tanitka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Monta, jeśli ktos będzie jechał po labka i wiózł go do warszawy to miałabym ja prośbę o przywiezienie dla mnie jeszcze suczki. Daj mi znac proszę :) Quote
kasiaprodex Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='tanitka']do W-wy przyjechał dziś wyżeł zwany Prezesem oraz mikrosunia :) mam tam jeszcze kilku faworytów więc na pewno tam jeszcze zawitam. :)[/QUOTE] napisz prosze jakie cuda jeszcze widziałaś. A o której mikrosuni mówisz? Quote
rita60 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 tanitka te terierki mają już wątek na forum terierkowym:razz:uzupełnie tylko foty. Quote
malagos Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Może nie mikro, ale ponoć przyjechała mała yorkowata sunia, na dłuższych łapach, w wysokiej ciąży. Quote
tanitka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 takie cudeńka: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us mały, podrzucony pod schronisko, biedy piesek: Uploaded with ImageShack.us piesek Uploaded with ImageShack.us suczki; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malagos Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Najbiedniejszy ten białasek, on tak pod płotem schroniska bytuje? Quote
Isadora7 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Magenko oczywiście że poszykuje dzisiaj banerki dla Radys (tylko się prześpię) :cool1: Quote
magenka1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Isadora7']Magenko oczywiście że poszykuje dzisiaj banerki dla Radys (tylko się prześpię) :cool1: Isadoro kochana pośpij Sobie oczywiście :) dziękuje:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 on siedzi już w boksie,ale jest bardzo smutny i na karku ma ciętą ranę :( Uploaded with ImageShack.us Quote
SCHRONISKODWORAKOWSCY.PL Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Biały piesek prawdopodobnie musiał być w czymś uwięziony wszystko mozliwe ,że wnyk dwa dni temu znaleziony w przydroznym rowie niedaleko schroniska rana musi się zagoic sama ponbiewaz jest juz za stara Quote
Poker Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ile cudowności jest w tym schronisku !!! A czy Białasek miał te ranę oczyszczoną? nie jest zainfekowana? Quote
tanitka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 rana na Białasku jest już w postaci zamkniętej, gojąca się, taki strupek, ale smutny jest bardzo:shake: on jest mikropieskiem. Quote
SCHRONISKODWORAKOWSCY.PL Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rana była zbyt stara by ja szyc zostala oczyszczona i codziennie pryskana preparatem do szybszego gojenia ran . Jak sie suczka miewa? Quote
tanitka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Obydwa psiaki mają sie dobrze, sunia wystraszona jeszcze i już po sterylizacji, za to wyzeł nazwany Prezesem jest genialny! :) Quote
SCHRONISKODWORAKOWSCY.PL Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Super jutro będziemy dodawac kolejne pieski na stronę , może kolejne znajdą domy poptsramy sie dodac psiaki ktore utracily łapke ,oko. Quote
malagos Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Bardzo się ciesze z takiej współpracy, już kilka piesków znalazło domy :) Quote
tanitka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 czy ktoś od labradorów będzie jechać do W-wy?? Quote
malagos Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='tanitka']Obydwa psiaki mają sie dobrze, sunia wystraszona jeszcze i już po sterylizacji, za to wyzeł nazwany Prezesem jest genialny! :)[/QUOTE] Dziewczyny mówiły, ze ta sunia bardzo się bała, a po kilku dniach otrzepała się, otrząsnęła i zaczęła się łasić i tulić :) Jest rewelacyjna1 Waży niewiele ponad 6 kg. Quote
Rewelacja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Więcej tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.258617017508679.54580.167056143331434&type=1 Quote
magenka1 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 jakie śliczności oj można się zakochać Quote
Poker Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ta mała to istna rewelacja, ja się od razu w niej zakochałam ,ale Braszka była pierwsze. Widzę ,że jest w szelkach i obroży,ale ma tylko 1.smycz ? Quote
tanitka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 na sobotę organizuję transport do W-wy (za koszt benzyny) dla 2 psów- proszę o znak, jeśli ktoś chciałby sie podłączyć. ;) A moja towarzyszka podróży ze zdjęć powyżej, po prostu UROCZA :) Quote
monta Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='tanitka']czy ktoś od labradorów będzie jechać do W-wy??[/QUOTE] niestety do Wawy nie jedziemy jutro jedzie sunia labradorka do Torunia nadal szukamy DT dla smaca labradora- jest ktoś może tu chętny ?? -zapewniamy opiekę w DT (karma i wet ) Quote
Recommended Posts