Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki

oto sunia która przyjechała tydzień temu z Radys.
Patrzcie i podziwiajcie bo jest co.

sunia była w dobrym stanie zdrowotym wiec lekarz zezwolił na sterylke. I pojechała . jak sie pożniej okazało pojechała drugi raz.

dostała imie Zoja. gdyb ktoś chciał do ds takie cuda to oto prosze Zoja w pełniej okazałości.

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monta']czy możecie napisać mi na pw nr tel. do schronu? potrzebuję tego nr.,żeby można było się umówić w schronie na wizytę,chcemy wyciągnąć stamtąd labradory[/QUOTE]

Czy dzwoniłyście?

Posted

[quote name='bianka0']Z Radys zabrałam 3 tygodnie temu te dwie śliczne jamnicze panny :lol:
Dumka i Negra są już 2 tygodnie po sterylizacji i obie zostają u mnie na stałe :cool3:
[/QUOTE]
:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='mshume']O to Ci się stadko powiększyło :) Cudne jamniczki :)[/QUOTE]

Powiększyło się, powiększyło :evil_lol:
Obie są tak urocze, że nie jesteśmy ich w stanie oddać dalej.

Posted

[quote name='magenka1']biankO gratuluję!!! tego się spodziewałam od początku :)[/QUOTE]

Dziękuję :lol:

Nie wiem jak jeszcze mam zachęcić innych do adopcji z tego schroniska, ale dla jamnikolubnych : tam są jeszcze 4 czekające na domy.

Posted

[quote name='bianka0']Z Radys zabrałam 3 tygodnie temu te dwie śliczne jamnicze panny :lol:
Dumka i Negra są już 2 tygodnie po sterylizacji i obie zostają u mnie na stałe :cool3:

[FONT=Times New Roman]A jeszcze nie tak dawno żaba błota się wyrzekała. No to sunie jak pączki w masle bedą juz zawsze miały.[/FONT]

]

Posted

[quote name='tanitka']Planuję w czwartek najbliższy jechać do Radysów po wyżła, czy ktoś coś sobie życzy jeszcze do Warszawy ? ;)[/QUOTE]
Moje plany wzieły w łeb, bo nie mam komu przywieźć sunieczki...... Chętnie wezmę jakaś maliznę na dt, ale na razie czekam na sunię od Klaudus_, Tikę.........
Ale, tanitko, obejrzyj takie małe suczki, mikropsy chetnie sie zajmą :cool3:

Posted

czy transport byłby płatny?
chcemy pomóc labkom ,psy są już sprawdzone-b. łagodne,
mamy już dt -jeden jest w Wawie,także transport by sie przydał tylko kiepsko u nas z finansami
i aktualnie kombinujemy na nie pieniądze,żeby im pomóc i je stamtąd wyciągnąć

Posted

Tak labki nie jadą do Olsztyna-Paweł ,który tu piszę i który był w schronie w odwiedzinach u labków współpracuje ze mną i razem próbujemy wyciągnąć te psy stamtąd,zaoferował też porozwozić psiaki do dt-za co mu bardzo dziękuję :)
Finansowo zaczyna sie sprawa labkowa powoli układac ,za to Dt w Warszawie da mi odpowiedź dopiero jutro czy biora jakiegoś psa-bo wynikły u nich problemy niezależne od nich samych -mamy na 100% dt dla suni (wyjazd piątek ) co do psa będę wiedziała na dniach(czy jest dt lub nawet ds-prosze trzymać kciuki)

Tanitka wielkie dzięki za chęć pomocy w transporcie-jeśli dziś coś się dowiem na pewno zadzownie do Ciebie :)