mestudio Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja też staram się nie wpuszczać na łóżko, do łóżka ze względu na niemowlaka, który jest w domu. Ale są takie psy, które muszą znaleźć dom łóżkowy, też taką damę miałam, która tylko w łóżku w nocy spała i nie było siły. Po co potem ma nowy właściciel stresować psa, który i tak jest zdezorientowany w nowym miejscu. Quote
Mazowszanka13 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak widać"łóżkowość" psa ma duże znaczenie. I warto o tym wspomnieć przy rozmowie z nowym domem. Może dlategi Tika tak się bała pani(Kropka zresztą też),bo były gwałtownie spychane z łóżek. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dlatego ja państwu co Kajunię adoptowali powiedziałam że nasza mała może chciec na łóżko tylko ona to z tych co szybko schodzą bo gorąco im:lol: Quote
obraczus87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja swojej tymczasowiczki Negry nie wydam do domu, w którym nie będzie mogła spać/odpoczywać w łóżku. Taki typ z Niej, że kocha spać pod kołdra pomiędzy ludźmi. A znam takie psy, które na łózko nie wejdą :) Dlatego trzeba informować o tym fakcie ewentualne domki. Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ufff, widzę, ze mnie rozumienie, na szczęście. W ogłoszeniach jest zdanie że w nocy uwielbia się przytulić do człowieka - o tym mówię dzwoniącym. Ta pani, co dzwoniła 3 dni temu, odpowiedziała, ze pies zawsze z nią spał. O, i takiego domu chcę dla Tikusi. Nowy Roczku, pięknie proszę, dal takich ludzi mojej Chudej..... Quote
Mazowszanka13 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Przepraszam za wpis nie na temat,ale widzę tyle mądrych osób tu zagląda. Zajrzyjcie,proszę,na wątek na którym udzielają sie ostatnio tylko dwie osoby. www.dogomania.pl/threads/214791-Nuka-w-cudownym DS!ONEK Niko,Dyzio,Dobcio zbieraja na HOTELIK i szukają DS!POMOCY Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Był!! TEN TELEFON! Pani nie mogła uwierzyć, ze Tika nadal na nią czeka, ze ogłoszenia aktualne, a ja że taka właśnie pani zadzwoniła :) Z Żoliborza, z Bielan, ul. Klaudyny. Pani już była sprawdzana przez kogoś kilka miesięcy temu w sprawie małej suni spod Poznania i wypadła b. dobrze, ale sunię ktoś inny adoptował. Teraz nam sie rozmawiało, jakbyśmy sie znały od lat. no, mam nadzieję, ze ........ to szukam kogoś z Bielan na wizytę do pani Basi :loveu: Quote
Ziutka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Malagos, to dobrze, że skończyłysmy rozmawiać przed 22.00 :evil_lol: inaczej ta pani by się nie dodzwoniła :eviltong: i tak nie wiem kiedy ta godzina nam zleciała jak rozmawiałysmy :cool3: Quote
toyota Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Trzymam kciuki ! Domki warszawskie są zwykle bardzo fajne. Quote
Andzike Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ale wieści ! :) Trzymam kciuki i myślę, kto jest z Bielan...:???: Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 no i super oby wszystko wyszłodobrze Quote
Mazowszanka13 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bardzo dobre wieści.:loveu: Z Bielan jest Igam. Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 i Justynka Esperanza - zadzwonię do niej o jakieś ludzkiej porze, za godzinkę. Teraz tylko problem, bo pani nie ma samochodu :cry: :cry: :cry: Czy ma ktoś ochotę do mnie przyjechać i odwieźć psa do pani Basi? Droga bardzo dobra po uruchomieniu obwodnicy Serocka :cool3: Quote
arabiansaneta Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A uprzedziłaś Panią, że Tika może kilka razy dziennie robić kupkę i wskoczyć na zlew? Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 arabiansaneta napisał(a):A uprzedziłaś Panią, że Tika może kilka razy dziennie robić kupkę i wskoczyć na zlew? Nie, o tym zapomniałam jakoś powiedzieć, ale po początkowych zachwytach powiedziałam "Tika na 1 wadę", pani spoważniała i zapytała, jaką. No, oczywiście tę, ze śpi w łóżku - pani aż sie roześmiała, bo jest sama i chce psa do przytulania :), także pod kołderką. Rozmawiałam z esperanzą, dziś jeszcze umówi się z panią Basią. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 no i widzisz malagos a tak się martwiłaś a tu takie wiadomości:multi: Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czułam, że będzie dobrze, za dużo było chętnych, żeby coś nie wyszło :) Mniejsza o to, jacy chętni ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zgłaszam się na ochotnika do przewozu Tiki . Moge zrobić to w ten weekend,najlepiej w piątek. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mazowszanko wspaniała jesteś Quote
mmd Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wspaniale! Ostatnio jakoś na samych fajnych wątkach jestem :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='mmd']Wspaniale! Ostatnio jakoś na samych fajnych wątkach jestem :) To zajrzyj na ten: www.dogomania.pl/threads/214791-Nuka-w-cudownym-DS!-ONEK-Niko-Dyzio-Dobcio-zbierają -na-HOTELIK-i-szukają-DS!-POMOCY! Najlepiej czytać od tyłu,bo inaczej można się pogubić.:shake: Quote
malagos Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mazowszanko!! :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: ŻARTUJESZ?? Poważnie mówisz? cudnie!! Czekam na wiadomość od esperanzy, ma podjechać do pani Basi, mam nadzieję, że to tylko formalność. A ten weekend taki trochę dłuższy, miałyby panie, Basia i Tika, czas na wzajemne poznanie. Już mam cykora, a co będzie, jak Tika wskoczy do zlewu, jak będzie szczekać pod nieobecność pani, jak się wyrwie na spacerze, jak........ Quote
Recommended Posts