Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 481
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

togaa napisał(a):
Ja juz Ją na wątku Pokerowej tez wypatrzyłam.
Wyciagajcie Ją dziewczyny. Pójdzie w 5 minut po 'wyszykowaniu "...

Wyciągnąć to nie problem tylko gdzie ?
Wiesz gdzie ją umieścić?

Posted

Problemem jest za mała ilość BDT ,a poza tym transport , to jest jednak daleko. Nam się udało psim swędem ,dosłownie i w przenośni.
Na miejscu , w Piszu trzeb by się rozejrzeć czy jest ktoś , jakaś firma która kursuje do Warszawy albo na południe Polski. Zaraz przepytam na tę okoliczność kado, której mąż jest rodowitym piszaninem.Może ma tam rodzinę albo znajomych , którzy by mogli pomóc w transporcie.

Posted

czy jest możliwość załatwienia jeszcze jednej fotki biszkoptowej labradorki i informacji odnośnie jej zachowania do innych psów,kotów i najlepiej dzieci? jest chętny Dt dla niej

Posted

monta napisał(a):
czy jest możliwość załatwienia jeszcze jednej fotki biszkoptowej labradorki i informacji odnośnie jej zachowania do innych psów,kotów i najlepiej dzieci? jest chętny Dt dla niej

wysłałam prw

Posted

[quote name='Nikaragua']i ta cudna :)WIEK OK 3 LAT WAGA OK 7KG SPOKOJNA

A ja o tej suni chcę wiedzieć jak najwięcej, o charakterze, zachwianiu, zdrowiu, sterylce........ Spodobała sie pani z Legionowa.

Posted

Pani, o której mówię, spodobały się 2 sunie z wątków, które jej podesłałam - jedna, Zulka z Zielonej Góry ma już dom, wiec nadal pytam o tę slicznotkę z Radysów. A moze jest jeszcze jakaś inna? A ta yorkopodobna, jest jeszcze?

Posted

czy możecie napisać mi na pw nr tel. do schronu? potrzebuję tego nr.,żeby można było się umówić w schronie na wizytę,chcemy wyciągnąć stamtąd labradory

Posted

Mam odpowiedź ze schroniska o tej łaciatej suni:

WITAM SUCZKA JEST SPOKOJNA LGNIE DO LUDZI JEJ WIEK TO OK. 3 LATA waga ok 7 kg W DOBREJ KONDYCJI,bez sterylizacji.
Za to domek zainteresowany....wykruszył się, pani wzięła wczoraj od znajomych zaniedbaną sunię wielkości yorka.

Posted

[quote name='mshume']Domek dla malucha?[/QUOTE]
nie, matka kobiety, która od nas adoptowała sunię, szukała dla siebie małej suni.....i już ma.

Posted

Małgosiu, wątki mi się pomyliły ;)[quote name='malagos']nie, matka kobiety, która od nas adoptowała sunię, szukała dla siebie małej suni.....i już ma.[/QUOTE]