Beat2010 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 sleepingbyday napisał(a):aaa, odpowiedziałam na niego? cholera, nie pamiętam. czytasz w moich myślach, znów sobie przypomniałam. druga połowę czerwca mam taka sobie, ale chyba kiedys wezmę wolne specjalnie na ten cel,a co! ale będę w tedy cię prosic o nr tel - bo jak teraz poproszę, to znów zgubię..... może mu zrobić ogłoszenia z twoim nr tel, jak myslisz? czy możliwe sa jakies fajne foty ogłoszeniowe? nowych zdjęc nie mamy, planowany spacer dopiero za 10 dni, to wtedy mozemy porobić, nr OK - może być Quote
sleepingbyday Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 jak się da, byłoby super, porobie mu ogłoszenia. czy mogę dac twój nr tel w ogloszeniach - bo i tak bym wysyłała ew. chętnych do kontaktu z kimś z palucha, żeby się nie zgubili tam na miejscu, ani nie zaczeli mówic o ogloszeniach na gratce ;-) Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 hej! co u pongusia? beat, czy on by sie nadawał do psich sportów? Quote
Beat2010 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 sleepingbyday napisał(a):hej! co u pongusia? beat, czy on by sie nadawał do psich sportów? ha, ha, myślalam rano dlaczego jego nie polecasz :) nie wiem, ale polecić można. Pokazuję go rodzinom z dziećmi, bez dzieci, i nic :( masaż wciąz aktualny Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 beat, ja nie mogę, o tym masażu ostatnio myślałam :-). nie mam pojęcia, kiedy się z tym ogarne, chyba jakiś wolny dzień sobie wezmę, czy jak! pomyslałam sobie, ze go polece, ale wiesz,facet ma konkretne potrzeby psie, więc potrzebuje opinii, czy pies jest energiczny, czy jest bystry - szybko łapie? Quote
Beat2010 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 sleepingbyday napisał(a):beat, ja nie mogę, o tym masażu ostatnio myślałam :-). nie mam pojęcia, kiedy się z tym ogarne, chyba jakiś wolny dzień sobie wezmę, czy jak! pomyslałam sobie, ze go polece, ale wiesz,facet ma konkretne potrzeby psie, więc potrzebuje opinii, czy pies jest energiczny, czy jest bystry - szybko łapie? Pongo jest bystry, ale czy sie nada nie wiem.....w tej chwili na paluchu powstaje wybieg ( tzn na miejscu starego) z takimi różnymi zabawkami dla psów ( opony, huśtawki itd), ale kiedy będzie dostepny to nikt nie wie, może to tylko na pokaz, bo tam możnaby sprawdzić Pongo. Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 no, że bystry to już coś, wstawię go. Quote
Beat2010 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 i myślimy ciepło o Pongo :)bo ile można czekać na domek Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 beat, a miała pisać :-). co u ponga? tak miżal tego psa, i tak bardzo nie rozumiem, pies dom dzieci i cisza. może wciąż jest jako 7latek pokazywany??? Quote
Beat2010 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 sleepingbyday napisał(a):beat, a miała pisać :-). co u ponga? tak miżal tego psa, i tak bardzo nie rozumiem, pies dom dzieci i cisza. może wciąż jest jako 7latek pokazywany??? ja go pokazuje jako młodego,tak ze 3-4 lata, to chyba prawda Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 jak przyszedł na paluch, miał niecałe 2 lata. ja go pamiętam jako szczeniora. Quote
Beat2010 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 i myślimy o Bambu i trzymamy kciuki za domek Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 czy on ten dom kiedykolwiek znajdzie? czy on jeszcze jest taki socjalny, jak był...? Quote
Beat2010 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']czy on ten dom kiedykolwiek znajdzie? czy on jeszcze jest taki socjalny, jak był...?[/QUOTE] coraz bardziej :) Quote
Beat2010 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Bambu właśnie jedzie do domu :smilecol::sweetCyb:, a potem zostanie obywatelem Wlk. Brytanii :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 co ty gadasz??????????? weź mi tu wszystko jak na spowiedzi, bo pęknę!!!!!!!! co za ludzie? warci grzechu? jak go znaleźli? kto z nimi rozmawial. keidy nasz bambu jedzie do ds, a kiedy emigruje? jak to, ze emigrują z psem?? będziesz mieć info z ds? a fotkę? jak będzie miał na imię?? kontakt mejlowy z nimi dostaniemy? normalnie zaraz zemdleję! a własnie wczoraj myślalam o nim i żeby napsiać co slychać. patrz jak wyczułam!!! Quote
Beat2010 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 sleepingbyday napisał(a):co ty gadasz??????????? weź mi tu wszystko jak na spowiedzi, bo pęknę!!!!!!!! co za ludzie? warci grzechu? jak go znaleźli? kto z nimi rozmawial. keidy nasz bambu jedzie do ds, a kiedy emigruje? jak to, ze emigrują z psem?? będziesz mieć info z ds? a fotkę? jak będzie miał na imię?? kontakt mejlowy z nimi dostaniemy? normalnie zaraz zemdleję! a własnie wczoraj myślalam o nim i żeby napsiać co slychać. patrz jak wyczułam!!! rozmawiałam przez tel -Pan właśnie chciał natychmiast jechać po niego do schronu, Bambu wydała mu koleżanka :). Mowi, że super ludzie :). Bambu jest dla córki, której odszedł psiak za TM, córka mieszka w Anglii. Po miesięcznej kwarantannie czyli min. miesiąc od szczepień może jechać. Tel mam, będe dzwonić ,fotki też dostanę. To nie było jak przeważnie 100 wybranych psów , tylko decyzja, że on i już. Mial ostanio robione ogłoszenia , ale Pan znalazł go na str wolontariuszy. Wogóle dobry dzień: jutro jedzie Amisia, byl tel o innego, jeszcze inny walczy o życie w lecznicy i wygląda, że może wygra. Moze??? Musi wygrać!!!! Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 jeza, ale jaja! normalnie koniecznie muszę kontakt z tymi ludźmi, tu pół mojego (byłego już) osiedla o tego psa walczyło z ta rodziną, chcę im przekazać wieści, no i z tą córką bardzo chętnie mejle wymienię - jak się da. o rany, ale szczęśliwy dzień!!!! Quote
Beat2010 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Sleeping, gdybyś podała mi na pw swój adres mailowy to podeslę zdjęcia pt Bambu teraz Foxik, już w domu :) Państwo chętnie się spotkają to dodam nr telefonu. Jak będziesz się umawiała to może razem się wybierzemy, choć znając zycie, zgranie terminów może być trudne :). Bambu zyskał dom dzięki dalekiemu podobieństwu ( wg Państwa) do borderka Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 hehe, dość dalekie to podobieństwo raczej ;-). juz wysyłam pw i chętnie się razem umówie, nawet niech nie będzie tak zaraz, to będziemy miały okazje pogadac. a jeszcze ci powiem, że zadzwoniłam do naszej karmicielki kotów, ktora byla zaangażowana w jego sprawę, a jej koleżanka, pani aleksandra bywa na paluchu i go odwiedzała ponoć. kilka osób z osiedla konsekwentnie ukrywało informację, gdzie jest pies, przed jego juz byłym właścicielem. i oni wszyscy bardzo się cieszą, a to był mega miły telefon do wykonania: pani nino, nasz pongo znalazł dom ! :). wkleje tu te zdjęcia, oki? Quote
Beat2010 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='sleepingbyday']hehe, dość dalekie to podobieństwo raczej ;-). juz wysyłam pw i chętnie się razem umówie, nawet niech nie będzie tak zaraz, to będziemy miały okazje pogadac. a jeszcze ci powiem, że zadzwoniłam do naszej karmicielki kotów, ktora byla zaangażowana w jego sprawę, a jej koleżanka, pani aleksandra bywa na paluchu i go odwiedzała ponoć. kilka osób z osiedla konsekwentnie ukrywało informację, gdzie jest pies, przed jego juz byłym właścicielem. i oni wszyscy bardzo się cieszą, a to był mega miły telefon do wykonania: pani nino, nasz pongo znalazł dom ! :). wkleje tu te zdjęcia, oki?[/QUOTE] zdjęcia do wklejenia, oczywiście, Bambu mial jeszcze epizod zyciowy jako łajka-tyle ras w małym ciałku:evil_lol: Spotkanie może poczekać tylko nie wiem czy Bambu poczeka :) on wybiera sie na stałe do Londynu Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 wiem, a kiedy? a co było z tą łajką? nie dostałam zdjęć. Quote
Beat2010 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 zdjęcia teraz poszły. Jest bardzo mila Pani , która ogłasza psy z różnych schronów, jak zobaczyła Bambu, to skojarzyla go z łajką rosyjsko-europejską :http://pl.wikipedia.org/wiki/Łajka_rosyjsko-europejska , wiadomo, jak w typie rasy to ludzie są bardziej zainteresowaniu, kundelek z kundelków nie każdemu sie podoba a i nie ma czym chwalić się na podwórku :roll: Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 byle się potem nie chwalili, ze mają łajkę, bo może być żenua na osiedlu ;-). zdjęcia doszły,w stawię jak czas bedzie, bo leciec muszę, do pana jakoś zadzwonie w wolnej chwili, telefon wzięłam :-). a ty jak byś mogła sie umawiać? gdzie oni mieszkają? Quote
Recommended Posts