Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Aaaaa chyba już do umierania się zabieram :evil_lol:
ile też można ;)
Cieszę się,że Tika już w ds - mam do Ciebie kudłatą podróbkę Tikuli :evil_lol:

Ojej , proszę nie chorować. Anioły nie chorują !!!

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Ale Ją już znasz :evil_lol: tyle ,że teraz w pełnej krasie :D

Piękna sunia. To Twoja podopieczna?
Klaudio nie możesz chorować. Strasznie się zmartwiłam:(((

Posted

[quote name='Klaudus__']Malagos - i tak... pojedzie... do psiego nieba... Niebawem...
ile ma czasu?..........Ile te szczeni eta mają tygodni?

Dzwoniła pani Dorota.
Tika ma się dobrze. Do trzeciej rano pani z nią walczyła, bo pies chciał do łóżka, a psu nie wolno. Pies spał w końcu na posłaniu. Na spacerze wyrwała sie z szelek (!), bo zobaczyła duzego blondyna i sie go przestraszyła. Na obrozy sie ciągnie i prze do przodu.
Nie bardzo ma apetyt.
Jak się położy, to drgają jej tylne nożki, czy u nas też drgały? nie, nie drgały.
Jak pani wyszła, Tika trochę szczekała, a jak pani wróciła, to się baaardzo cieszyła, na posłanku był kapeć pani i kapeć córki.

Rany, po cholerę ja tę Chudą tak rozpuściłam?.............

Po co ja tak pokochałam?..............

Posted

malagos napisał(a):
ewu, Ty myśl kobieto, jak tę rodzinkę ocalić................
A ja idę płaknąć sobie po Tikusi.
I już.

Matko , nie wiem... Mogę porozwozić , coś trzeba zrobić.

Posted

Rano dostałam sms-ka, ze Tika ślicznie przespała noc na posłanku i po spacerze zjadła śniadanie.
U nas też dwa dni to ledwo co skubnęła, tęskniła za Basią, potem juz wylizywała miskę do czysta :)

Posted

malagos napisał(a):
Rano dostałam sms-ka, ze Tika ślicznie przespała noc na posłanku i po spacerze zjadła śniadanie.
U nas też dwa dni to ledwo co skubnęła, tęskniła za Basią, potem juz wylizywała miskę do czysta :)

To dobrze, kochana moja malutka...poryczałam się...
Ja też za nią tęsknię, codziennie oglądam zdjęcia.To wyjątkowo dobry piesek. Pani Doroto wybrała Pani ideał:))

Posted

Koszty wszystkie rozliczone, za paliwo do ds dołożyła pani Dorota, resztę pokrył bazarek.
Wieści nie mam żadnych, aż mi głupio dzwonić. Dziś zajmuję się po południu Kropką, czeka ja sterylizacja, a mnie znów stres - tak tego nie lubię, tak mi żal suczek, ale wiem, ze tak trzeba. Już przygotowane czyste koce i prześcieradła, wygotowany kubraczek po Tikusi na wszelki wypadek, i tylko czekam do godz. 16.30 na rozpoczęcie.

Posted

a oto nowe wiesci:
Tikulec zostaje ładnie w domu, wczoraj 7 godzin i nic się nie wydarzyło. Bawi się zabawkami, podrzuca je wysoko w górę i szarpie :)
Wie, ze w zabawie nie można gryźć rąk dziecka, ale pana można:)
Mama pani Doroty, raczej nieprzychylnie do psów nastawiona, została na pierwszej wizycie "kupiona" i jest zauroczona sunią:)
Szarpie na smyczy, po prostu chce się wybiegać, ale nie można jej jeszcze puścić.
Dziś wizyta u weta i zdjęcie szwów.

Posted

Kava napisał(a):
super, geba sie smieje i wogole....

No, mi też :)
a najfajniej, jak teraz znów zadzwoniła pni, ze Tika tak rozkochała w sobie rodziców, którzy byli raczej przeciwni psu w domu (a nie mieszkają razem) i teraz proszą o odwiedziny z Tiką :)
Szwy zdjete, czipowanie pod koniec listopada.

Posted

malagos napisał(a):
No, mi też :)
a najfajniej, jak teraz znów zadzwoniła pni, ze Tika tak rozkochała w sobie rodziców, którzy byli raczej przeciwni psu w domu (a nie mieszkają razem) i teraz prószą o odwiedziny z Tiką :)
Szwy zdjete, czipowanie pod koniec listopada.

Wspaniałe wieści.Super !!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Wiecie co? doopa blada.
Tika się zmienia na niekorzyść, pani nie umie z ina posterować, myślę, że Tika wróci do mnie, nie spełnia pani oczekiwań.
To tyle.