paulinken Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kava napisał(a):nie rozumiem.... Psy są w punkcie przetrzymań na Śląsku. Z tego punktu są regularnie wywożone do schroniska-umieralni. Quote
rita60 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Moze cioteczka malagos,jej dziewczynka z DT jedzie do domku:roll:a ona bierze tylko małe sunie takie jak Tika. Quote
Javena Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zapisałam ,ale nic nie jestem w stanie zrobic. Ogłoszenia widzę,że są. Quote
paulinken Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 rita60 napisał(a):Moze cioteczka malagos,jej dziewczynka z DT jedzie do domku:roll:a ona bierze tylko małe sunie takie jak Tika. Napisałam do niej. Quote
paulinken Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Javena napisał(a):Zapisałam ,ale nic nie jestem w stanie zrobic. Ogłoszenia widzę,że są. A może umiesz na FB ją umieścić? Quote
Javena Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 paulinken napisał(a):a może umiesz na fb ją umieścić? wogóle nie umiem się tam poruszać Quote
Kofeina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bry zaznaczam z dt lub ds nie pomoge na chwile obecna nadprogram:( A moze sprobowac pozbierac deklaracje? moze udalo by sie umiescic je gdiesz w dt? Quote
R-oy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zagladam z zaproszenia ale pomoc w tym momencie niestety nie moge.... 3mam kciuki! Quote
ewu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 rita60 napisał(a):Moze cioteczka malagos,jej dziewczynka z DT jedzie do domku:roll:a ona bierze tylko małe sunie takie jak Tika. Daleko ten dt? Gdyby się zgodziła a to niezbyt daleko , to ja zawiozę sunię. Quote
Pipi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Paulinken mnie zaprosila, bardzo mi milo, a jednoczesnie przykro, bo nie dam rady, nic, a nic. Przed godzina przywiozlam do siebie biedulinke staruszke 13 lat. To juz 27 pies u mnie. Trzymajcie sie. Przepraszam. Quote
Crys Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zaraz all ogarnę i umieszczę ją u siebie na profilu na fb i nk. Napiszę też u siebie na forum fundacji. Tylko tyle mogę zrobić :( Quote
ataK Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I ja z zaproszenia Paulinken... Jedyne, co mogę, to kibicować... Quote
malagos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dostałam pw - Gapcia jedzie do domu niedługo, ale jeszcze ten tydzień musi pobyć - karmi szczeniaka. Czeka na nią dom w Krakowie, na maluszka dom w Warszawie. Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie. To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur. Quote
iwoniam Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 miejmy nadzieję, że się uda, ja także nie mam możliwości przyjąć kolejnego zwierzaka... niestety :-( Quote
Maryna Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bardzo,bardzo mi przykro,ale nie jestem w stanie pomóc:-(( Quote
Kava Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 malagos napisał(a):Dostałam pw - Gapcia jedzie do domu niedługo, ale jeszcze ten tydzień musi pobyć - karmi szczeniaka. Czeka na nią dom w Krakowie, na maluszka dom w Warszawie. Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie. To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur. dziewczynki, niech ja ktora wezmie do tego czasu.... ja dam na transport... proszeeee Quote
azalia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Biedna maleńka,może ktoś ją przygarnie na tydzień,zanim Gapcia z maluchem pojadą od malagos do domów. Quote
Kofeina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 ja mam nadprogram, retro i kilka innych psiakow zreszta wroclaw to chyba ie po drodze. Quote
haliza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Zaglądam do malutkiej, widzę, że tydzień to dla niej ratunek, oby znalazła kąt na ten tydzień .... Quote
ewu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jeżeli na tydzień , to ją wezmę. Dłużej nie mogę ale tydzień ok:))) Quote
ewu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kava napisał(a):dziewczynki, niech ja ktora wezmie do tego czasu.... ja dam na transport... proszeeee Ja ją tydzień potrzymam a potem rozumiem ,że Kava zawiezie małą do dt. Napiszcie kiedy i jak odebrać sunię a potem będę w kontakcie z Kavą . Quote
Kava Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 ewu napisał(a):Ja ją tydzień potrzymam a potem rozumiem ,że Kava zawiezie małą do dt. Napiszcie kiedy i jak odebrać sunię a potem będę w kontakcie z Kavą . kochana, ja nie moge jej przewiezc, choc chetnie bym sie podjela.... napisalam, ze dam na transport, tzn, zaplace za droge.... Quote
ewu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Źle odczytałam, sorki:) Ja nie prowadzę :(( Blisko - zmuszę męża ale na Mazury za daleko bo już wiekowy trochę:))) Coś się załatwi. Gdzie jest teraz sunia i co robimy? Quote
paulinken Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 malagos i ewu, z nieba spadacie! Byłoby super, jakby się udało. Mała jest w Pszczynie. Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 [quote name='ewu']Blisko - zmuszę męża ale na Mazury za daleko bo już wiekowy trochę:))) Wiekowy? :o 25 lat to wiekowy? :o :x :) Do W-wy z Figu może jechać - bo Figu kursuje na tej trasie. Quote
Recommended Posts