Ellig Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mazowszanka napisał(a):Zgłaszam się na ochotnika do przewozu Tiki . Moge zrobić to w ten weekend,najlepiej w piątek. Cudownie!!!!!!!!!!!:) Quote
Ellig Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='malagos']Mazowszanko!! :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: ŻARTUJESZ?? Poważnie mówisz? cudnie!! Czekam na wiadomość od esperanzy, ma podjechać do pani Basi, mam nadzieję, że to tylko formalność. A ten weekend taki trochę dłuższy, miałyby panie, Basia i Tika, czas na wzajemne poznanie. Już mam cykora, a co będzie, jak Tika wskoczy do zlewu, jak będzie szczekać pod nieobecność pani, jak się wyrwie na spacerze, jak........ malagos, prosze nie martw sie na zapas, musi byc dobrze!:)Trzymam kciuki!! Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 malagos zawsze jest jakieś ale no ale trzeba wierzyc że to ta pani;) Quote
ranna Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 CIESZĘ SIĘ i supłam wszystkie ogonki, zaciskam kciuki... Pani Basiu, przyjmij Tikulkę z całym dobrodziejstwem inwentarza, pokochaj ją taką jaka ona jest. Młodziutki jest to "bączek", musi pobrykać po zlewie i poszczekać. A tak na serio to nie może chodzić tylko na smyczy na siku i qpe, ona musi się wybiegać, wyszaleć wówczas będzie spokojniejsza w domu. No i to, że będzie mogła spać przy Pani Basi da jej poczucie bezpieczeństwa. Malagos, jeśli nowa pani poświęci jej trochę czasu, będzie dobrze. Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mmd napisał(a):Wspaniale! Ostatnio jakoś na samych fajnych wątkach jestem :) te watki są takie dzięki ludziom, którzy je odwiedzają :) bez względu na to, czy pies skacze po szafkach, gryzie kapcie czy kocha kotki :) ale by było fajnie, gdyby ta pani wzięła jeszcze i kota - jej koteczka odeszła w sierpniu w wieku 17 lat!! Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 No o to mi chodzi - że się sporo dobrych ludziów wytrzasło :) Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Panie się umówiły na dziś, na godz. 20 :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dziękuję mmd za wsparcie moralne na wiadomym wątku.:loveu: W weekend idę majstrować bazarek. Jakby co bedę pytać. Quote
ewu Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ło matko ale wieści:))) Jak Basia , to musi być dobrze:)) Basia przywiozła Tikę z punktu przetrzymań, Basia ją zaszczepiła i u Basi była pierwsa kąpiel w wannie. Więc inna Basia będzie tą prawdziwą , ukochaną Panią. Jestem tego pewna. No i najważniejsze były jeszcze dwie Małgosie i Klaudia. Same kobitki:)))) Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzwoniła Justyna - pogadały sobie z panią, to ciepła i miła osoba. Nie miała dotąd psa, tylko kota. Jest sama, syn się ożenił. Za domem duży teren zielony do spacerów, a w tym bloku lecznica, i to pani Sumińskiej, obok zresztą druga, jakaś inna. Takze chyba dobry dom, co? Tika, błagam, nie zrób mi wstydu! (jak to mawia moja psiapsiółka: nie rób mi tu bydła!)............ Mazowszanka, a moze - o ile propozycja aktualna, co do piątku, byście przyjechały obie, z tą panią do mnie? Czy masz jakieś inne plany? Tak czy siak, bardzo się cieszę, ze Cię poznam :) Quote
obraczus87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Trzymam kciuki :) "Moja" Negritka dzisiaj została w swoim DS... :loveu: Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 piątek niedaleko mała szykuj się i wstydu nie rób:evil_lol: Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Trzymam kciuki :) "Moja" Negritka dzisiaj została w swoim DS... :loveu: No właśnie - chodzę od wątku do wątku i wszędzie to samo :) Quote
ewu Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 malagos napisał(a):Dzwoniła Justyna - pogadały sobie z panią, to ciepła i miła osoba. Nie miała dotąd psa, tylko kota. Jest sama, syn się ożenił. Za domem duży teren zielony do spacerów, a w tym bloku lecznica, i to pani Sumińskiej, obok zresztą druga, jakaś inna. Takze chyba dobry dom, co? Tika, błagam, nie zrób mi wstydu! (jak to mawia moja psiapsiółka: nie rób mi tu bydła!)............ Mazowszanka, a moze - o ile propozycja aktualna, co do piątku, byście przyjechały obie, z tą panią do mnie? Czy masz jakieś inne plany? Tak czy siak, bardzo się cieszę, ze Cię poznam :) To Basia czy Justyna ? :) Quote
Ziutka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 mmd napisał(a):No właśnie - chodzę od wątku do wątku i wszędzie to samo :) Bo to wszystkie fajne psiaki są :loveu: Quote
Mazowszanka13 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Oczywiście,że mogę panią zabrać,Klaudyny jest po drodze. Podaj,proszę,pani mój numer i na odwrót to się umówimy na piątek rano. 697 97 25 08 Quote
malagos Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ewu, Basia to ta pani chętna na Tikusię, a Justynka to nasza dogomaniaczka esperazanza, która mieszka też na Bielanach i którą poprosiłam o sprawdzenie domu. Mazowszanka, proszę, w wolnej chwili odezwij się do mnie, jak nie będę mogła rozmawiać (mam wizytę w szpitalu o g. 12, diabli wiedzą ile to potrwa), oddzwonię 692 781 745 o, pisałyśmy razem :) skontaktuję Was, moje kochane :) Quote
Ellig Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cudnie!!!!!!!!!!Piatek to bedzie Swieto Trzech Kroli, moze to tez jakis znak.Wazne,ze malutka bedzie miala dobry domek:) Quote
malagos Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Pani Basia bardzo bardzo się cieszy, że może przyjechać z Tobą, Mazowszanko i zadzwoni za jakieś 2 godz. celem umówienia się :) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no to świetnie a jak tam nasza bohaterka żyje? Quote
Ziutka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja cały czas trzymam kciuki za piąteczek :) Quote
Klaudus__ Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Trzymam kciuki i ja :kciuki: Tika :nono: grzecznie tam! Quote
Recommended Posts