Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ranna napisał(a):
Spełniamy prawie wszystkie wymogi o których wspomniała malagos, ale nie wspomniała o jednym przez który my nie możemy przebrnąć. Nie mamy zgody jednego członka naszej rodziny na przyjęcie kolejnego zwierzątka:placz:

Szkoda. U mnie jeszcze gorzej, na DS mam 1 sztukę, a i na DT mi tu opór zaciekły stawiają.

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dlaczego nikt nie dzwoni?.......
Ta pani Basia, jeden facet spod Otwocka i jeden telefon z Makowa............ Teraz cisza.
a allegro ładne, nie?

Posted

Małgosiu, ogłaszamy jeszcze raz Tikulca ?
Jak tak, to wyślij mi na maila, najnowsze fotki i tekst - muszę mieć na mailu bo już nie ogarniam psiaków do ogłoszeń, tyle ich mam.

Posted

Aż dziwne, że taki problem ze znalezieniem domku dla fajnego wesołego psiaka:roll:..przecież to wielka radocha patrzeć jak taki coś kombinuje, minki stroi albo wywija:cool3:
lepsze od głupich seriali w tv i zawsze przy rodzinnych spotkaniach jest co wspominać, jak coś zmalował:lol:

Posted

Agatko, śledzę ten wątek od początku, super, ze pies sie znalazł i jest u Ciebie :)

Ziutka, a mozna znów robić ogłoszenia, skoro tamte nadal są w sieci?.......

Posted

[quote name='malagos']

Ziutka, a mozna znów robić ogłoszenia, skoro tamte nadal są w sieci?.......[/QUOTE]
Tak Małgoś, można :)
Na niektórych portalach nie można dodać np. kolejnego, jeśli już widnieje ogłoszenie danego psiaka, ale wtedy je kasuję i robię nowe, z nowymi fotkami :)

Posted

Ano cisza.
Wieczorem prześle te ostatnie zdjęcia Ziutce.
Jakoś tracę nadzieję na ten dom dla Tikulca. To najdłuższy moj tymczas, licząc od początku naszej znajomości. Macie jakieś pomysły?....

Posted

Ziutka, padłam wczoraj "zdrowotnie", dziś się zajmę sprawą.
a moze plakaty jakieś porobic, powiesić w lecznicy? Już nie wiem, jak i gdzie ją ogłaszać :shake:

Posted

[quote name='malagos']Ziutka, padłam wczoraj "zdrowotnie", dziś się zajmę sprawą.
a moze plakaty jakieś porobic, powiesić w lecznicy? Już nie wiem, jak i gdzie ją ogłaszać :shake:[/QUOTE]
Dobrze Małgosiu, ja sobie spokojnie czekam ;)
A plakaty dobra sprawa, myślę, że można porozwieszać...a nóż jakiś domek się trafi.

Posted

Jak będą plakaty to mogę porozwieszać na psiej łączce i u weta, może w sklepie z akcesoriami.
Na moim osiedlu jest zatrzęsienie psów i stale przybywa, coraz więcej ludzi ma po dwa psy i wcale nie są to rasowce.
Jak komuś zależy to i do Makowa pojedzie obejrzeć.
Bo przywozić na gotowe to chyba nie warto.

Posted

Nie umiem zrobić plakatu, ale od czego ma sie dzieci?...........Moze mi któreś zrobi, to wtedy mogłabyś, Mazowszanko, wydrukować i powiesić? Proszę.......

Posted

[quote name='malagos']Ziutka, a tekst ten sam, czy jakiś całkiem nowy spłodzić?
Zaraz pomniejszę zdjecia i wysyłam.[/QUOTE]
Ten sam tekst ;)

Posted

[quote name='malagos']Nie umiem zrobić plakatu, ale od czego ma sie dzieci?...........Moze mi któreś zrobi, to wtedy mogłabyś, Mazowszanko, wydrukować i powiesić? Proszę.......[/QUOTE]
Tak, tak tylko muszę mieć plakat, bo też nie umiem robic.