tripti Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka, rozmawiałam w sprawie tej suni z przesympatycznym Panem od Was, w sobotę jak ta dziewczyna da mi odpowiedź - daję Wam znać. Ten Pan jest zachwycony tą sunią, z wielką pasją podchodzi wogóle to tej rasy. Niech ronija zdecyduje się na imię, to Ona w sumie będzie przez najbliższy czas nazywać Śnieżka, Wafelka, Ferdka, Brysia na żywo :) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Niech decyduje, byle Fajdziołem nie został :evil_lol:;) Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 tripti napisał(a):malawaszka, rozmawiałam w sprawie tej suni z przesympatycznym Panem od Was, w sobotę jak ta dziewczyna da mi odpowiedź - daję Wam znać. Ten Pan jest zachwycony tą sunią, z wielką pasją podchodzi wogóle to tej rasy. uhm... lepiej późno niż wcale - ja prosiłam ich o pomoc dla niej od 22 września 2010 :lol: trzymam :kciuki: Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 nie mogę znaleźć nru tel jaki podać przy Waflu Quote
ronja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 dzwoniłam do lecznicy - wyniki krwi są ok. wydruk z lecznicy będę miała po weekendzie, bo drukarka się zepsuła. zapomniałam napisać, że Śnieżek/Wafelek trochę kuleje na tylną lewą łapkę. W lecznicy też to zauważyli, trochę jakby podkurcza ją przy chodzeniu. Przy okazji kastracji (za jakieś 2 tyg) zrobimy prześwietlenie. chodzi już na spacery i z moim mężem, ale ma swoje napady strachu i chce uciekać. poza tym jest bardzo bardzo kochany:) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):nie mogę znaleźć nru tel jaki podać przy Waflu Już podaję- 507 443 597. Dzięki ronja napisał(a):dzwoniłam do lecznicy - wyniki krwi są ok. wydruk z lecznicy będę miała po weekendzie, bo drukarka się zepsuła. zapomniałam napisać, że Śnieżek/Wafelek trochę kuleje na tylną lewą łapkę. W lecznicy też to zauważyli, trochę jakby podkurcza ją przy chodzeniu. Przy okazji kastracji (za jakieś 2 tyg) zrobimy prześwietlenie. chodzi już na spacery i z moim mężem, ale ma swoje napady strachu i chce uciekać. poza tym jest bardzo bardzo kochany:) Super, że jest zdrowy. Bardzo się cieszę. Teraz trochę spokoju, budowania relacji ;) kastracja, zobaczymy co z łapinką i do domu ;) Quote
mala_czarna Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):uhm... lepiej późno niż wcale - ja prosiłam ich o pomoc dla niej od 22 września 2010 :lol: trzymam :kciuki: Ja chyba trochę zakręcona jestem, więc gdyby co to proszę o wybaczenie. Czy chodzi o tę czarną sznaucerowatą? Quote
tripti Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mala_czarna napisał(a):Ja chyba trochę zakręcona jestem, więc gdyby co to proszę o wybaczenie. Czy chodzi o tę czarną sznaucerowatą? terierowatą :) tak o nią. Podnoszę .... no właśnie kogo? Wafla? Śnieżka? Quote
Dadziu Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ja tez podnoszę Śnieżka.cześc chlopaku:) Quote
hop! Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wybór imienia nie jest najważniejszy. ;) Już są pierwsze koszty weterynaryjne, za chwilę będą kolejne wydatki. Podopieczni mysza 1 jadą na minusie... Czy ktoś może pomóc? Quote
Awit Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Niewiarygodne, kilka dni a zmiana taka ogromna. Szczęściarz po prostu:-) Quote
mysza 1 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Ślicznie chłopak wygląda, jaki zadowolony. Cieszę się, że był zwyczajnie przybity tym schronem a nie chory na przykład. Quote
mysza 1 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Moja najnowsza bieda, zapraszam do zajrzenia chociaż http://www.dogomania.pl/threads/214767-Ma-kilka-miesi%C4%99cy-a-tyle-prze%C5%BCy%C5%82-%28-bity-mia%C5%82-wypadek-operacj%C4%99-i-czekal-go-schron..?p=17648103#post17648103 Quote
ronja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Bardzo fajnie zareagował dziś na mojego tatę, tulił się bez strachu. Zdarza mu się jeszcze spanikować w momencie obkręcania się wokół drzewa - trzeba być czujnym;), bo obkręca się bardzo często, nawet wokół nóg. Wieczorem się kąpiemy. Quote
mysza 1 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Fajnie, po kąpieli lepiej się poczuje :) Quote
Onaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wreszcie Cię znalazłam Maleńki ! Dziewczyny jak Wam dziękuję że mu pomogłyście ! To Bari. Był jeszcze drugi taki biały kudłaczek. Quote
mysza 1 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Bari czyli Śnieżek albo Wafel ;) albo jeszcze inny. Fajny jest, cieszy taka szybka poprawa psiego życia i samopoczucia :) Quote
beka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A W Ronje jaki zapatrzony :) Słodziak, Quote
Recommended Posts