Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
nie o nią chodziło, tylko o tego którego Ty wstawiłaś na poprzednim wątku- rudy szorstkowłosy, ale podobno już go nie ma w schronsiku, bo poszedł do myśliwego :(

zamiescilam rudego szorstkowłosego wyzła na pierwszej stronie. Może jemu sie uda

Posted

a a mam problem , bo pani która miała sunię wieźć z Suwałk do mnie , popsuł się samochód. Nie wiem czy zdążą go do dziś popołudnia naprawić.

Posted

Poker napisał(a):
Malutka jest już u nas dzięki miłym państwu spod Suwałk, którzy jechali do Wrocławia na wystawę i przywieźli ,małą szczoteczkę.

Poker pokaż nowe foteczki :)

Posted

izatemka napisał(a):
Dziewczyny, do kogo mam się zwrócić o informacje n/t labiszonów (zdjęcia,opisy)?
Tutaj na watku, czy bezpośrednio do schroniska mailem?

jest trzy-y letnia labeczka sunia

o reszte zapytam

Posted

Dzwoniłam już do schroniska, po rozmowie wysłałam maila ,mam mieć informacje w poniedziałek, zobaczymy.
Pan obiecał, że będzie tyle informacji, ile da rady posprawdzac do jutra (np. koty)

Posted

izatemka napisał(a):
Dzwoniłam już do schroniska, po rozmowie wysłałam maila ,mam mieć informacje w poniedziałek, zobaczymy.
Pan obiecał, że będzie tyle informacji, ile da rady posprawdzac do jutra (np. koty)

ok.Moze nastepnymm psiakom sie poszczęsci

Posted

I jak sunieczka? Ma już swój wątek? :)

Poker napisał(a):
Malutka jest już u nas dzięki miłym państwu spod Suwałk, którzy jechali do Wrocławia na wystawę i przywieźli ,małą szczoteczkę.