jak i gdzie ją ogłaszać :shake:[/QUOTE] Dobrze Małgosiu, ja sobie spokojnie czekam ;) A plakaty dobra sprawa, myślę, że można porozwieszać...a nóż jakiś domek się trafi. Quote
malagos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ziutka, a tekst ten sam, czy jakiś całkiem nowy spłodzić? Zaraz pomniejszę zdjecia i wysyłam. Quote
Mazowszanka13 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jak będą plakaty to mogę porozwieszać na psiej łączce i u weta, może w sklepie z akcesoriami. Na moim osiedlu jest zatrzęsienie psów i stale przybywa, coraz więcej ludzi ma po dwa psy i wcale nie są to rasowce. Jak komuś zależy to i do Makowa pojedzie obejrzeć. Bo przywozić na gotowe to chyba nie warto. Quote
malagos Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nie umiem zrobić plakatu, ale od czego ma sie dzieci?...........Moze mi któreś zrobi, to wtedy mogłabyś, Mazowszanko, wydrukować i powiesić? Proszę....... Quote
Ziutka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='malagos']Ziutka, a tekst ten sam, czy jakiś całkiem nowy spłodzić? Zaraz pomniejszę zdjecia i wysyłam.[/QUOTE] Ten sam tekst ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='malagos']Nie umiem zrobić plakatu, ale od czego ma sie dzieci?...........Moze mi któreś zrobi, to wtedy mogłabyś, Mazowszanko, wydrukować i powiesić? Proszę.......[/QUOTE] Tak, tak tylko muszę mieć plakat, bo też nie umiem robic. Quote
Recommended Posts