agatamakowska6@wp.pl Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 hahaha i bardzo dobrze kochana Quote
Klaudus__ Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='malagos']Poparzenie 2 i 3 stopnia, dłoń obandażowana, ale już mniej boli. Za to od jutra dyryguję: kto co ma zrobić, np. Paweł zrobi sernik, Michał śledziki (to synowie), a Tomek karpie .........Agnieszka posprząta, a moja siostra, która dziś przyjechała z bokserką, ogarnie całość. Jak skończą u Ciebie - wyślij Ich do mnie :evil_lol: ja też potrafię dyrygować,ale nie mam takiej ekipy,która by mnie słuchała :lol: I koniecznie podeślij do mnie syna od sernika :evil_lol: Quote
malagos Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wiesz, Klaudus, to może niezły pomysł?..........chłopcy dorośli, urodziwi, na stanowiskach, KAWALEROWIE, umieją gotować,zaradni, samodzielni, nie mieszkają z nami - ODDAM W DOBRE I ŁADNE RĘCE :p :evil_lol: A dziś rano, jak zdjełam opatrunki, to.... wiszą bąble, jak wory, piecze, boli, zaraz idę do lekarza na zmianę opatrunków.....buuuuuu :-( Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 a i teściowa z ciebie super by była Quote
malagos Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):a i teściowa z ciebie super by była no nie wiem, nie wiem, ale dzięki, to najmilszy komplement, jaki mi się dostał :) Quote
Klaudus__ Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='malagos']Wiesz, Klaudus, to może niezły pomysł?..........chłopcy dorośli, urodziwi, na stanowiskach, KAWALEROWIE, umieją gotować,zaradni, samodzielni, nie mieszkają z nami - ODDAM W DOBRE I ŁADNE RĘCE :p :evil_lol: To ja chętnie przyjmę :evil_lol: Także proszę mnie mieć na uwadze - ręce może nie tak ładne,ale kto wie :evil_lol: Oddeleguj do mnie :lol: [quote name='agatamakowska6@wp.pl']a i teściowa z ciebie super by była Oooooo!! Właśnie!! A co na to poparzenie przepisali lekarze?? Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Klaudia bierz puki dają hahaha tylko potem reklamacji malagos nie przyjmuje Quote
Klaudus__ Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']Klaudia bierz puki dają hahaha tylko potem reklamacji malagos nie przyjmuje Chyba już zrezygnowała z synowej. Hahaha :P Quote
tomcug Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wspaniałego domku i wesołych, zdrowych świąt. Quote
malagos Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='Klaudus__']Chyba już zrezygnowała z synowej. Hahaha :P No coś Ty, nie rezygnuję! Wesołych Świat, kochani!! Quote
malagos Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pani Annie, która w mejlu pyta i Kropkę, podałam tez kilka info o Tikusi i przesłałam kilka zdjęć. Żeby jedna albo druga sie spodobała....... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 no i dobrze trzymam kciuki za malutkie Quote
malagos Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A Tikunia spędza swe pierwsze w życiu Święta w gronie znajomych i przyjaciół - towarzystwa jej dotrzymuje 6 innych pisków i my, ludziska. Tika do wszystkich się tuli, włazi na kolana, rozdaje buziaki, czy to jestem ja, czy Tomek, czy chłopcy :) Quote
Ziutka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 malagos napisał(a):Pani Annie, która w mejlu pyta i Kropkę, podałam tez kilka info o Tikusi i przesłałam kilka zdjęć. Żeby jedna albo druga sie spodobała....... Trzymam kciuki, żeby któraś z suniek domek znalazła!!! Quote
malagos Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Mazowszanka napisał(a):To ile masz tych psów,Malagos? Swoich? abędzie 5 sztuk - 4 domowe i Sońka w kojcu. I 1 tymczasowiczka. Bokserka tylko czasem, weekendy, Święta, wakacje, ferie........ Klaudus, ręka już sie goi, bąble poprzysychały, smaruję różnymi mazidłami, ale często chodzę bez bandaża, by się lepiej goiło. No i zmywać można :cool1: :diabloti: Quote
Mazowszanka13 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ale masz fajnie.Ja już dojrzałam do trzeciego psa,ale moja rodzina jeszcze nie. Życzę zdrowia.:lol: Quote
malagos Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Mazowszanka napisał(a):Ale masz fajnie.Ja już dojrzałam do trzeciego psa,ale moja rodzina jeszcze nie. Życzę zdrowia.:lol: podobno dwa a trzy już nie robi różnicy :) U nas były dwie sunie, ale tymczasowa Zulka ze schroniska w Wielunia okazała się być .... no, nie bardzo normalna i od 4,5 roku jest z nami na stałe. Bo jak oddać komuś psa, który nawet teraz nie podejdzie do mnie, nie da się dotknąć, pogłaskać?......... Quote
malagos Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pani Anna z mejla dziś o 14 będzie poznawać Kropkę u Andzike w Warszawie. O Tikę nikt nie pyta........... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 może póżniej coś się ruszy nie martw się Quote
Ziutka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 malagos napisał(a): O Tikę nikt nie pyta........... Małgosiu, a dasz radę zrobić Tikusi jakieś nowe fotki do ogłoszeń ?:roll: Quote
malagos Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Chyba trzeba bedzie, co? Takie na tapczanie i takie w sadzie, co? Cholerka, trzeba skomasować siły i ruszyć od nowa z ogłoszeniami. I allegro trzeba wyróżnić, i alegratkę - to podobno najpoczytniejsze ogłoszenia. Za wyróżnienie razem 45 zł muszę zapłacić. A Kropka już jutro....... :multi: :Cool!: :klacz: :bye: :jumpie: Quote
Recommended Posts