Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie...ze względu na to że zamierzam troche z moim psiem pojeździć to chciałam bym zawitać do Holandii. Mam do was pytanie ile wniosków na Ch. trzeba tam zdobyć i w jakiej odgległości "czasowej" itp.

P.S Do tego potrzebuje również info na temat Ch. w Niemczech, Czechach, Słowacji itp. z góry dzięki za info ;-))) mam nadzieje że nie będzie batów że pytam się tu a nie w topie "ZKWP" ;-))

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Słuchajcie...ze względu na to że zamierzam troche z moim psiem pojeździć to chciałam bym zawitać do Holandii. Mam do was pytanie ile wniosków na Ch. trzeba tam zdobyć i w jakiej odgległości "czasowej" itp.

P.S Do tego potrzebuje również info na temat Ch. w Niemczech, Czechach, Słowacji itp. z góry dzięki za info ;-))) mam nadzieje że nie będzie batów że pytam się tu a nie w topie "ZKWP" ;-))

He he he, no to się maleństwo rozpędza:))))):cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
He he he, no to się maleństwo rozpędza:))))):cool3:

no wiesz Dorotko gdybym miała takiego sobie czarnego dozia to bym chyba nawet o tym nie myślała ale że mamy płaszczyk to chce popróbować ;-)))

bongo dzięki

Posted

jo-jo napisał(a):
no wiesz Dorotko gdybym miała takiego sobie czarnego dozia to bym chyba nawet o tym nie myślała ale że mamy płaszczyk to chce popróbować ;-)))

bongo dzięki

Dobrze, dobrze do boju marsz:cool3::cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
Dobrze, dobrze do boju marsz:cool3::cool3:

hehe jeszcze musze jakimś cudem "zrobić" psa (chcemy zagranicą zacząć od stycznia ;-)) wcześniej nie ma sensu ;-)) po az tym dużo jezdrzenia nas czeka patrząc w jakich terminach można porobić Ch. i do tego Inter ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
hehe jeszcze musze jakimś cudem "zrobić" psa (chcemy zagranicą zacząć od stycznia ;-)) wcześniej nie ma sensu ;-)) po az tym dużo jezdrzenia nas czeka patrząc w jakich terminach można porobić Ch. i do tego Inter ;-)

Buuuuuuuuuuuuu, dopiero od stycznia:shake: A ja myślałam, że już, eeeeeeeeee czuję się rozczarowana:placz::-(

Posted

Bardotka napisał(a):
Buuuuuuuuuuuuu, dopiero od stycznia:shake: A ja myślałam, że już, eeeeeeeeee czuję się rozczarowana:placz::-(

wiesz ja bym już zaczęła ale nie ode mnie zależy :shake:
a p oza tym on jeszcze nie zrobiony ;-) może uda mi sie wyciągnąć do Amsterdamu w listopadzie albo gdzieś indziej przed wakacjami lub tuż po nich ;-) bo w wakacje 50 dni na helu siedzimy i nic nas nie ruszy z tamtąd :lol: nie licząc tego że specjlanie jedziemy po Warszawskiej wystawie a potem zachaczymy o Gdynie i SOPOT :D:D:d

Posted

jo-jo napisał(a):
wiesz ja bym już zaczęła ale nie ode mnie zależy :shake:
a p oza tym on jeszcze nie zrobiony ;-) może uda mi sie wyciągnąć do Amsterdamu w listopadzie albo gdzieś indziej przed wakacjami lub tuż po nich ;-) bo w wakacje 50 dni na helu siedzimy i nic nas nie ruszy z tamtąd :lol: nie licząc tego że specjlanie jedziemy po Warszawskiej wystawie a potem zachaczymy o Gdynie i SOPOT :D:D:d

No to w Sopocie to pewnie się zobaczymy:)))

Posted

Bardotka napisał(a):
No to w Sopocie to pewnie się zobaczymy:)))

no ja myśl 8)

a do "Matyasa" do Łodzi jedziesz??? :razz:
bo my myślimy nad tym czy warto do niiego jechać :roll: ja te wszystkie polskie krajówki zamieniła bym na zagraniczne :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
no ja myśl 8)

a do "Matyasa" do Łodzi jedziesz??? :razz:
bo my myślimy nad tym czy warto do niiego jechać :roll: ja te wszystkie polskie krajówki zamieniła bym na zagraniczne :lol:

Jak nie będę miała nic innego to z Dafne pojadę:))

