malagos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kava napisał(a):slucham? czy mam na mysli, to czego ty nie wypowiedzialas? :sg168: :sg168: Pani rano zadzwoniła z ogłoszenia, porozmawiałyśmy. Teraz ja oddzwoniłam i... myślę, ze to dobry dom. Wiec szukam osby z Piotrkowa Tryb. do sprawdzenia domku..... A Tikusia umówiona na sterylke na poniedziałek. Quote
Kava Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 malagos napisał(a)::sg168: :sg168: Pani rano zadzwoniła z ogłoszenia, porozmawiałyśmy. Teraz ja oddzwoniłam i... myślę, ze to dobry dom. Wiec szukam osby z Piotrkowa Tryb. do sprawdzenia domku..... A Tikusia umówiona na sterylke na poniedziałek. ja niestety nie znam nikogo w tamtych stronach..... Quote
ewu Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kava napisał(a):ja niestety nie znam nikogo w tamtych stronach..... Może są dogomaniaczki z Łodzi, to bardzo blisko.. Quote
ewu Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Spytałam na innym wątku, widzę tam ludzi z Łodzi, może odpowiedzą... Quote
Figu Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 może któraś z dziewczyn z Tomaszowa da radę podjechać? Ocelot albo Anja2201? To jakieś 30 km. Quote
malagos Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mam już osbę chętną, zgłosiła się ranna, podam jej kontakt z panią Dorotą. Quote
ewu Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 malagos napisał(a):Mam już osbę chętną, zgłosiła się ranna, podam jej kontakt z panią Dorotą. Fajnie:))) Quote
malagos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sterylizacja we wtorek o godz. 16. koszty pokryje skarpeta sterylkowa. Quote
malagos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A dlaczego, proszę ja kogo, na watek nie zagląda założycielka wątku i osoby wcześniej zainteresowane Tiką?........I bazarku nikt nie podnosi..... Quote
tripti Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ale Wam szybko poszło, a gdzie Pani znalazła ogłoszenie? Quote
Klaudus__ Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Zaglądam cały czas - tylko od 4 dni praktycznie w ogóle chodzić nie potrafię - noga spuchnięta i boli jak diabli... A 16 psów i 9 kotów obrobić trzeba - wszystko idzie mi 100 razy wolniej - przepraszam,że tak to powychodziło,bo i na dogo czasu mam mniej... Poza tym uciekł z DS Kubuś... http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubu%C5%9B-uciek%C5%82-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pom%C3%B3%C5%BCcie!!-B%C5%82agam!!/page7 A Pani której uciekł (WŁAŚCICIELKA) powiedziała,że mamy nie szukać,bo Ona sobie z hodowli kupi psa :( Quote
ewu Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Klaudus__']Zaglądam cały czas - tylko od 4 dni praktycznie w ogóle chodzić nie potrafię - noga spuchnięta i boli jak diabli... A 16 psów i 9 kotów obrobić trzeba - wszystko idzie mi 100 razy wolniej - przepraszam,że tak to powychodziło,bo i na dogo czasu mam mniej... Poza tym uciekł z DS Kubuś... http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubu%C5%9B-uciek%C5%82-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pom%C3%B3%C5%BCcie!!-B%C5%82agam!!/page7 A Pani której uciekł (WŁAŚCICIELKA) powiedziała,że mamy nie szukać,bo Ona sobie z hodowli kupi psa :( Co za ludzie,nie mam słów... Proszę się kurować Pani Klaudio, Trzymam kciuki za Kubuńka Quote
Kava Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 KLAUDUS zycze oby nozka jak najszybciej wyzdrowiala.... a to malenstwo biedne teraz sie walesa.... ale musiala miec jakies powody dlaczego to zrobila.... a skoro pani ma takie podejscie to chyba sie dobrze nie rozumialy nie mowiac juz o innych uczuciach.... Quote
malagos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jej, to rzeczywiście macie kłopot. Się porobiło, cholerka! Dzwoniła pani Dorotka, już się nie może doczekać, i jej córeczka też. Mam nawet pomysła na transport, ale top jeszcze nic pewnego. Pytałam, jakie ogłoszenie wpadło jej w oczy, z googli coś, "mała sunia" czy jakoś tak i się dużo ogłoszeń wyświetliło. Quote
malagos Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Moze dziś się ta wizyta odbywa? ...Fajnie by było, jakby to już było za nami. Trzeba przecież transport kombinować. Quote
malagos Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Teraz ogromna prośba - miałabym transport od siebie do Piotrkowa! Tylko ze osoba, która zgodziła się zabrać Tikę za zwrotem kosztów za paliwo będzie w Tomaszowie ok. południa, a akurat tego dnia (czwartek, 3 listopada) pani Dorota pracuje od godz. 12 do godz. 18....... Pomóżcie, proszę ! U kogo sunia mogłaby przeczekać od południa do godz. 18, najlepiej w Piotrkowie? w Tomaszowie? Gdzie po trasie Warszawa-Piotrków?? Szkoda zmarnować okazji, tym bardziej ze piątek 3 list. pani weźmie wolne i zajmie się przez weekend Tiką!! Quote
malagos Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rany, prosze, nie zostawiajcie mnie samej z załatwianiem transportu.......Jestem tylko domem tymczasowym i powinnam odciąć się od innym rzeczy, niż danie tymczasu....... Quote
Kava Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 kurna, gdzie sa osoby, ktore moglyby faktycznie pomoc w tej sprawie.... ja nie mam niestety w tamtych stronach nikogo, nikogo nieznam, ale zaraz a moze kaja zna kogos....ona ma duzo kontaktow....zapytam Quote
ewu Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Matko , nie wiem jak pomóc... Miałam w Piotrkowie kuzyna ale parę lat temu utonął:(( A ta dogomaniaczka, która ma sprawdzić domek nie ma możliwości potrzymania Tikuni prze parę godzin? Quote
rita60 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Z Tomaszowa jest cioteczka ocelot i kilka innych dziewczyn,może pomogą... Quote
Kava Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 u kaji pytalam, nie ma zadnych konkretow, niestety Quote
malagos Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ewu napisał(a):Matko , nie wiem jak pomóc... Miałam w Piotrkowie kuzyna ale parę lat temu utonął:(( A ta dogomaniaczka, która ma sprawdzić domek nie ma możliwości potrzymania Tikuni prze parę godzin? Zapytałam ją, zobaczymy. Ewentalnie w Tomaszowie może przetrzymać sunia NusiaiJa :) Quote
malagos Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Niestety, znów tragedia: założyłam waętek na prośbę Agnieszki, która mi często pomaga w psich transportach: http://www.dogomania.pl/threads/216577-Lubeskie!-Chudziutka-ratlereczka-w-ci%C4%85%C5%BCy-zdychajaca-labradorka.....co-robi%C4%87?p=17866764#post17866764 Quote
Recommended Posts