Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Zgłaszam się na ochotnika do przewozu Tiki .
Moge zrobić to w ten weekend,najlepiej w piątek.

Cudownie!!!!!!!!!!!:)

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Mazowszanko!!
:crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu:

ŻARTUJESZ??

Poważnie mówisz?
cudnie!!
Czekam na wiadomość od esperanzy, ma podjechać do pani Basi, mam nadzieję, że to tylko formalność. A ten weekend taki trochę dłuższy, miałyby panie, Basia i Tika, czas na wzajemne poznanie.
Już mam cykora, a co będzie, jak Tika wskoczy do zlewu, jak będzie szczekać pod nieobecność pani, jak się wyrwie na spacerze, jak........
malagos, prosze nie martw sie na zapas, musi byc dobrze!:)Trzymam kciuki!!

Posted

CIESZĘ SIĘ i supłam wszystkie ogonki, zaciskam kciuki...
Pani Basiu, przyjmij Tikulkę z całym dobrodziejstwem inwentarza, pokochaj ją taką jaka ona jest. Młodziutki jest to "bączek", musi pobrykać po zlewie i poszczekać. A tak na serio to nie może chodzić tylko na smyczy na siku i qpe, ona musi się wybiegać, wyszaleć wówczas będzie spokojniejsza w domu. No i to, że będzie mogła spać przy Pani Basi da jej poczucie bezpieczeństwa.
Malagos, jeśli nowa pani poświęci jej trochę czasu, będzie dobrze.

Posted

mmd napisał(a):
Wspaniale! Ostatnio jakoś na samych fajnych wątkach jestem :)

te watki są takie dzięki ludziom, którzy je odwiedzają :) bez względu na to, czy pies skacze po szafkach, gryzie kapcie czy kocha kotki :)

ale by było fajnie, gdyby ta pani wzięła jeszcze i kota - jej koteczka odeszła w sierpniu w wieku 17 lat!!

Posted

Ło matko ale wieści:))) Jak Basia , to musi być dobrze:)) Basia przywiozła Tikę z punktu przetrzymań, Basia ją zaszczepiła i u Basi była pierwsa kąpiel w wannie. Więc inna Basia będzie tą prawdziwą , ukochaną Panią. Jestem tego pewna. No i najważniejsze były jeszcze dwie Małgosie i Klaudia. Same kobitki:))))

Posted

Dzwoniła Justyna - pogadały sobie z panią, to ciepła i miła osoba. Nie miała dotąd psa, tylko kota. Jest sama, syn się ożenił. Za domem duży teren zielony do spacerów, a w tym bloku lecznica, i to pani Sumińskiej, obok zresztą druga, jakaś inna.
Takze chyba dobry dom, co?
Tika, błagam, nie zrób mi wstydu! (jak to mawia moja psiapsiółka: nie rób mi tu bydła!)............

Mazowszanka, a moze - o ile propozycja aktualna, co do piątku, byście przyjechały obie, z tą panią do mnie? Czy masz jakieś inne plany? Tak czy siak, bardzo się cieszę, ze Cię poznam :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Trzymam kciuki :)

"Moja" Negritka dzisiaj została w swoim DS... :loveu:

No właśnie - chodzę od wątku do wątku i wszędzie to samo :)

Posted

malagos napisał(a):
Dzwoniła Justyna - pogadały sobie z panią, to ciepła i miła osoba. Nie miała dotąd psa, tylko kota. Jest sama, syn się ożenił. Za domem duży teren zielony do spacerów, a w tym bloku lecznica, i to pani Sumińskiej, obok zresztą druga, jakaś inna.
Takze chyba dobry dom, co?
Tika, błagam, nie zrób mi wstydu! (jak to mawia moja psiapsiółka: nie rób mi tu bydła!)............

Mazowszanka, a moze - o ile propozycja aktualna, co do piątku, byście przyjechały obie, z tą panią do mnie? Czy masz jakieś inne plany? Tak czy siak, bardzo się cieszę, ze Cię poznam :)

To Basia czy Justyna ? :)

Posted

Ewu, Basia to ta pani chętna na Tikusię, a Justynka to nasza dogomaniaczka esperazanza, która mieszka też na Bielanach i którą poprosiłam o sprawdzenie domu.

Mazowszanka, proszę, w wolnej chwili odezwij się do mnie, jak nie będę mogła rozmawiać (mam wizytę w szpitalu o g. 12, diabli wiedzą ile to potrwa), oddzwonię
692 781 745

o, pisałyśmy razem :)
skontaktuję Was, moje kochane :)