Ewa Gmiter Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 szary wilczarz zaklepany! czeka na niego dom tymczasowy tylko zorganizujemy transport. Quote
kasiaprodex Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Ewa Gmiter napisał(a):szary wilczarz zaklepany! czeka na niego dom tymczasowy tylko zorganizujemy transport. a w którą strone jedzie? Quote
Poker Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 kasiaprodex napisał(a):albo w sobote albo w niedziele. czekam na wiesci od Ciebie. Podaj mi na prw telefon to świetnie, czyli muszę załatwiać trasę Warszawa - Wrocław. Już podaję nr telefonu na PW. Quote
Korenia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Poker napisał(a):to świetnie, czyli muszę załatwiać trasę Warszawa - Wrocław. Już podaję nr telefonu na PW. W przyszłą niedzielę jest wystawa u nas, na pewno ktoś z Wawy będzie jechał. Trzeba pytac na watku wystawowym. Wiem, że do ladyswallow jedzie szczeniak z Wawy, zapytaj może uda się podłączyc sunię. Quote
Poker Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 korenia , dzięki za info.Zaraz napiszę do Ladyswallow. Quote
Poker Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 jeszcze 1. osoba chciała wziąć kudłatego psa albo sunie i pytała w Radysach ,ale można powiedzieć ,że ją zbyli. Nie wiem o co tu chodzi. A jeszcze 1 bida miałaby wspaniały DT. Quote
kasiaprodex Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Poker napisał(a):jeszcze 1. osoba chciała wziąć kudłatego psa albo sunie i pytała w Radysach ,ale można powiedzieć ,że ją zbyli. Nie wiem o co tu chodzi. A jeszcze 1 bida miałaby wspaniały DT. zadzwonie i sie dowiem co jest. Quote
Poker Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 W sobotę i niedzielę u nas jest duża wystawa psów.Może ktoś będzie jechał do Wrocławia.Zajrzę na wątek wystawowy. Tylko wtedy sunia i colli musiałyby dotrzeć do Warszawy odpowiednio wcześniej. Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 czy juz nkt nie zagląda na watek? Quote
bianka0 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kasiu czy nie wiesz czy ta jamnisia podpisana jako Jania, to jest ta sama którą masz już na stronce ? ( ta która jako trzeci jamnik piesek miał być zabrany do Olsztyna ) No i dostałam wiadomość że jest kolejna jamniczka szorstkowłosa, Bieda, bardzo zaniedbana, dowieziona 2 dni temu. Są jej 2 zdjęcia. Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 bianka0 napisał(a):Kasiu czy nie wiesz czy ta jamnisia podpisana jako Jania, to jest ta sama którą masz już na stronce ? ( ta która jako trzeci jamnik piesek miał być zabrany do Olsztyna ) No i dostałam wiadomość że jest kolejna jamniczka szorstkowłosa, Bieda, bardzo zaniedbana, dowieziona 2 dni temu. Są jej 2 zdjęcia. Tam nie ma więcej jamników więc przypuszczam ze to ta sama. Niestety nie moge wejsć na strone i zobaczyc. A o tej nastepnej szczotce tez juz wiem. Bedzie transport psiaków do Warszawy moze cos Ci wziąść:razz: Quote
bianka0 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kasiaprodex napisał(a):Tam nie ma więcej jamników więc przypuszczam ze to ta sama. Niestety nie moge wejsć na strone i zobaczyc. A o tej nastepnej szczotce tez juz wiem. Bedzie transport psiaków do Warszawy moze cos Ci wziąść:razz: Niestety jeszcze nie mogę wziąć następnych. Negra i Dumka dopiero wczoraj miały sterylkę. Natomiast potrzebuję transportu z Lublina do Olsztyna. Mój jamniczek od Murki znalazł tam dom. Zaraz wkleję obie jamniczki z info ze schroniska, będzie można wstawić na pierwszą stronę. Quote
