Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']byle się potem nie chwalili, ze mają łajkę, bo może być żenua na osiedlu ;-).
zdjęcia doszły,w stawię jak czas bedzie, bo leciec muszę, do pana jakoś zadzwonie w wolnej chwili, telefon wzięłam :-). a ty jak byś mogła sie umawiać? gdzie oni mieszkają?[/QUOTE]
na Franciszkańskiej, mogę w jakąs nd, ew któregoś dnia po pracy,tylko mam wolne wt, śr, chyba

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']ja ten wtorek i sroda odpadam, w najbliższą niedzielę moge, byle nie wcześnie. co ty na to?[/QUOTE]
nieedziela OK, za wcześnie też nie, bo raz w tygodniu muszę mieć luzik i bez gonotwy z rana :), 14??? akurat byłabym po fitnesie

Posted

14-14.30 i w górę, to jeszcze zależy, czy p. Henryk może. w sumie to zastanawiam się - skoro go juz znasz, to może bys do niego zadzwoniła z propozycją? będzie wiedział, z kim gada, byle się dowiedział, że wpdaniesz z koleżanką. co ty na to?

Posted

[quote name='sleepingbyday']14-14.30 i w górę, to jeszcze zależy, czy p. Henryk może. w sumie to zastanawiam się - skoro go juz znasz, to może bys do niego zadzwoniła z propozycją? będzie wiedział, z kim gada, byle się dowiedział, że wpdaniesz z koleżanką. co ty na to?[/QUOTE]

Ok, zadzwonię

• 3 weeks later...
Posted (edited)

no i przez te święta nic nie napisałam. byłam u - teraz już - Foxa, rozpuszczony jak dziadowski bicz, w ogóle na mnie nie naszczekał tylko rzucił się lizać, a podobno szczeka zazwyczaj - czyżby mnie pamiętał? eee, nie sądzę, może z zaskoczenia.
potem bardzo mnie chciał dominowac, tak spowijał, że albo na kolanka, albo pogłaszcz, albo przytul. rozpracowaliśmy z panem prawie całą butlę becherowki, więc rozumiecie, że było sympatycznie ;-).
nawet zrobiłam zdjęcia, tylko przez zamieszanie świąteczne jeszcze nie zgrałam. pan też zrobił i przysłał, ale dziś przysłał najlepsze i to wam wstawiam. a Fox jedzie do domu pod koniec stycznia. na skypie cały czas nowa pani go zapoznaje, no nie wiem, czy jakoś konkretnie gadają, ale pani ma raporty z jego zadomawiania się. które już teraz można uznać za meega zaawansowane. Fox naprawdę ma deficyty uwagi, bo jej wymaga niemal wciąż i wciąż dostaje, oj, po takim rozpieszczeniu chłopak będzie pępkiem świata :-). Fox ma super okolicę, jest gdzie latać, zapoznał już wszystkie psy z okolicy i jest mega przyjazny do nich, na ew. kłótliwe zaczepki nie reaguje, sama widziałam, bo mnie panowie holowali na przystanek po tej becherowce ;-). nie, no żartuję, aż tak źle nie było, to są po prostu dwaj dżentelmeni :-).

Edited by sleepingbyday