Olgu1 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jestem w Busku w sanatorium i spotkałam tu "bezdomną rodzinę". Mama, tata, synek i córeczka. Są rozczulające. Cały czas razem. Staje na głowie żeby znaleźć dom chociaż dla dzieci bo to jeszcze maluchy. Moim zdaniem ok.4 -5 miesięcy. Pomyślałam, że może ktoś z Was mógłby pomóc! Psiny śpią na trawie albo na chodniku. Karmione są przez kuracjuszy także przynajmniej nie są głodne, ale dziś rano padało i było zimno i małe się strasznie trzęsły. Wysyłam zdjęcia. Jestem gotowa na swój koszt zrobić sterylizację suni. Strasznie mi ich szkoda. Pozdrawiam serdecznie Ewa Grzymała tel.: 796 228 113 (tymczasowy) e-mail: ewkagrzymala@gmail.com Sunia jest czarno-biała, a piesek ma brązowe łaty. a tu zdjęcia http://antoszka.pl/psy/foto/ Quote
megi345 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sterylizacja suki to i tak dużo i będzie to najlepszym wyjsciem, bo jeśli będzie następna cieczka, a jeśli psy faktycznie ciągle chodzą razem to siłą natury "tatuś" tego miotu zostanie tatusiem następnego miotu, następnego i następnego.. A psiaki już dość duże są :) nie są (wedlug mnie) jakoś bardzo urokliwe ale myślę że gdyby zrobić im jakieś lepsze zdjęcia tzn pojedynczo np. na jakieś ladnej trawie czy ładnym tle to z pewnością podniosło by to oglądalność na portalach z ogłoszeniami. Bo gdyby psiaki miały "coś z rasy" to zawsze takim jest łatwiej znaleźć dom. A te chyba nic nie mają związanego z jakąś konkretną rasą.. Troche szkoda.. Na razie niech wskoczy tu więcej osób i zobaczymy co da sie zrobic ;-) Quote
mtf zalesie Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ...................................................................... Quote
vega17 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 hej co z tymi psami? czy ktoś je przygarnął? Quote
skrzeli Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Właśnie - jak psia rodzinka. Czy ktoś z Buska ma może możliwość zorientować się w temacie? Czy ciągle koczują a parku? Quote
Recommended Posts