kaszanka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kasiaprodex napisał(a):czy juz nkt nie zagląda na watek? zagląda, zagląda, ale nie zawsze jest co napisać :( Quote
bianka0 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 To jest czteroletnia jamniczka szorstkowłosa Bieda. Przywieziona bardzo zaniedbana kilka dni temu do schroniska. Jest bardzo smutna. A to jest kolejne zdjęcie Jamniczki gładkowłosej Jani.( to ta sama co na pierwszej stronie.) Ma 3 lata, bardzo ruchliwa, żywotna. Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 kaszanka napisał(a):zagląda, zagląda, ale nie zawsze jest co napisać :( Jak to co pisac A moze cosik takiego o jaki piekny piesio zabieram go na tymczas;) i juz szukamy transportu:p Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 bianka0 napisał(a):Niestety jeszcze nie mogę wziąć następnych. Negra i Dumka dopiero wczoraj miały sterylkę. Natomiast potrzebuję transportu z Lublina do Olsztyna. Mój jamniczek od Murki znalazł tam dom. Zaraz wkleję obie jamniczki z info ze schroniska, będzie można wstawić na pierwszą stronę. cos mi sie wydaje ze musza radysowe "jajniki" poczekac az do domu pojadą Negra i Dumka. super ze kiolejnik jamnior znalazł dom Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 do adopcji jest tez czarny pudel. Nie wiem jeszcze czy to dziewczynka czy chłopiec Quote
bianka0 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kasiaprodex napisał(a): super ze kiolejnik jamnior znalazł dom Tak, to jest ten domek do którego miała jechać Negra,gdyby była chłopakiem. A Jania byłaby teraz u mnie. Quote
kaszanka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kasiaprodex napisał(a):Jak to co pisac A moze cosik takiego o jaki piekny piesio zabieram go na tymczas;) i juz szukamy transportu:p no włąśnie chciało by sie takie coś i pisaćź i czytać ale rzeczywistość inna niestety :( Quote
Poker Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wysłałam informację o pudelku do Teresy Borcz.Ale nieczęsto bywa na dogo ,więc trzeba poczekać co odpowie. Natomiast mnie spotkała bardzo miła niespodzianka i jedna z dogomaniaczek , która jedzie z Suwałk na wystawę psów do Wrocławia zaoferowała transport dla " mojej" suni. Ale się cieszę !!! Dziękuję kasiaprodex za zaangażowanie i chęć pomocy. Miejsce w samochodzie zwalnia się dla innego pieska. Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Poker napisał(a):Wysłałam informację o pudelku do Teresy Borcz.Ale nieczęsto bywa na dogo ,więc trzeba poczekać co odpowie. Natomiast mnie spotkała bardzo miła niespodzianka i jedna z dogomaniaczek , która jedzie z Suwałk na wystawę psów do Wrocławia zaoferowała transport dla " mojej" suni. Ale się cieszę !!! Dziękuję kasiaprodex za zaangażowanie i chęć pomocy. Miejsce w samochodzie zwalnia się dla innego pieska. to rozumiem ze sunia zostanie odebrana z Radys? Quote
Poker Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Tak, tak , zostanie odebrana ze schronu i przyjedzie wprost do nas. Quote
kasiaprodex Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Poker napisał(a):Tak, tak , zostanie odebrana ze schronu i przyjedzie wprost do nas. to super:multi: Quote
Figu Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 mam wrażenie że będę wiozła pudelka na Śląsk z Warszawy :) Jeśli chcecie zabrać jeszcze któregoś psiaka ze schronu i przewieźć na południe, to mam jeszcze dużo miejsca :) Quote
karina1002 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 bianka0 napisał(a):To jest czteroletnia jamniczka szorstkowłosa Bieda. Przywieziona bardzo zaniedbana kilka dni temu do schroniska. Jest bardzo smutna. A nie wiesz w jakim jest wieku? Quote
Recommended Posts