Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kava napisał(a):
slucham?
czy mam na mysli, to czego ty nie wypowiedzialas?

:sg168: :sg168:

Pani rano zadzwoniła z ogłoszenia, porozmawiałyśmy. Teraz ja oddzwoniłam i... myślę, ze to dobry dom.
Wiec szukam osby z Piotrkowa Tryb. do sprawdzenia domku.....

A Tikusia umówiona na sterylke na poniedziałek.

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
:sg168: :sg168:

Pani rano zadzwoniła z ogłoszenia, porozmawiałyśmy. Teraz ja oddzwoniłam i... myślę, ze to dobry dom.
Wiec szukam osby z Piotrkowa Tryb. do sprawdzenia domku.....

A Tikusia umówiona na sterylke na poniedziałek.

ja niestety nie znam nikogo w tamtych stronach.....

Posted

A dlaczego, proszę ja kogo, na watek nie zagląda założycielka wątku i osoby wcześniej zainteresowane Tiką?........I bazarku nikt nie podnosi.....

Posted

Zaglądam cały czas - tylko od 4 dni praktycznie w ogóle chodzić nie potrafię - noga spuchnięta i boli jak diabli...
A 16 psów i 9 kotów obrobić trzeba - wszystko idzie mi 100 razy wolniej - przepraszam,że tak to powychodziło,bo i na dogo czasu mam mniej...
Poza tym uciekł z DS Kubuś...
http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubu%C5%9B-uciek%C5%82-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pom%C3%B3%C5%BCcie!!-B%C5%82agam!!/page7
A Pani której uciekł (WŁAŚCICIELKA) powiedziała,że mamy nie szukać,bo Ona sobie z hodowli kupi psa :(

Posted

[quote name='Klaudus__']Zaglądam cały czas - tylko od 4 dni praktycznie w ogóle chodzić nie potrafię - noga spuchnięta i boli jak diabli...
A 16 psów i 9 kotów obrobić trzeba - wszystko idzie mi 100 razy wolniej - przepraszam,że tak to powychodziło,bo i na dogo czasu mam mniej...
Poza tym uciekł z DS Kubuś...
http://www.dogomania.pl/threads/208464-Kubu%C5%9B-uciek%C5%82-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pom%C3%B3%C5%BCcie!!-B%C5%82agam!!/page7
A Pani której uciekł (WŁAŚCICIELKA) powiedziała,że mamy nie szukać,bo Ona sobie z hodowli kupi psa :(

Co za ludzie,nie mam słów... Proszę się kurować Pani Klaudio, Trzymam kciuki za Kubuńka

Posted

KLAUDUS zycze oby nozka jak najszybciej wyzdrowiala.... a to malenstwo biedne teraz sie walesa.... ale musiala miec jakies powody dlaczego to zrobila.... a skoro pani ma takie podejscie to chyba sie dobrze nie rozumialy nie mowiac juz o innych uczuciach....

Posted

Jej, to rzeczywiście macie kłopot. Się porobiło, cholerka!
Dzwoniła pani Dorotka, już się nie może doczekać, i jej córeczka też. Mam nawet pomysła na transport, ale top jeszcze nic pewnego.
Pytałam, jakie ogłoszenie wpadło jej w oczy, z googli coś, "mała sunia" czy jakoś tak i się dużo ogłoszeń wyświetliło.

Posted

Teraz ogromna prośba - miałabym transport od siebie do Piotrkowa! Tylko ze osoba, która zgodziła się zabrać Tikę za zwrotem kosztów za paliwo będzie w Tomaszowie ok. południa, a akurat tego dnia (czwartek, 3 listopada) pani Dorota pracuje od godz. 12 do godz. 18.......

Pomóżcie, proszę !
U kogo sunia mogłaby przeczekać od południa do godz. 18, najlepiej w Piotrkowie? w Tomaszowie? Gdzie po trasie Warszawa-Piotrków??
Szkoda zmarnować okazji, tym bardziej ze piątek 3 list. pani weźmie wolne i zajmie się przez weekend Tiką!!

Posted

Rany, prosze, nie zostawiajcie mnie samej z załatwianiem transportu.......Jestem tylko domem tymczasowym i powinnam odciąć się od innym rzeczy, niż danie tymczasu.......

Posted

kurna, gdzie sa osoby, ktore moglyby faktycznie pomoc w tej sprawie....
ja nie mam niestety w tamtych stronach nikogo, nikogo nieznam,

ale zaraz a moze kaja zna kogos....ona ma duzo kontaktow....zapytam

Posted

Matko , nie wiem jak pomóc... Miałam w Piotrkowie kuzyna ale parę lat temu utonął:(( A ta dogomaniaczka, która ma sprawdzić domek nie ma możliwości potrzymania Tikuni prze parę godzin?

Posted

ewu napisał(a):
Matko , nie wiem jak pomóc... Miałam w Piotrkowie kuzyna ale parę lat temu utonął:(( A ta dogomaniaczka, która ma sprawdzić domek nie ma możliwości potrzymania Tikuni prze parę godzin?

Zapytałam ją, zobaczymy. Ewentalnie w Tomaszowie może przetrzymać sunia NusiaiJa :)