kasiaprodex Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Ciotki oto sunia która przyjechała tydzień temu z Radys. Patrzcie i podziwiajcie bo jest co. sunia była w dobrym stanie zdrowotym wiec lekarz zezwolił na sterylke. I pojechała . jak sie pożniej okazało pojechała drugi raz. dostała imie Zoja. gdyb ktoś chciał do ds takie cuda to oto prosze Zoja w pełniej okazałości. Quote
kasiaprodex Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='monta']czy możecie napisać mi na pw nr tel. do schronu? potrzebuję tego nr.,żeby można było się umówić w schronie na wizytę,chcemy wyciągnąć stamtąd labradory[/QUOTE] Czy dzwoniłyście? Quote
magenka1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 w tym schronisku to same cuda szkoda tylko, że nie mam tymczasów bo takie pieski szybko by znalazły domy Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Z Radys zabrałam 3 tygodnie temu te dwie śliczne jamnicze panny :lol: Dumka i Negra są już 2 tygodnie po sterylizacji i obie zostają u mnie na stałe :cool3: Quote
NikaEla Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='bianka0']Z Radys zabrałam 3 tygodnie temu te dwie śliczne jamnicze panny :lol: Dumka i Negra są już 2 tygodnie po sterylizacji i obie zostają u mnie na stałe :cool3: [/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
mshume Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 O to Ci się stadko powiększyło :) Cudne jamniczki :) Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='mshume']O to Ci się stadko powiększyło :) Cudne jamniczki :)[/QUOTE] Powiększyło się, powiększyło :evil_lol: Obie są tak urocze, że nie jesteśmy ich w stanie oddać dalej. Quote
magenka1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 biankO gratuluję!!! tego się spodziewałam od początku :) Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='magenka1']biankO gratuluję!!! tego się spodziewałam od początku :)[/QUOTE] Dziękuję :lol: Nie wiem jak jeszcze mam zachęcić innych do adopcji z tego schroniska, ale dla jamnikolubnych : tam są jeszcze 4 czekające na domy. Quote
Poker Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mało kto do nas zagląda.http://www.dogomania.pl/threads/215207-RADYSY-1300-ps%C3%B3w-a-w%C5%9Br%C3%B3d-nich-ma%C5%82a-BRASZKA.-U-nas-w-BDT. Przydałby się banerek dla Radysów. Quote
kasiaprodex Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='bianka0']Z Radys zabrałam 3 tygodnie temu te dwie śliczne jamnicze panny :lol: Dumka i Negra są już 2 tygodnie po sterylizacji i obie zostają u mnie na stałe :cool3: [FONT=Times New Roman]A jeszcze nie tak dawno żaba błota się wyrzekała. No to sunie jak pączki w masle bedą juz zawsze miały.[/FONT] ] Quote
NikaEla Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Poker'] Przydałby się banerek dla Radysów.[/QUOTE]kto umie robić???? Quote
tanitka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Planuję w czwartek najbliższy jechać do Radysów po wyżła, czy ktoś coś sobie życzy jeszcze do Warszawy ? ;) Quote
magenka1 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Nikaragua']kto umie robić????[/QUOTE] banerki piękne robi Isadora trzeba tylko poprosić ładnie :) Quote
malagos Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='tanitka']Planuję w czwartek najbliższy jechać do Radysów po wyżła, czy ktoś coś sobie życzy jeszcze do Warszawy ? ;)[/QUOTE] Moje plany wzieły w łeb, bo nie mam komu przywieźć sunieczki...... Chętnie wezmę jakaś maliznę na dt, ale na razie czekam na sunię od Klaudus_, Tikę......... Ale, tanitko, obejrzyj takie małe suczki, mikropsy chetnie sie zajmą :cool3: Quote
kasiaprodex Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='tanitka']Planuję w czwartek najbliższy jechać do Radysów po wyżła, czy ktoś coś sobie życzy jeszcze do Warszawy ? ;)[/QUOTE] monta cos wspominała o labkach Quote
tanitka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 to proszę o wiadomość ewentualnie czy jakiś piesek jeszcze ma jechać Quote
monta Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 czy transport byłby płatny? chcemy pomóc labkom ,psy są już sprawdzone-b. łagodne, mamy już dt -jeden jest w Wawie,także transport by sie przydał tylko kiepsko u nas z finansami i aktualnie kombinujemy na nie pieniądze,żeby im pomóc i je stamtąd wyciągnąć Quote
tanitka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Monta, jakbyście coś dorzucili do kosztów benzyny to byłoby fajnie, ale jeśli nie macie, to i tak jadę i tak jadę. Podaję kontakt do mnie wyzel@poczta.onet.pl 602704701 Quote
SCHRONISKODWORAKOWSCY.PL Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witam Labradory jada jutro bądz po jutrze juz do Olsztyna . Quote
Pablito Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To ta sama sprawa schroniskodworakowscy,Laby jada w swiat.:) Quote
monta Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak labki nie jadą do Olsztyna-Paweł ,który tu piszę i który był w schronie w odwiedzinach u labków współpracuje ze mną i razem próbujemy wyciągnąć te psy stamtąd,zaoferował też porozwozić psiaki do dt-za co mu bardzo dziękuję :) Finansowo zaczyna sie sprawa labkowa powoli układac ,za to Dt w Warszawie da mi odpowiedź dopiero jutro czy biora jakiegoś psa-bo wynikły u nich problemy niezależne od nich samych -mamy na 100% dt dla suni (wyjazd piątek ) co do psa będę wiedziała na dniach(czy jest dt lub nawet ds-prosze trzymać kciuki) Tanitka wielkie dzięki za chęć pomocy w transporcie-jeśli dziś coś się dowiem na pewno zadzownie do Ciebie :) Quote
tanitka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 do W-wy przyjechał dziś wyżeł zwany Prezesem oraz mikrosunia :) mam tam jeszcze kilku faworytów więc na pewno tam jeszcze zawitam. :) Quote
Recommended Posts