hop! Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 mysza 1 napisał(a):Śnieżek wraca. :( Ludzie nie mają życia i mają dość. Próbowali z rodzicami, byli tam kilka dni, był drugi pies ale Śnieżek cały czas panikował, szczekał i zdecydowali, że nie narażą rodziców na takie przeżycia i taką pracę z psem. Strasznie mi przykro, skoro jemu tak zależy na człowieku to się załamie :( Trudno. Przynajmniej wiadomo, że powinien trafić do domu, w którym zwykle ktoś jest. Quote
mysza 1 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 hop! napisał(a):Trudno. Przynajmniej wiadomo, że powinien trafić do domu, w którym zwykle ktoś jest. Dzisiaj rano zadzwoniła pani i powiedziała, że nie umie go oddać, że jak patrzy na niego to płacze i że powiedziała rodzicom o powrocie Śnieżka do nas. Rodzice zabronili go oddwać, wezmą go do siebie do domu z drugim psem. Pierwsze 3 tygodnie pewnie bedą ciężkie ale skonsultowali to z behawiorystą i chcą dać mu szansę. Myślę, ze tutaj ma większe możliwości, żeby zostać, bo nie ma sąsiadów i jest pies do towarzystwa. Trzymajcie kciuki. Quote
mysza 1 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Wiesz, nie jest łatwo oddać psa :( ludzie mają uczucia, są w porządku. U rodziców będzie miał dobrze, będą go widywać za jakis czas. Oby tylko to wyszło. Ale to lepsze niż powró do hotelu, nawet najlepszego. Quote
hop! Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 mysza 1 napisał(a):Dzisiaj rano zadzwoniła pani i powiedziała, że nie umie go oddać, że jak patrzy na niego to płacze i że powiedziała rodzicom o powrocie Śnieżka do nas. Rodzice zabronili go oddwać, wezmą go do siebie do domu z drugim psem. Pierwsze 3 tygodnie pewnie bedą ciężkie ale skonsultowali to z behawiorystą i chcą dać mu szansę. Myślę, ze tutaj ma większe możliwości, żeby zostać, bo nie ma sąsiadów i jest pies do towarzystwa. Trzymajcie kciuki. Trzymam kciuki - tylko tyle mogę. ;) Quote
mysza 1 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dam znać jak się czegoś dowiem, nie mogę ludzi napastować co chwila :) Quote
Awit Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kurcze, żeby taki pies umiał zrozumieć co się do niego mówi, gdyby wiedział że jego przyszłość z ukochanymi ludźmi zależy od jego nieszczekania....Na pewno by siedział cichutko w domku i czekał. Quote
nicolaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Hehehe:) no niestety życie nie jest takie proste, a szkoda ;) Quote
mysza 1 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 no właśnie, nie jest to takie proste :( Sama nie mogę wytrzymać, zadzwonię ale może około środy... skoro u rodziców miał być od soboty. Pewnie daje czadu :) Quote
Dadziu Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 widzialam w Uwadze te Korabiewice cieszę się ze zajeła się tym telewizja moze uda im się zalatwis tych skurwieli,a dla Was szacunek kochane dziewczyny za ratowanie tych biedactw Quote
tripti Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 mysza 1 napisał(a):no właśnie, nie jest to takie proste :( Sama nie mogę wytrzymać, zadzwonię ale może około środy... skoro u rodziców miał być od soboty. Pewnie daje czadu :) i jak? poprawiło się cokolwiek? Quote
mysza 1 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Już piszę. Śnieżek jest cały czas u Państwa, nie oddali go Rodzicom. Wyje... ale pracują z nim i nie chcą się rozstać. Mam nadzieję, że to się nie zmieni. Przy okazji zaproszę Was na bazarki: http://www.dogomania.pl/threads/219373-Prezenty-nowe-s%C5%82odycze-zabawki-ksi%C4%85zki-KT-kilka-ps%C3%B3w-do-18.12-do-21/page4 http://www.dogomania.pl/threads/219566-PREZENTY-zabawki-Hello-Kitty-inne-kup-teraz-na-kilka-ps%C3%B3w-do-20.12-do-21?p=18210619#post18210619 Quote
tripti Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 to źle, ale tyle dobrego, że jednak na fajnych ludzi trafił. Quote
nicolaczek Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zapraszam na bazarek - bardzo fajne ubrania Klik: http://www.dogomania.pl/threads/219792-BAZAREK-5-10-15-czyli-wszystkie-ciuchy-po-5-10-15-z%C5%82.-na-KORABIEWICKIE-biedaki?p=18242259#post18242259 Pieniążki będą przeznaczone na psiaki wyciągnięte z Korabiewic. Quote
nicolaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 no i co tam mysza masz jakieś nowe info odnośnie naszego białego wyjca? ;) Quote
mysza 1 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 nicolaczek napisał(a):no i co tam mysza masz jakieś nowe info odnośnie naszego białego wyjca? ;) Nie mogę dzwonić do ludzi co chwila, naprawdę. Poza tym wyjcem mam ze 20 do adopcji i dużo więcej takich w domach. Nic się nie zmieniło, jest tam, gdzie był i wyje, jak wył. dali mu czas i z nim pracuja ale zmiana nie nastąpi w ciągu tygodnia czy miesiąca. Quote
nicolaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Okej spoko rozumiem, tak tylko zapytałam ;) Quote
mysza 1 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Śpieszę donieść, że u Śnieżka wszystko w jak najlepszym porządku :) Już nawet nie szczeka w domu, jest grzeczny i ma nowe imię- Pimpek :) Bardzo ładne ;) Pani napisała, że chwilowe załamanie było spowodowane rozstrojeniem hormonalnym ;) jak się okazało, spowodowanym ciążą. Wszystko się ułożyło, wybierają się do psiego fryzjera w najbliższym czasie. Tak sobie śpi cwaniak ;) A tak pomaga w remoncie: Quote
tripti Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ronja napisał(a):miło popatrzeć na śnieżkowego Pimpka:) cieszy taki widok, pewnie Ciebie najbardziej :) Quote
nicolaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Suuuuuuuuuuuuuuperrrrrr!! W ogóle zdjęcie z remontu wymiata :D Quote
Recommended Posts