jo-jo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 inezka napisał(a):Braco Italiano:1 pies-użytek Delor de Ferrabouc Walter Inezka a mogłabym prosić o info na temat rodziców tego psa ? Quote
inezka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jo-jo napisał(a):Inezka a mogłabym prosić o info na temat rodziców tego psa ? matka: Furba ojciec: Buran Jezu ale wymyślają imiona! Quote
inezka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dorotal napisał(a):Przypominam sie z prosba o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Byly ich tylko 2 sztuki. I jeszcze o buldogi francuskie psy championy. Tez 2 psy Kingi: pies-champion Beduin ze Zamku Lesna suka-championka Ribessita Lady Madonna buldożki: Erdi Ordos Erle Stanley Gardner Texas Boy v. Fivelzight Quote
dorotal Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 inezka napisał(a):Kingi: suka-championka Ribessita Lady Madonna dziekuje :lol: Mozesz podac wlasciela tej suki? Quote
narisowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 cenzo napisał(a):Polecam zajrzec na seterkowo, tam niemal wszystko jest;) już zajrzałam, no tym razem było, ale zwykle rzadko kiedy bywają stawki z zagranicznych wystaw. dzięki serdeczne Quote
karenina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Owszem akity amerykanskie były : psy posrednia: BLACK JAK`S ARMY OF ONE suki młodz ANAIS ANAIS GABRITHO suki champ SHIOJIRI BEDROCK`S BABE KUROI KAO My wrocilismy z BOB, 2x CACA, CACIB, res CACIB i Jugenbester :) Quote
bajadera Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Karenina, a może Ty mi stawkę skye terrierów zapodasz ? Quote
Ludiana Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jeszcze raz dziękuję za staweczkę sznaucerów min. pieprz i sól :multi: Quote
karenina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 sirion napisał(a):Karenina, a może Ty mi stawkę skye terrierów zapodasz ? Się robi :) psy champ TAMESIS FETTISH suki champ TAMESIS FELICIA Quote
Savannah Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Savannah napisał(a):Jak będziesz mieć katalog, bardzo ladnie prosze o stawkę siberian husky :) Ja też się przypomne, poprosze o stawkę Siberian Husky;) Quote
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 karenina napisał(a):Owszem akity amerykanskie były : psy posrednia: BLACK JAK`S ARMY OF ONE suki młodz ANAIS ANAIS GABRITHO suki champ SHIOJIRI BEDROCK`S BABE KUROI KAO My wrocilismy z BOB, 2x CACA, CACIB, res CACIB i Jugenbester :) Moje gratulacje :multi: Dzięki za sprostowanie. Nie zauważyłam Twojej odpowiedzi i przed chwilą napisałam post (już skasowałam) o sprostowanie informacji - bo ja znalazła na innej stronie, że conajmniej dwie były. No i się zdziwiłam. Jeszcze raz serdecznie dziękuję :lol: i pozdrawiam Quote
karenina Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Sirion, bety nie ma za co :) I dzieki za gratulacje :multi: Quote
anovi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 inezka napisał(a): Dogów niemieckich było dużo, trochę za dużo do pisania. buuu... :( a scana się nie da zrobić i na priv'a ? (lub chociaż arlekinki i czarne - jeśli nie ma zbyt dużo... i to od klasy pośredniej..?) A może ktoś się orientuje czy austriacy mają w modzie umieszczać gdzieś katalog powystawowy ? Quote
karenina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 anovi napisał(a):buuu... :( a scana się nie da zrobić i na priv'a ? (lub chociaż arlekinki i czarne - jeśli nie ma zbyt dużo... i to od klasy pośredniej..?) A może ktoś się orientuje czy austriacy mają w modzie umieszczać gdzieś katalog powystawowy ? Nie mają. Daj email to podesle skany. Quote
jo-jo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 inezka napisał(a):matka: Furba ojciec: Buran Jezu ale wymyślają imiona! Bardzo Dziękuję!:multi: karenina napisał(a):Nie mają. Daj email to podesle skany. A czy ja też mogłabym prosić? :oops: klik13@tlen.pl Quote
anovi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 karenina napisał(a):Nie mają. Daj email to podesle skany. karenina b.b.b. Ci dziękuuuuuuuję - jesteś złota :Rose::buzi: mail: primonogero@interia.pl Quote
dorotal Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Poprosze o wlasciela suki w king charles spanielach - :lol: suka-championka Ribessita Lady Madonna Quote
inezka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dorotal napisał(a):Poprosze o wlasciela suki w king charles spanielach - :lol: suka-championka Ribessita Lady Madonna Właściciel:Markus Kirschbaum und Ranneberg Schloss-Dyck-Str.15a Korschenbroich Niemcy Quote
Martyna Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 anovi napisał(a):buuu... :( a scana się nie da zrobić i na priv'a ? (lub chociaż arlekinki i czarne - jeśli nie ma zbyt dużo... i to od klasy pośredniej..?) A może ktoś się orientuje czy austriacy mają w modzie umieszczać gdzieś katalog powystawowy ? a moze poszukaj strony klubu doga?? na stronie klubu retrievera wyniki sa dzien po wystawie praktycznie :-) Quote
anovi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Martyna napisał(a):a moze poszukaj strony klubu doga?? na stronie klubu retrievera wyniki sa dzien po wystawie praktycznie :-) A widzisz.. akurat austriackiego nie potrafię znaleźć :shake: (nawet nie jestem pewna czy takowy tam jest) ... Quote
Musiałek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 witam, a czy ma ktos moze katalog i moglby mi podac stawke owczarkow australijskich ( 342) ?? Quote
Recommended Posts