Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka, rozmawiałam w sprawie tej suni z przesympatycznym Panem od Was, w sobotę jak ta dziewczyna da mi odpowiedź - daję Wam znać. Ten Pan jest zachwycony tą sunią, z wielką pasją podchodzi wogóle to tej rasy.

Niech ronija zdecyduje się na imię, to Ona w sumie będzie przez najbliższy czas nazywać Śnieżka, Wafelka, Ferdka, Brysia na żywo :)

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
malawaszka, rozmawiałam w sprawie tej suni z przesympatycznym Panem od Was, w sobotę jak ta dziewczyna da mi odpowiedź - daję Wam znać. Ten Pan jest zachwycony tą sunią, z wielką pasją podchodzi wogóle to tej rasy.

uhm... lepiej późno niż wcale - ja prosiłam ich o pomoc dla niej od 22 września 2010 :lol: trzymam :kciuki:

Posted

dzwoniłam do lecznicy - wyniki krwi są ok. wydruk z lecznicy będę miała po weekendzie, bo drukarka się zepsuła.
zapomniałam napisać, że Śnieżek/Wafelek trochę kuleje na tylną lewą łapkę. W lecznicy też to zauważyli, trochę jakby podkurcza ją przy chodzeniu. Przy okazji kastracji (za jakieś 2 tyg) zrobimy prześwietlenie.
chodzi już na spacery i z moim mężem, ale ma swoje napady strachu i chce uciekać.
poza tym jest bardzo bardzo kochany:)

Posted

malawaszka napisał(a):
nie mogę znaleźć nru tel jaki podać przy Waflu

Już podaję- 507 443 597. Dzięki
ronja napisał(a):
dzwoniłam do lecznicy - wyniki krwi są ok. wydruk z lecznicy będę miała po weekendzie, bo drukarka się zepsuła.
zapomniałam napisać, że Śnieżek/Wafelek trochę kuleje na tylną lewą łapkę. W lecznicy też to zauważyli, trochę jakby podkurcza ją przy chodzeniu. Przy okazji kastracji (za jakieś 2 tyg) zrobimy prześwietlenie.
chodzi już na spacery i z moim mężem, ale ma swoje napady strachu i chce uciekać.
poza tym jest bardzo bardzo kochany:)

Super, że jest zdrowy. Bardzo się cieszę. Teraz trochę spokoju, budowania relacji ;) kastracja, zobaczymy co z łapinką i do domu ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
uhm... lepiej późno niż wcale - ja prosiłam ich o pomoc dla niej od 22 września 2010 :lol: trzymam :kciuki:

Ja chyba trochę zakręcona jestem, więc gdyby co to proszę o wybaczenie. Czy chodzi o tę czarną sznaucerowatą?

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja chyba trochę zakręcona jestem, więc gdyby co to proszę o wybaczenie. Czy chodzi o tę czarną sznaucerowatą?

terierowatą :) tak o nią.

Podnoszę .... no właśnie kogo? Wafla? Śnieżka?

Posted

Bardzo fajnie zareagował dziś na mojego tatę, tulił się bez strachu. Zdarza mu się jeszcze spanikować w momencie obkręcania się wokół drzewa - trzeba być czujnym;), bo obkręca się bardzo często, nawet wokół nóg.
Wieczorem się kąpiemy.