malagos Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dzis trochę się przeciągnęła ta moja wizyta w szpitalu i wróciliśmy pól godz. później niż zwykle. Cała kuchnia w śmieciach i różnych rzeczach, tych co były na kuchennym blacie. To ta małpa rzeczywiście wskakuje tak wysoko! Quote
mmd Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ale małpa :) Trzeba panią uprzedzić i niech zamyka co będzie do rozwalenia. Quote
mshume Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ale rozumiem,że wszystko umówione na jutro? Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ale chyba pani się nie wycofała? Quote
malagos Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 TERAZ dopiero umówione, dzwoniła Mazowszanka. O ile sie nic nie zmieni (wieczorem będzie pewne, bo zaszły nieprzewidziane kłopoty rodzinne u Mazowszanki), jutro przyjadą. Pani się bardzo boi, chyba ją trochę nastraszyłyśmy niechcący, chyba espreranza też...... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a co wyście kobitce naopowiadały:evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):a co wyście kobitce naopowiadały:evil_lol: Zlewy, stoły :evil_lol: i pewnie takie tam, opowieści dziwnej treści :diabloti: Quote
ranna Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rozśmieszyłaś mnie mmd tą małpą i nawet podoba mi się to określenie.:evil_lol: Drżę o tę małpę, pani nie miała psa, a Tika bez człowieka nie umie funkcjonować (przynajmniej na tę chwilę), mam taki przypadek w domu i u nas ta chwila już trwa 10 miesięcy :roflt: No i bardzo dobrze, że powiedziałyście co ona potrafi wykręcić, lepiej niech będzie mile zaskoczona jej zachowaniem niż zdziwiona jaka niegrzeczna. :diabloti: Quote
arabiansaneta Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Żeby nie było tak, jak z tym: http://www.dogomania.pl/threads/220297-Porzucony-SYLWEK-ni-to-szpic-ni-to-pekińczyk-prosi-o-dom.../page4 Czasem wyobraźnia ludzka nie sięga tak daleko jak możliwości niektórych psiaków! Quote
Lobaria Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Nie jestem pewna, czy to dobry pomysł dawać Tikę osobie bez psiego doświadczenia... Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Zobaczymy co to będzie... Oby było dobrze... Quote
malagos Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No to można przestać trzymać kciuki za jutro. Cały dzień miałam zabiegany, i praca wyjazdowa, i zebranie Rady Rodziców w gimnazjum, i ksiadz po kolędzie, ale cały czas miałam wrazenie, że jutro nie spotkamy sie z nowa pańcią. Pani Barbara dała odpowiedź Mazowszance (dziś wieczorem, jak już Mazowszanka poukładała swoje sprawy stając niemalze na głowie, by tylko wywiązać się z danego słowa - przyjazd po Tikę), ze "musi jeszcze przemyśleć", czyli delikatnie mówiąc nie chce Tiki. Do mnie nie zadzwoniła....... W sumie odetchnęłam z ulgą. Jakby Tika miała wracać za dwa dni, to..... Ale zaraz potem zadzwoniła Karolina, która zna tę panią Basię, sprawdzała dom dla niewidomej suni, której pani potem i tak nie wzięła. To juz trzecia sunia (bo mi mówiła o jakiejś suni spod Poznania, którą ktoś zabrał wcześniej), o która sie stara to osoba w ciągu 4 miesięcy. Nie to, zę nieodpowiedzialna czy coś, po prostu szuka bezproblemowego psiaka i taki będzie miał u pani jak w raju. No to tyle. Idziemy z Tikunią spać, a co........ Quote
obraczus87 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No i dobrze. Ja uważam, że Tikunia musi mieć wesoły domek :) dosłownie :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Najlepszy u jednej pani na literę M.;) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mazowszanka napisał(a):Najlepszy u jednej pani na literę M.;) Dokładnie tak :) Quote
toyota Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Bezproblemowych to nie ma. Każdy prędzej czy później jakiś numer wywinie ;). Quote
Ellig Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.......szukamy dalej domku i nie martwimy sie na zapas:) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 malagos będzie dobrze szkoda tylko że ta pani narobiła Ci kochaniutka nadzieji wygłaskaj tam Ticzkę Quote
Klaudus__ Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Szukamy dalej. Zrobię dzisiaj jakieś ogłoszenia,ale w nocy. Bo w dzień niestety nie mam czasu :roll: Quote
mshume Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 niech sobie kupi interaktywną zabawkę i tyle...[quote name='malagos']No to można przestać trzymać kciuki za jutro. Cały dzień miałam zabiegany, i praca wyjazdowa, i zebranie Rady Rodziców w gimnazjum, i ksiadz po kolędzie, ale cały czas miałam wrazenie, że jutro nie spotkamy sie z nowa pańcią. Pani Barbara dała odpowiedź Mazowszance (dziś wieczorem, jak już Mazowszanka poukładała swoje sprawy stając niemalze na głowie, by tylko wywiązać się z danego słowa - przyjazd po Tikę), ze "musi jeszcze przemyśleć", czyli delikatnie mówiąc nie chce Tiki. Do mnie nie zadzwoniła....... W sumie odetchnęłam z ulgą. Jakby Tika miała wracać za dwa dni, to..... Ale zaraz potem zadzwoniła Karolina, która zna tę panią Basię, sprawdzała dom dla niewidomej suni, której pani potem i tak nie wzięła. To juz trzecia sunia (bo mi mówiła o jakiejś suni spod Poznania, którą ktoś zabrał wcześniej), o która sie stara to osoba w ciągu 4 miesięcy. Nie to, zę nieodpowiedzialna czy coś, po prostu szuka bezproblemowego psiaka i taki będzie miał u pani jak w raju. No to tyle. Idziemy z Tikunią spać, a co........ Quote
malagos Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) Edited January 7, 2012 by malagos Quote
malagos Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 (edited) No właśnie. Jakby pani Barbara G. z Bielan szukała małej suni do adopcji, to zaraz proszę powiadamiać mnie, esprerazę albo karolina_g_ k :diabloti: a to najnowsze zdjecia Tikulca, ona sobie nic nie robi z faktu, ze ma status bezdomnej !!! :lol: :mad: Edited January 7, 2012 by malagos Quote
necianeta89 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 no ciotka wiesz Ty co? Taką damę w łóżku fotografować?! A co jakby spała nago?:P:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts