inezka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No przysłali mi nareszcie potwierdzenie dzięki czemu powiekszę grono dogomaniaków w Grazu.(w niedzielę) Quote
olaglowka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 My jedziemy w niedziele IX grupa, pudel toy :) Quote
olaglowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Inezka i jak poszlo na wystawie ?? My mamy CACIBa :) Quote
dorotal Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gratulacje :lol::lol: Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Byly ich tylko 2 sztuki. I jeszcze o buldogi francuskie psy championy. Tez 2 psy Quote
olaglowka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dziekuje za gratulacje, napisala bym stawki ale nie mam ktalogu , znajoma z ktora jechalam poszla placic i dali nam tylko jeden katalog :( ale jak bede go miec, to oczywiscie napisze Quote
Savannah Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jak będziesz mieć katalog, bardzo ladnie prosze o stawkę siberian husky :) Quote
inezka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 olaglowka napisał(a):Inezka i jak poszlo na wystawie ?? My mamy CACIBa :) No to i ja się pochwalę: CACA, CACIB i BOB. Gratuluję! Quote
Ludiana Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Poproszę o staweczkę sznaucerów min. pieprz i sól i już z góry ślicznie dziękuję ;-) Quote
anovi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gratulki dla wystawiających i wystawianych :) Czy będzie brzydko jeśli grzecznie poproszę o staweczkę Dogów Niemieckich? Bardzo proszę :) Pozdr. Quote
cenzo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 narisowa napisał(a):a ja poproszę o gordony Polecam zajrzec na seterkowo, tam niemal wszystko jest;) Gordon Setter: Junior male Famous Filou Beauty of Gordon missing Liric Jupiter Ludstar V1, no ticket Open male Anjo Designed By Wolf V, no ticket Junior female Gianna Blackstar of Heathmoor V1 JB Quote
bajadera Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A czy ja mogę się pokłonić o stawkę skye terrierów ? Quote
flashka-g Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 olaglowka napisał(a):Inezka i jak poszlo na wystawie ?? My mamy CACIBa :) Gratulacje!!:multi: Quote
cenzo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 sirion napisał(a):A czy ja mogę się pokłonić o stawkę skye terrierów ? Psy-mlodziezy Finnsky Huckleberry Suki-championow Finnsky Evergreen Juger Edelweiss Whisky-Fab Quote
cenzo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 cenzo napisał(a):Psy-mlodziezy Finnsky Huckleberry Suki-championow Finnsky Evergreen Juger Edelweiss Whisky-Fab to mi sie pomieszalo z wilnem, sorki:placz: Quote
bajadera Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 cenzo napisał(a):to mi sie pomieszalo z wilnem, sorki:placz: Wilno też dobrze znać ! Ale gdzie Gratz ? Quote
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A pojawiły się na tej wystawie jakieś Akity Amerykańskie????? :cool3: :cool3: :cool3: Pzdr Quote
jo-jo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 anovi napisał(a):Gratulki dla wystawiających i wystawianych :) Czy będzie brzydko jeśli grzecznie poproszę o staweczkę Dogów Niemieckich? Bardzo proszę :) Pozdr. Ja również Gratulujemy Bardzo Serdecznie i podczepiam się pod prośbę Iwonki o dogi niemieckie i może jakieś Bracco Italiano się pojawiły? Quote
inezka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ludiana napisał(a):Poproszę o staweczkę sznaucerów min. pieprz i sól i już z góry ślicznie dziękuję ;-) Prosze bardzo: psy - otwarta Michelangelo vom Plenzenbusch psy-championy In-Petto de Gabritho Laurin`s Volpone suki-szczenięta Bijou de Illyria suki-młodzież Fanta von der Gondhauzi Virginia Astronaut suki-pośrednia Emila Tostom suki-otwarta Jurja Vestiga Ares suki - championki Anisette di Villa San Bartolo Naomi Cambell von der Gondhauzi Quote
inezka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bety napisał(a):A pojawiły się na tej wystawie jakieś Akity Amerykańskie????? :cool3: :cool3: :cool3: Pzdr niestety nie było Quote
inezka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jo-jo napisał(a):Ja również Gratulujemy Bardzo Serdecznie i podczepiam się pod prośbę Iwonki o dogi niemieckie i może jakieś Bracco Italiano się pojawiły? Braco Italiano:1 pies-użytek Delor de Ferrabouc Walter Dogów niemieckich było dużo, trochę za dużo do pisania. Quote
dorotal Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przypominam sie z prosba o stawke king charles spaniela(nie cavalier). Byly ich tylko 2 sztuki. I jeszcze o buldogi francuskie psy championy. Tez 2 psy Quote
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 inezka napisał(a):niestety nie było DZIĘKI Pzdr Quote
Franka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bety napisał(a):A pojawiły się na tej wystawie jakieś Akity Amerykańskie????? :cool3: :cool3: :cool3: Pzdr Czesc juz bety szperasz :evil_lol: Quote
bety Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Franka napisał(a):Czesc juz bety szperasz :evil_lol: Normalka w moim przypadku :diabloti: Zapytać nie zaszkodzi :p Pzdr Quote
Recommended Posts