agatamakowska6@wp.pl Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ja mam męża wojciecha hahahahaah Quote
Javena Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [SIZE="6"][FONT="Arial Black"]Specjalne zamówienie dla malagos ,z naszej dogo poczty kwiatowej , od ewu.[/FONT] [FONT="Arial Black"][SIZE="7"]Wszystkiego dobrego i dużo szczęścia w Nadchodzącym Nowym Roku -życzy ewu[/FONT] Quote
malagos Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 O RANY!!! Dawno nie dostałam kwiatów, tym bardziej tak ślicznych!! Ewu, dziekuję............. No to się wzruszyłam.......... Quote
ewu Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 malagos napisał(a):O RANY!!! Dawno nie dostałam kwiatów, tym bardziej tak ślicznych!! Ewu, dziekuję............. No to się wzruszyłam.......... Nie ma za co:) Quote
ranna Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Wpadłam na chwilę do Tiki, bo dzisiejszy wieczór spędzam w łazience z moją Tosią. To jest jej pierwszy sylwester z nami. Boję się, że rozpadnie się ze strachu, a największe "nawalanie petardami" przed nami. Trochę żółty ser "pomaga." Mam nadzieję, że pani odezwie się, i że jej mąż to nie Wojciech, a jeśli Wojciech, to inny niż tamten. Zaciskam kciuki Tikunia aby to był TEN dom. Wszystkiego dobrego malagos w Nowym Roku!!! Quote
malagos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Dziękuję, Aniu, i wzajemnie, dobrego roku! Pani się nie odezwała.... Quote
malagos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Poprzednie allegro sie zakończyło....... http://allegro.pl/show_item.php?item=1975772424 Quote
malagos Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Poprosiłam o Allegro Anię Tygrysiczke i Gallegro. Quote
Ziutka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Małgosiu miałam zadzwonić ale urwanie głowy takie, że pisać się nie chce. Jutro zadzwonię. W jakich godzinach najlepiej ? Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ziutuś, jestm od rana z telefonem w kieszeni, do dyspozycji :) Zobaczcie, jaka ironia losu, śliczny zadbany, śpiący do góry łapami pies czeka na dom, a tyle biedaków czeka na pomoc, choćby tymczasową........ ale nie tracimy nadziei, co?............ Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 a to malagos jest szansa na domek jak tak to super wieści trzymam kciuki Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):a to malagos jest szansa na domek jak tak to super wieści trzymam kciuki własnie się wścikam o to, ze nadal nie ma szansy.......... Przed chwilą dzwonił pan spod Otwocka - duży teren, "piesek może być w domu, ale jak będzie ciepło, to przecież może latać po podwórku"........jeszcze nie ten telefon, na który się czeka, cholerka. Ale w końcu ktoś zadzwonił, to dobra wieść. Czekamy dalej. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dobrze że już są telefony to dobra wróżba:lol: Quote
Mazowszanka13 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Lepiej cierpliwie poczekać niż potem odbierać z adopcji. Małe suczki mają największą szansę na dom. A więc głowa do góry Malagos.:lol: Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 był i kolejny telefon, i to z Makowa Maz. :crazyeye: domek, ogród, pies w domu, tylko nie w łóżku......Może ja już mam jakieś spaczenie, ale jak widzę Tikusię jak wchodzi pod kołdrę, układa się tak, by całym ciałem przylgnąć do mnie, potem westchnie, ziewnie i śpi jak suseł, to........I jak było mi przykro, jak ta pani z Piotrkowa do rana nie spała, bo Tika się ładowała do łóżka, a pani ją spędzała :shake:, a potem jak wychodziła, zamykała psa w kuchni, by nie wchodził na łóżko. U nas, jak wszyscy rano juz jesteśmy w przedpokoju, psy po spacerze i po śniadaniu, po prostu rozchodzą się po domu - Tika zawsze zostaje na naszym łóżku i zasypia zwinięta w kłębuszek. cholerka, ja ją widzę tylko w takim domu....... I jeszcze pan z Makowa powiedział, ze miał pieska, ale 4 dni przed sylwestrem chyba go dzieciaki petardami przestraszyły, a piesek "tak lubiał ludzi" że do obcych podchodził :shake: Quote
