Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Poparzenie 2 i 3 stopnia, dłoń obandażowana, ale już mniej boli. Za to od jutra dyryguję: kto co ma zrobić, np. Paweł zrobi sernik, Michał śledziki (to synowie), a Tomek karpie .........Agnieszka posprząta, a moja siostra, która dziś przyjechała z bokserką, ogarnie całość.
Jak skończą u Ciebie - wyślij Ich do mnie :evil_lol: ja też potrafię dyrygować,ale nie mam takiej ekipy,która by mnie słuchała :lol:
I koniecznie podeślij do mnie syna od sernika :evil_lol:

Posted

Wiesz, Klaudus, to może niezły pomysł?..........chłopcy dorośli, urodziwi, na stanowiskach, KAWALEROWIE, umieją gotować,zaradni, samodzielni, nie mieszkają z nami - ODDAM W DOBRE I ŁADNE RĘCE :p :evil_lol:

A dziś rano, jak zdjełam opatrunki, to.... wiszą bąble, jak wory, piecze, boli, zaraz idę do lekarza na zmianę opatrunków.....buuuuuu :-(

Posted

agatamakowska6@wp.pl napisał(a):
a i teściowa z ciebie super by była

no nie wiem, nie wiem, ale dzięki, to najmilszy komplement, jaki mi się dostał :)

Posted

[quote name='malagos']Wiesz, Klaudus, to może niezły pomysł?..........chłopcy dorośli, urodziwi, na stanowiskach, KAWALEROWIE, umieją gotować,zaradni, samodzielni, nie mieszkają z nami - ODDAM W DOBRE I ŁADNE RĘCE :p :evil_lol:

To ja chętnie przyjmę :evil_lol:
Także proszę mnie mieć na uwadze - ręce może nie tak ładne,ale kto wie :evil_lol:
Oddeleguj do mnie :lol:

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']a i teściowa z ciebie super by była
Oooooo!! Właśnie!!

A co na to poparzenie przepisali lekarze??

Posted

A Tikunia spędza swe pierwsze w życiu Święta w gronie znajomych i przyjaciół - towarzystwa jej dotrzymuje 6 innych pisków i my, ludziska. Tika do wszystkich się tuli, włazi na kolana, rozdaje buziaki, czy to jestem ja, czy Tomek, czy chłopcy :)

Posted

malagos napisał(a):
Pani Annie, która w mejlu pyta i Kropkę, podałam tez kilka info o Tikusi i przesłałam kilka zdjęć. Żeby jedna albo druga sie spodobała.......

Trzymam kciuki, żeby któraś z suniek domek znalazła!!!

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To ile masz tych psów,Malagos?

Swoich? abędzie 5 sztuk - 4 domowe i Sońka w kojcu. I 1 tymczasowiczka. Bokserka tylko czasem, weekendy, Święta, wakacje, ferie........

Klaudus, ręka już sie goi, bąble poprzysychały, smaruję różnymi mazidłami, ale często chodzę bez bandaża, by się lepiej goiło. No i zmywać można :cool1: :diabloti:

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Ale masz fajnie.Ja już dojrzałam do trzeciego psa,ale moja rodzina jeszcze nie.
Życzę zdrowia.:lol:

podobno dwa a trzy już nie robi różnicy :)
U nas były dwie sunie, ale tymczasowa Zulka ze schroniska w Wielunia okazała się być .... no, nie bardzo normalna i od 4,5 roku jest z nami na stałe. Bo jak oddać komuś psa, który nawet teraz nie podejdzie do mnie, nie da się dotknąć, pogłaskać?.........

Posted

Chyba trzeba bedzie, co? Takie na tapczanie i takie w sadzie, co?
Cholerka, trzeba skomasować siły i ruszyć od nowa z ogłoszeniami.
I allegro trzeba wyróżnić, i alegratkę - to podobno najpoczytniejsze ogłoszenia. Za wyróżnienie razem 45 zł muszę zapłacić.

A Kropka już jutro....... :multi: :Cool!: :klacz: :bye: :jumpie: