Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
farciara! i dobrze. trzymam kciuki za pongo, w koncu musi mu sie poszczęścić!

dzieki beat, że dajesz mu spacery :-)

mamy go w grafiku:evil_lol: , niestety, nasze psy wychodzą , jak dobrze pójdzie, co 2 tygodnie na spacer, za dużo ich jest a nas za mało:shake:

Posted

tak sobie wyobrażam, że ponad połowa to w ogóle nie wychodzi, co?

już nie jest tak źle-wolontariusze zorganizowali się w grupy , kazda grupa opanowuje jakiś sektor, zależnie od ilości osób spacery są co tydzień lub co miesiąc , jedynie sałabiutko jest w jednym rejonie, aler już coś i tam rusza

• 3 weeks later...
Posted

o to fajnie im będzie razem.

zawsze jakis plus....

i znów zmiana u Pongo, sunia już w domu,, a Pongo, mimo swojej urody i fajnego charakteru ciągle czeka ....

Posted (edited)

za dużo tych psów :( a każdy ładny , trzeba przyznać, że sunia nazwana przeze mnie Mona Liza za całkształt byla / jest przesliczna, może wstawię zdjęcie,to zobaczysz

Edited by Beat2010
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

odwiedzam pongo. tylko wirtualnie, w przeciwieństwie do dady...
na koszyczku staruszkowym, który regularnie czytam, widziałam, że była z pongiem na spacerze. jestem bardzo wdzięczna za pomoc pongowi.

Posted

to super, że Dada go wzięła na spacer, czyli miał więcej wyjść , bo z naszą grupą był wczoraj, znowu ma towarzystwo dziewczynek, niestety, na sunie jest zawsze więcej chętnych.
Jakiś czas temu wysłałam do Ciebie maila o zapomnianym bazarku z masażem, "zabieg" do realizacji po 15.06

Posted

aaa, odpowiedziałam na niego? cholera, nie pamiętam. czytasz w moich myślach, znów sobie przypomniałam. druga połowę czerwca mam taka sobie, ale chyba kiedys wezmę wolne specjalnie na ten cel,a co! ale będę w tedy cię prosic o nr tel - bo jak teraz poproszę, to znów zgubię.....

może mu zrobić ogłoszenia z twoim nr tel, jak myslisz? czy możliwe sa jakies fajne foty ogłoszeniowe?