ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Aaaaa chyba już do umierania się zabieram :evil_lol: ile też można ;) Cieszę się,że Tika już w ds - mam do Ciebie kudłatą podróbkę Tikuli :evil_lol: Ojej , proszę nie chorować. Anioły nie chorują !!! Quote
ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Ale Ją już znasz :evil_lol: tyle ,że teraz w pełnej krasie :D Piękna sunia. To Twoja podopieczna? Klaudio nie możesz chorować. Strasznie się zmartwiłam:((( Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='malagos']Też w tym...no, miejscu?.........Wyjedzie do... no, tego miejsca?.............. Ciocia! To przeca mama całej Rodzinki! http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB.. Pani Basiu... Ja to na dogo jedna z tych "naj - gorszych niestety... ;) Więc jaki tam anioł ;) Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Malagos - i tak... pojedzie... do psiego nieba... Niebawem... Quote
malagos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Malagos - i tak... pojedzie... do psiego nieba... Niebawem... ile ma czasu?..........Ile te szczeni eta mają tygodni? Dzwoniła pani Dorota. Tika ma się dobrze. Do trzeciej rano pani z nią walczyła, bo pies chciał do łóżka, a psu nie wolno. Pies spał w końcu na posłaniu. Na spacerze wyrwała sie z szelek (!), bo zobaczyła duzego blondyna i sie go przestraszyła. Na obrozy sie ciągnie i prze do przodu. Nie bardzo ma apetyt. Jak się położy, to drgają jej tylne nożki, czy u nas też drgały? nie, nie drgały. Jak pani wyszła, Tika trochę szczekała, a jak pani wróciła, to się baaardzo cieszyła, na posłanku był kapeć pani i kapeć córki. Rany, po cholerę ja tę Chudą tak rozpuściłam?............. Po co ja tak pokochałam?.............. Quote
ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Klaudus__']Ciocia! To przeca mama całej Rodzinki! http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-male%C5%84kich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POM%C3%93%C5%BB.. Pani Basiu... Ja to na dogo jedna z tych "naj - gorszych niestety... ;) Więc jaki tam anioł ;) Anioł, anioł:)) Quote
malagos Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ewu, Ty myśl kobieto, jak tę rodzinkę ocalić................ A ja idę płaknąć sobie po Tikusi. I już. Quote
ewu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 malagos napisał(a):ewu, Ty myśl kobieto, jak tę rodzinkę ocalić................ A ja idę płaknąć sobie po Tikusi. I już. Matko , nie wiem... Mogę porozwozić , coś trzeba zrobić. Quote
tomcug Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Pieskowi nie wolno na łóżko, łojeje......................:oops: Quote
ewu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Sezamek ma już dt, mamuśka też:multi: To jeszcze 5 -ka maluszków i gotowe. ;)Tikuniu wybacz offa ale ty kochanie już grzejesz doopkę Quote
malagos Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Rano dostałam sms-ka, ze Tika ślicznie przespała noc na posłanku i po spacerze zjadła śniadanie. U nas też dwa dni to ledwo co skubnęła, tęskniła za Basią, potem juz wylizywała miskę do czysta :) Quote
ewu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 malagos napisał(a):Rano dostałam sms-ka, ze Tika ślicznie przespała noc na posłanku i po spacerze zjadła śniadanie. U nas też dwa dni to ledwo co skubnęła, tęskniła za Basią, potem juz wylizywała miskę do czysta :) To dobrze, kochana moja malutka...poryczałam się... Ja też za nią tęsknię, codziennie oglądam zdjęcia.To wyjątkowo dobry piesek. Pani Doroto wybrała Pani ideał:)) Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ciocie cudotwórczynie... Zerkniecie?? Postrzelony Kubuś. Konieczna operacja - koszt ok. 1000 zł :( To cena życia tego staruszka... http://www.dogomania.pl/threads/217308-Postrzelony-staruszek-Kuba-sparali%C5%BCowane-tylne-%C5%82apki-czy-jedyne-wyj%C5%9Bcie-to-u%C5%9Bpienie?p=17948702#post17948702 Quote
