Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis trochę się przeciągnęła ta moja wizyta w szpitalu i wróciliśmy pól godz. później niż zwykle. Cała kuchnia w śmieciach i różnych rzeczach, tych co były na kuchennym blacie. To ta małpa rzeczywiście wskakuje tak wysoko!

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERAZ dopiero umówione, dzwoniła Mazowszanka. O ile sie nic nie zmieni (wieczorem będzie pewne, bo zaszły nieprzewidziane kłopoty rodzinne u Mazowszanki), jutro przyjadą. Pani się bardzo boi, chyba ją trochę nastraszyłyśmy niechcący, chyba espreranza też......

Posted

agatamakowska6@wp.pl napisał(a):
a co wyście kobitce naopowiadały:evil_lol:

Zlewy, stoły :evil_lol: i pewnie takie tam, opowieści dziwnej treści :diabloti:

Posted

Rozśmieszyłaś mnie mmd tą małpą i nawet podoba mi się to określenie.:evil_lol:
Drżę o tę małpę, pani nie miała psa, a Tika bez człowieka nie umie funkcjonować (przynajmniej na tę chwilę), mam taki przypadek w domu i u nas ta chwila już trwa 10 miesięcy :roflt:
No i bardzo dobrze, że powiedziałyście co ona potrafi wykręcić, lepiej niech będzie mile zaskoczona jej zachowaniem niż zdziwiona jaka niegrzeczna. :diabloti:

Posted

No to można przestać trzymać kciuki za jutro. Cały dzień miałam zabiegany, i praca wyjazdowa, i zebranie Rady Rodziców w gimnazjum, i ksiadz po kolędzie, ale cały czas miałam wrazenie, że jutro nie spotkamy sie z nowa pańcią.
Pani Barbara dała odpowiedź Mazowszance (dziś wieczorem, jak już Mazowszanka poukładała swoje sprawy stając niemalze na głowie, by tylko wywiązać się z danego słowa - przyjazd po Tikę), ze "musi jeszcze przemyśleć", czyli delikatnie mówiąc nie chce Tiki.
Do mnie nie zadzwoniła.......
W sumie odetchnęłam z ulgą. Jakby Tika miała wracać za dwa dni, to.....

Ale zaraz potem zadzwoniła Karolina, która zna tę panią Basię, sprawdzała dom dla niewidomej suni, której pani potem i tak nie wzięła. To juz trzecia sunia (bo mi mówiła o jakiejś suni spod Poznania, którą ktoś zabrał wcześniej), o która sie stara to osoba w ciągu 4 miesięcy.
Nie to, zę nieodpowiedzialna czy coś, po prostu szuka bezproblemowego psiaka i taki będzie miał u pani jak w raju.
No to tyle.
Idziemy z Tikunią spać, a co........

Posted

niech sobie kupi interaktywną zabawkę i tyle...[quote name='malagos']No to można przestać trzymać kciuki za jutro. Cały dzień miałam zabiegany, i praca wyjazdowa, i zebranie Rady Rodziców w gimnazjum, i ksiadz po kolędzie, ale cały czas miałam wrazenie, że jutro nie spotkamy sie z nowa pańcią.
Pani Barbara dała odpowiedź Mazowszance (dziś wieczorem, jak już Mazowszanka poukładała swoje sprawy stając niemalze na głowie, by tylko wywiązać się z danego słowa - przyjazd po Tikę), ze "musi jeszcze przemyśleć", czyli delikatnie mówiąc nie chce Tiki.
Do mnie nie zadzwoniła.......
W sumie odetchnęłam z ulgą. Jakby Tika miała wracać za dwa dni, to.....

Ale zaraz potem zadzwoniła Karolina, która zna tę panią Basię, sprawdzała dom dla niewidomej suni, której pani potem i tak nie wzięła. To juz trzecia sunia (bo mi mówiła o jakiejś suni spod Poznania, którą ktoś zabrał wcześniej), o która sie stara to osoba w ciągu 4 miesięcy.
Nie to, zę nieodpowiedzialna czy coś, po prostu szuka bezproblemowego psiaka i taki będzie miał u pani jak w raju.
No to tyle.
Idziemy z Tikunią spać, a co........

Posted (edited)

No właśnie. Jakby pani Barbara G. z Bielan szukała małej suni do adopcji, to zaraz proszę powiadamiać mnie, esprerazę albo karolina_g_ k :diabloti:

a to najnowsze zdjecia Tikulca, ona sobie nic nie robi z faktu, ze ma status bezdomnej !!! :lol: :mad:

Edited by malagos