Posted

Bardotka napisał(a):
Jak nie będę miała nic innego to z Dafne pojadę:))

hehe my myślimy nad tym narazie ;-))
a jak byśmy poejchali do Holandii itp to pojechałabyś z nami w dwa samochody ? :razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
hehe my myślimy nad tym narazie ;-))
a jak byśmy poejchali do Holandii itp to pojechałabyś z nami w dwa samochody ? :razz:

HE he, kusząca propozycja:))) Wiesz, że ja lubię sobie pojeździć:cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
HE he, kusząca propozycja:))) Wiesz, że ja lubię sobie pojeździć:cool3:

no dlatego się pytm :razz: :razz:
po za tym z dwa samochody i więcej osób zawsze raźniej :razz:
myślałam czy nie wyciągnąć moich do Amsterdamu w listopadzie ale jedt ona jakoś tydzień czy dwa p oŚwiatówce więc ne wiem czy będą chętni na to :razz: my w Amsterdamie mieszkać mamy gdzie ale jakbyś z nami jehała to znajoma zaraz by coś zkombinowała bo ona tam mieszka i napewno coś by znalazła ;-) a po za tym do Czech warto by było pojechać...ja mam w planach jeszcze Niemcy n oi Słowację....u nas wschodnie cz. Europy odpada bo kierowca nie zgadza siętam jeździć ale zachód juz tak 8) więc trzeba pomysleć i jakby co zgłosić psie :razz: po za tym mi się marzy jeszcze klub we Włoszech :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
no dlatego się pytm :razz: :razz:
po za tym z dwa samochody i więcej osób zawsze raźniej :razz:
myślałam czy nie wyciągnąć moich do Amsterdamu w listopadzie ale jedt ona jakoś tydzień czy dwa p oŚwiatówce więc ne wiem czy będą chętni na to :razz: my w Amsterdamie mieszkać mamy gdzie ale jakbyś z nami jehała to znajoma zaraz by coś zkombinowała bo ona tam mieszka i napewno coś by znalazła ;-) a po za tym do Czech warto by było pojechać...ja mam w planach jeszcze Niemcy n oi Słowację....u nas wschodnie cz. Europy odpada bo kierowca nie zgadza siętam jeździć ale zachód juz tak 8) więc trzeba pomysleć i jakby co zgłosić psie :razz: po za tym mi się marzy jeszcze klub we Włoszech :lol:

Ja już plan na ten rok mam, ale można pomyśleć o przyszłym;)

Posted

Bardotka napisał(a):
Ja już plan na ten rok mam, ale można pomyśleć o przyszłym;)

nie no ja na ten też więc w przyszlym roku chce zaatakować Europe :lol:

a tak z ciekawości gdzie się wybierasz iz którym psiskiem to moze się gdzieś stykniemy ?? tak myśle że w Sopocie to jakbyś miała chęć to przyjechać do nas na hel na plaże na zabawy albo gdzie podrodze :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
nie no ja na ten też więc w przyszlym roku chce zaatakować Europe :lol:

a tak z ciekawości gdzie się wybierasz iz którym psiskiem to moze się gdzieś stykniemy ?? tak myśle że w Sopocie to jakbyś miała chęć to przyjechać do nas na hel na plaże na zabawy albo gdzie podrodze :lol:

Jojku, napisz do mnie na priva bo zaraz nas stąd pogonią za te dyskusje:cool3:, a ja w robocie nie mam do ciebie adresiku:)

Posted

Bardotka napisał(a):
Jojku, napisz do mnie na priva bo zaraz nas stąd pogonią za te dyskusje:cool3:, a ja w robocie nie mam do ciebie adresiku:)

tak jest a więc dzięki wszystkim za info o Championatach ;-))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dziewczyny, plany macie super! Trzymam kciuki, oby się udało je zrealizować (no, choćby w 70 %. Może być?).:lol:
Pzdr.

Asiu wystarczy nawet te 70 % :lol::lol: zawsze coś :lol:

Posted

Holenderski championat jest dosyc trudny do zdobycia,
bo, o ile nic sie nie zmienilo, CACe nie sa przyznawane w kazdej klasie,
tylko jak CACib, po jednym na plec.
Tak wiec zeby zdobyc championat Holandii, trzeba piec razy dostac NSwR albo NPwR. ResCAC liczy sie jak CAC, o ile pies, ktory dostal CAC jest juz championem.

Posted

jo-jo moze w przyszlosci bym sie dolaczyla??? jezeli terminy by sie zgadzaly to chetnie dolaczylabym sie jako kompan podrozy jezeli znalazloby sie oczywiscie miejsce;)