mmd Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dobrze, że coś się dzieje :) W końcu zadzwoni ten właściwy, bo skoro są jakiekolwiek, to znaczy, że Tika się podoba :) Quote
tinula Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 podczytuję wątek słodkiej suni, bo rozbroiła mnie swoimi "wybrykami" jak np kradzież zmywaka-u nas mycie auta to jednocześnie podchody z największym piechem, który kocha wszystko co "gąbczaste" i np kradnie gąbkę na sekundę odłożoną do wiaderka rozwala ją z radochą i koniec mycia:evil_lol: albo sunia 35 kg , która zawsze uważa, że zmywarka to świetne legowisko i próbuję się sama w tak pachnące żarciem miejsce "załadować":lol: trzymamy kciuki za cierpliwy domek dla Tiki Quote
malagos Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 tinula napisał(a):podczytuję wątek słodkiej suni, bo rozbroiła mnie swoimi "wybrykami" jak np kradzież zmywaka-u nas mycie auta to jednocześnie podchody z największym piechem, który kocha wszystko co "gąbczaste" i np kradnie gąbkę na sekundę odłożoną do wiaderka rozwala ją z radochą i koniec mycia:evil_lol: albo sunia 35 kg , która zawsze uważa, że zmywarka to świetne legowisko i próbuję się sama w tak pachnące żarciem miejsce "załadować":lol: trzymamy kciuki za cierpliwy domek dla Tiki Witamy na watku :) Tak, Tika to sunia z poczuciem humoru. Taka jest specyficzna, z tym swoim warczenie w zabawie z Dalią, noszeniem zabawek w ryjku i tym ładowaniem się na kolana, jak tylko się usiadze, nawet przy stole - próbuje sie zwinać w kłębek i spac, tylko co chwila ta chuda doopka jej sie zsuwa z kolan. Strasznie ją kocham i powiedzcie, ze dobrze robię z tymi wymaganiami?.........Bo sama już nie wiem?..... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 bardzo dobrze robisz po co oddac pierwszemu lepszemu jak ma za chwilkę wrócic ją musi ktoś pokochac a nie dla widzi mi się wziąc i nie martw się na pewno znajdzie domek;) Quote
mestudio Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Lubiał czy nie lubiał tych ludzi - jak dla mnie masakra ten pan. Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mestudio napisał(a):Lubiał czy nie lubiał tych ludzi - jak dla mnie masakra ten pan. Dobrze,ze o tym powiedzial, po co ludzie biora zwierzaki jak ich nawet nie lubia............. Quote
mestudio Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 On to powiedział bo uważał, że to normalne. Jest pies - nie ma psa. Zawsze można sobie następnego wziąć, który będzie "lubiał". Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mestudio napisał(a):On to powiedział bo uważał, że to normalne. Jest pies - nie ma psa. Zawsze można sobie następnego wziąć, który będzie "lubiał". 5 minut bedzie "lubial":shake: Quote
mmd Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 mestudio napisał(a):On to powiedział bo uważał, że to normalne. Jest pies - nie ma psa. Zawsze można sobie następnego wziąć, który będzie "lubiał". Tak i to jest okropne, bo tacy ludzie nawet nie widzą w tym nic złego. Oni nawet uważają, że są dobrzy dla psów... Quote
Mazowszanka13 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 To ja bym Tiki też nie dostała,bo nie wpuszczam psów na łóżko. Ale mam wymówke,bo w sypialni urzeduje królik,a wcześniej dwa. A tak na serio,jeżeli Tika przyzwyczajona do łóżka to lepiej poczekać na taki łóżkowy domek. Quote
Recommended Posts