Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Moze cioteczka malagos,jej dziewczynka z DT jedzie do domku:roll:a ona bierze tylko małe sunie takie jak Tika.

Daleko ten dt? Gdyby się zgodziła a to niezbyt daleko , to ja zawiozę sunię.

Posted

Paulinken mnie zaprosila, bardzo mi milo, a jednoczesnie przykro, bo nie dam rady, nic, a nic. Przed godzina przywiozlam do siebie biedulinke staruszke 13 lat. To juz 27 pies u mnie.
Trzymajcie sie. Przepraszam.

Posted

Dostałam pw - Gapcia jedzie do domu niedługo, ale jeszcze ten tydzień musi pobyć - karmi szczeniaka. Czeka na nią dom w Krakowie, na maluszka dom w Warszawie.
Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie.
To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur.

Posted

malagos napisał(a):
Dostałam pw - Gapcia jedzie do domu niedługo, ale jeszcze ten tydzień musi pobyć - karmi szczeniaka. Czeka na nią dom w Krakowie, na maluszka dom w Warszawie.
Jeśli moze poczekać do czasu wyjazdu Gapci ode mnie, czy jeśli moze ją ktoś przetrzymać, mogę dać jej dt. Bezpłatnie.
To 100 km za Warszawą, w kierunku Mazur.

dziewczynki, niech ja ktora wezmie do tego czasu.... ja dam na transport... proszeeee

Posted

Kava napisał(a):
dziewczynki, niech ja ktora wezmie do tego czasu.... ja dam na transport... proszeeee

Ja ją tydzień potrzymam a potem rozumiem ,że Kava zawiezie małą do dt. Napiszcie kiedy i jak odebrać sunię a potem będę w kontakcie z Kavą .

Posted

ewu napisał(a):
Ja ją tydzień potrzymam a potem rozumiem ,że Kava zawiezie małą do dt. Napiszcie kiedy i jak odebrać sunię a potem będę w kontakcie z Kavą .

kochana, ja nie moge jej przewiezc, choc chetnie bym sie podjela.... napisalam, ze dam na transport, tzn, zaplace za droge....

Posted

Źle odczytałam, sorki:) Ja nie prowadzę :(( Blisko - zmuszę męża ale na Mazury za daleko bo już wiekowy trochę:))) Coś się załatwi. Gdzie jest teraz sunia i co robimy?

Posted

[quote name='ewu']Blisko - zmuszę męża ale na Mazury za daleko bo już wiekowy trochę:)))

Wiekowy? :o
25 lat to wiekowy? :o :x :)

Do W-wy z Figu może jechać - bo Figu kursuje na tej trasie.