Ziutka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 malagos napisał(a):Chyba trzeba bedzie, co? Takie na tapczanie i takie w sadzie, co? Cholerka, trzeba skomasować siły i ruszyć od nowa z ogłoszeniami. Dokładnie Małgoś, tapczan, ogródek itp :) malagos napisał(a):A Kropka już jutro....... :multi: :Cool!: :klacz: :bye: :jumpie: Poważnie ?????????? :loveu: :multi: :loveu: P.S. I pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na moje ogłoszenia swoich dt :cool3: Quote
malagos Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Dziękuję dobre kobiety :) Z Wami raźniej. Tice, jak tak się tuli i liże mi dziób, obiecuję, ze znajdziemy jej dom jak marzenie . A czasem ją straszę, ze zawiozę do Piotrkowa i basta! Quote
auraa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Oj z tym lizaniem! Dziś Lubisia tak centralnie dała mi całusa, prosto w usta!:cool3: Tikunia tez znajdzie dom. Może załozymy forum matek dzieci na wydaniu;). U mnie dwoje! Quote
mmd Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jeszcze Wam źle? Ja tam nie narzekam, jak dostaję buzi :) A dostaję dużo i często, niestety czasem pod pozorem dawania buzi prowadzone jest śledztwo, co dobrego zjadłam, ale co tam :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 auraa napisał(a):Oj z tym lizaniem! Dziś Lubisia tak centralnie dała mi całusa, prosto w usta!:cool3: Tikunia tez znajdzie dom. Może załozymy forum matek dzieci na wydaniu;). U mnie dwoje! Ja bardzo chętnie przyjmę synowe z dogomanii. Wspomogą,zrozumieją.:lol: Quote
malagos Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 To może moja Agnieszka? Młode to to, za 3 miesiace 16 latek jej stuknie, ale ładne stworzonko :) A do chłopaków to już nie mam siły, z mężęm sami chyba sobie wnuka zrobimy :) Kochani, Kropka ma dom, od dziś, teraz kolej na Tikulca! Quote
Mazowszanka13 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Poczekajmy jeszcze trochę.Niech zawody zdobędą. Ale nie mam nic przeciwko takiej współteściowej.;) A wracając do piesków to i Tice się poszczęści. Quote
auraa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Moje koleżanki już po kilka wnucząt mają ale teraz młodzi to albo wpadną bardzo wcześnie albo czekają aż im włosy zaczną siwieć. Kiedy mąż pyta gdzie nasze wnuki, to się śmieję, że jeden śpi przy wersalce, drugi pod schodami a trzeci szczeka na podwórku;) Quote
mmd Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 U mnie to samo - wśród znajomych Młodego jest tylko jeden wpadkowy tatuś, a reszta lata swobodna :) Ale mi się do wnuków nie spieszy ;) Quote
auraa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Mój maż był młodym tatusiem i jego syn ma 38 lat!!!! Chyba już pora na wnuki:lol: Quote
malagos Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ten pomysł wątku w off topiku na temat naszych dzieci - dorosłych, niestety........- to chyba strzał w dziesiątkę. Jakiś zlocik młodych na wydaniu zróbmy na Mazurach albo nad morzem, my jak te mamuśki, co to pisał Makuszyński, "siedzą pod ścianami i mają za złe" :evil_lol: :evil_lol: Porobimy sobie wzajemnie wizyty przed- i poadopcyjne :diabloti: Quote
auraa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No niestety, mój syn się wyrodził. Nie lubi zwierząt. W ogóle nie wchodzą do jego pokoju a o tymczasy są awantury. Mam to gdzieś! Quote
malagos Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='auraa']No niestety, mój syn się wyrodził. Nie lubi zwierząt. W ogóle nie wchodzą do jego pokoju a o tymczasy są awantury. Mam to gdzieś! to witaj w rodzinie, mój mlodszy też sie wkurza, starszy bardzo lubi:) Popatrzcie na Tikusię świateczną, i jej ukochane pluszaki: Quote
malagos Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A te zdjątka i te poprzednie, Ziutka, nie mogą być do ogłoszeń?........ Quote
Ziutka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malagos napisał(a):A te zdjątka i te poprzednie, Ziutka, nie mogą być do ogłoszeń?........ Moga być, wyślesz mi jeszcze raz wsio na maila z tymi i tamtymi fotkami ? Quote
malagos Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jak mi się uda wrócić wcześniej z pracy, przed zmrokiem, to zrobię zdjęcia w ogrodzie. Jak nie, to te i poprzednie przeslę do Ciebie. Ziutka, a jakieś wyróznione mozesz zrobić? Takie za pieniadze? Quote
Andzike Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Melduję się u Tikusi :) Mogę dostać też na maila tekst ze zdjęciami ? Przygotowuje "ofertę" do domu w Warszawie - na razie to nic pewnego, ale pies, który do niego trafi będzie wieeelkim szczęsciarzem :) Quote
Ellig Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Andzike napisał(a):Melduję się u Tikusi :) Mogę dostać też na maila tekst ze zdjęciami ? Przygotowuje "ofertę" do domu w Warszawie - na razie to nic pewnego, ale pies, który do niego trafi będzie wieeelkim szczęsciarzem :) Cudownie,ze jest taka szansa:) Quote
Andzike Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ellig napisał(a):Cudownie,ze jest taka szansa:) Bardzo niewielka, ale trzeba spróbować ;) Quote
ranna Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Cudaśna jesteś Tika. Moja Tosia też kładzie się na pleckach, identycznie jak Tika i nie musi mieć kumpla do zabawy. Ale ma widownię, a jak bawi się piłeczką to mamy ubaw po pachy. Po Tikuni nie widać aby był potrzebny jej nowy domek :lol: No dobra, żarty na bok. Wiem, że musi opuścić Twój dom:placz: Czy ja również mogę prosić treść ogłoszenia? Quote
mmd Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Fajna jest :) Malagos, masz jakieś piszczące pluszaki? U mnie to przebój :) Quote
Recommended Posts