malagos Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Klaudus, zmień już tytuł - mam nadzieję, że już można :) A ja zapraszam do nowej tymczasowiczki: http://www.dogomania.pl/threads/217405-Mikro-Kropka-wyrwana-ze-schroniska-prosi-o-karm%C4%99-w-bdt-%29?p=17959014#post17959014 Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Malagos Ty mi tu lepiej pisz szybko czy jeszcze (poza jedzonkiem) poniosłaś jakieś koszta. Ile Ci jestem winna za Tikulkę. (ps. jakieś nowości?:)) Quote
malagos Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Koszty wszystkie rozliczone, za paliwo do ds dołożyła pani Dorota, resztę pokrył bazarek. Wieści nie mam żadnych, aż mi głupio dzwonić. Dziś zajmuję się po południu Kropką, czeka ja sterylizacja, a mnie znów stres - tak tego nie lubię, tak mi żal suczek, ale wiem, ze tak trzeba. Już przygotowane czyste koce i prześcieradła, wygotowany kubraczek po Tikusi na wszelki wypadek, i tylko czekam do godz. 16.30 na rozpoczęcie. Quote
malagos Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a oto nowe wiesci: Tikulec zostaje ładnie w domu, wczoraj 7 godzin i nic się nie wydarzyło. Bawi się zabawkami, podrzuca je wysoko w górę i szarpie :) Wie, ze w zabawie nie można gryźć rąk dziecka, ale pana można:) Mama pani Doroty, raczej nieprzychylnie do psów nastawiona, została na pierwszej wizycie "kupiona" i jest zauroczona sunią:) Szarpie na smyczy, po prostu chce się wybiegać, ale nie można jej jeszcze puścić. Dziś wizyta u weta i zdjęcie szwów. Quote
rita60 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Fajne wieści:multi:grzeczna dziewczynka;) Quote
malagos Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kava napisał(a):super, geba sie smieje i wogole.... No, mi też :) a najfajniej, jak teraz znów zadzwoniła pni, ze Tika tak rozkochała w sobie rodziców, którzy byli raczej przeciwni psu w domu (a nie mieszkają razem) i teraz proszą o odwiedziny z Tiką :) Szwy zdjete, czipowanie pod koniec listopada. Quote
ewu Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 malagos napisał(a):No, mi też :) a najfajniej, jak teraz znów zadzwoniła pni, ze Tika tak rozkochała w sobie rodziców, którzy byli raczej przeciwni psu w domu (a nie mieszkają razem) i teraz prószą o odwiedziny z Tiką :) Szwy zdjete, czipowanie pod koniec listopada. Wspaniałe wieści.Super !!!!! Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 O jak dobrze... Tak się cieszę,że tej małej Łobuzicy się poszczęściło! Ciocie - zerkniecie? Nestor... http://www.dogomania.pl/threads/217974-Amstaffowaty-Nestor-pilnie-szuka-dt-ds.Nie-chce-marzn%C4%85%C4%87-w-schroniskowej-budzie...?p=18032886#post18032886 Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Zapraszam na świąteczny bazareczek - cegielkowy http://www.dogomania.pl/threads/217989-Zakup-cegielkowe-%C5%9Bwi%C4%85teczne-cude%C5%84ka-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w-i-kociak%C3%B3w-do-18.12.?p=18034723#post18034723[/FONT] Quote
malagos Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wiecie co? doopa blada. Tika się zmienia na niekorzyść, pani nie umie z ina posterować, myślę, że Tika wróci do mnie, nie spełnia pani oczekiwań. To tyle. Quote
sybillas Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jak to? Co sie stało? Pies ma jakis poblem, czy pani sie odwidziało? Quote
Recommended Posts