Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
O, ryjonek, a gdzieś sie podziewała?

A byłam na odwyku.... Po tym jak szósty raz spędziłam 7 godzin skacząc po różnych wątkach, teraz dawkuję sobie dogo:)

Posted

A teraz info z domku Tiki - mnie aż łzy sie w oczku zakręciły.............

Witamy, przesyłamy kilka zdjęc Tiki. Aklimatyzuje się dobrze. Balbina nadal jest dosyc wredna ale Tika sobie z nią radzi. Sądzimy, że są to popisy przy nas bo jak je podglądamy gdy są same to nic się nie dzieje, nikt na nikogo nie powarkuje. Tika jest bardzo miłym i pogodnym pieskiem, porusza się z prędkościami naddźwiękowymi. Pozdrawiamy Dorotka i Tomek W(...)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

To ciąg dalszy, radujcie się i weselcie razem ze mną!! :) :)
:loveu: :loveu:
Witamy, niedługo Tika będzie u nas już trzy tygodnie. Z powodu panujących mrozów spacerki po okolicy ograniczają się do szybkiego wypadu na ogród w wiadomych celach i czasami na trzech nóżkach (jedna się grzeje w biegu)powrotu do ciepłego domku. Cała rodzina bardzo polubiła Tikę. Balbina w zasadzie ją akceptuje szczególnie na tzw "dziadostwie" w kuchni gdzie tworzą sforę. Jedyne co jej nie odpowiada to zaczepki Tiki w celach zabawowych, starszej pani to już nie bawi, chce miec spokój. Oczywiście Tika śpi z nami w łóżku, nawet się bardzo nie rozpycha. Szanuje fakt, że Balbina ma swój ulubiony fotel i na niego nie wchodzi. Kapcie kradnie błyskawicznie po ich zdjęciu ale nie niszczy. Trochę się trzeba ich naszukac po domu. Jest żywym ale dobrze ułożonym pieskiem. W załączeniu przesyłamy kilka zdjęc. Pozdrawiamy Dorotka i Tomek W.

Edited by malagos
Posted

To 3 tygodnie, a mnie się wydaje, ze jej już całe wieki nie ma z nami.......Ale jak zasypiam, myślę o Tikusi, bo tak cudnie się przytulała, ehhhhhhhhh