Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
albo w sobote albo w niedziele. czekam na wiesci od Ciebie. Podaj mi na prw telefon

to świetnie, czyli muszę załatwiać trasę Warszawa - Wrocław. Już podaję nr telefonu na PW.

Posted

Poker napisał(a):
to świetnie, czyli muszę załatwiać trasę Warszawa - Wrocław. Już podaję nr telefonu na PW.

W przyszłą niedzielę jest wystawa u nas, na pewno ktoś z Wawy będzie jechał. Trzeba pytac na watku wystawowym. Wiem, że do ladyswallow jedzie szczeniak z Wawy, zapytaj może uda się podłączyc sunię.

Posted

jeszcze 1. osoba chciała wziąć kudłatego psa albo sunie i pytała w Radysach ,ale można powiedzieć ,że ją zbyli. Nie wiem o co tu chodzi. A jeszcze 1 bida miałaby wspaniały DT.

Posted

Poker napisał(a):
jeszcze 1. osoba chciała wziąć kudłatego psa albo sunie i pytała w Radysach ,ale można powiedzieć ,że ją zbyli. Nie wiem o co tu chodzi. A jeszcze 1 bida miałaby wspaniały DT.

zadzwonie i sie dowiem co jest.

Posted

W sobotę i niedzielę u nas jest duża wystawa psów.Może ktoś będzie jechał do Wrocławia.Zajrzę na wątek wystawowy. Tylko wtedy sunia i colli musiałyby dotrzeć do Warszawy odpowiednio wcześniej.

Posted

Kasiu czy nie wiesz czy ta jamnisia podpisana jako Jania, to jest ta sama którą masz już na stronce ? ( ta która jako trzeci jamnik piesek miał być zabrany do Olsztyna )
No i dostałam wiadomość że jest kolejna jamniczka szorstkowłosa, Bieda, bardzo zaniedbana, dowieziona 2 dni temu. Są jej 2 zdjęcia.

Posted

bianka0 napisał(a):
Kasiu czy nie wiesz czy ta jamnisia podpisana jako Jania, to jest ta sama którą masz już na stronce ? ( ta która jako trzeci jamnik piesek miał być zabrany do Olsztyna )
No i dostałam wiadomość że jest kolejna jamniczka szorstkowłosa, Bieda, bardzo zaniedbana, dowieziona 2 dni temu. Są jej 2 zdjęcia.

Tam nie ma więcej jamników więc przypuszczam ze to ta sama. Niestety nie moge wejsć na strone i zobaczyc. A o tej nastepnej szczotce tez juz wiem. Bedzie transport psiaków do Warszawy moze cos Ci wziąść:razz:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Tam nie ma więcej jamników więc przypuszczam ze to ta sama. Niestety nie moge wejsć na strone i zobaczyc. A o tej nastepnej szczotce tez juz wiem. Bedzie transport psiaków do Warszawy moze cos Ci wziąść:razz:

Niestety jeszcze nie mogę wziąć następnych. Negra i Dumka dopiero wczoraj miały sterylkę.
Natomiast potrzebuję transportu z Lublina do Olsztyna. Mój jamniczek od Murki znalazł tam dom.
Zaraz wkleję obie jamniczki z info ze schroniska, będzie można wstawić na pierwszą stronę.

Posted

To jest czteroletnia jamniczka szorstkowłosa Bieda.
Przywieziona bardzo zaniedbana kilka dni temu do schroniska. Jest bardzo smutna.

A to jest kolejne zdjęcie Jamniczki gładkowłosej Jani.( to ta sama co na pierwszej stronie.)
Ma 3 lata, bardzo ruchliwa, żywotna.

Posted

bianka0 napisał(a):
Niestety jeszcze nie mogę wziąć następnych. Negra i Dumka dopiero wczoraj miały sterylkę.
Natomiast potrzebuję transportu z Lublina do Olsztyna. Mój jamniczek od Murki znalazł tam dom.
Zaraz wkleję obie jamniczki z info ze schroniska, będzie można wstawić na pierwszą stronę.

cos mi sie wydaje ze musza radysowe "jajniki" poczekac az do domu pojadą Negra i Dumka.

super ze kiolejnik jamnior znalazł dom

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Jak to co pisac A moze cosik takiego

o jaki piekny piesio zabieram go na tymczas;)
i juz szukamy transportu:p

no włąśnie chciało by sie takie coś i pisaćź i czytać ale rzeczywistość inna niestety :(

Posted

Wysłałam informację o pudelku do Teresy Borcz.Ale nieczęsto bywa na dogo ,więc trzeba poczekać co odpowie.
Natomiast mnie spotkała bardzo miła niespodzianka i jedna z dogomaniaczek , która jedzie z Suwałk na wystawę psów do Wrocławia zaoferowała transport dla " mojej" suni. Ale się cieszę !!!
Dziękuję kasiaprodex za zaangażowanie i chęć pomocy. Miejsce w samochodzie zwalnia się dla innego pieska.

Posted

Poker napisał(a):
Wysłałam informację o pudelku do Teresy Borcz.Ale nieczęsto bywa na dogo ,więc trzeba poczekać co odpowie.
Natomiast mnie spotkała bardzo miła niespodzianka i jedna z dogomaniaczek , która jedzie z Suwałk na wystawę psów do Wrocławia zaoferowała transport dla " mojej" suni. Ale się cieszę !!!
Dziękuję kasiaprodex za zaangażowanie i chęć pomocy. Miejsce w samochodzie zwalnia się dla innego pieska.

to rozumiem ze sunia zostanie odebrana z Radys?

Posted

mam wrażenie że będę wiozła pudelka na Śląsk z Warszawy :) Jeśli chcecie zabrać jeszcze któregoś psiaka ze schronu i przewieźć na południe, to mam jeszcze dużo miejsca :)