Maalwi Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ale one są wszystkie piękne kurde ale jednak mnie przerażają troche :D taaka kupa włosów ;) Quote
Molowe Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mała jest cudowna i taka słodka prosimy o więcej zdjęć :mdrmed: Quote
Marchewkowy Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 na szybko kilka fotek :) Quote
Marchewkowy Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 oooo tak abi jest crazy :D Quote
Ewa&Duffel Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ale świetna mała :loveu: Zazdroszczę duetu, mam nadzieję, że i ja za jakiś rok albo 2 lata doczekam się suczki ;) Quote
Molowe Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mała jest przepiękna cudna normalnie :D Quote
Marchewkowy Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 łaaaa przepraszam że nie piszę ale może nadrobię potem tyleeee się dzieję, zaczynam studia od poniedziałku, poza tym psy, spacery itp ;) Quote
chrupcia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Hej:) co tutaj taka cisza :o prosimy o zdjęcia Princ i Abi, pewnie już podrosła ;) Quote
cockermaister Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Widziałam was na wystawie w częstochowie ;) pięknie się Abi z Princem bawiła :loveu: Quote
Marchewkowy Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 hahaha byliśmy na wystawie ale tylko z Abi, Princuś został w domku :) Pewnie widziałaś jak bawiła się z Auri :))) Abiczek dziś pierwszy raz się wystawiał i jestem z niej bardzo dumna, super zachowywała się na wystawie otrzymała ocenę Wybietnie Obiecującą, 1 lokatą i w porównaniu z 1,5 miesiąca starszym pieskiem dostała Best Baby :) Quote
chrupcia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Gratulacje ! :) czekamy na zdjęcia Abi z wystawki i domowe z braciszkiem :razz: Quote
cockermaister Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Marchewkowy']hahaha byliśmy na wystawie ale tylko z Abi, Princuś został w domku :) Pewnie widziałaś jak bawiła się z Auri :))) Abiczek dziś pierwszy raz się wystawiał i jestem z niej bardzo dumna, super zachowywała się na wystawie otrzymała ocenę Wybietnie Obiecującą, 1 lokatą i w porównaniu z 1,5 miesiąca starszym pieskiem dostała Best Baby :)[/QUOTE] przepraszam nie wiedziałam, że to nie był Prince :( no i gratuluję dobrego wyniku, zdolna dziewczynka :) Quote
katik Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Gratuluję udanego debiutu. Rośnie gwiazda wystawowa. :loveu: Quote
Marchewkowy Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Dziś nie pojechałam na uczelnie bo się rozchorowałam i postanowiłam jeden dzień zostać w domu, więc wreszcie mam trochę czasu i mogę coś napisać :) Psiaki się dogadały, Abiczek jest małym natrętem i Prince już przed nią ucieka :D Trochę żal mi Princusia bo dużo nie ma mnie w domu (uczelnia), ale cóż musi się przyzwyczaić. Mam super nowiny! Oczekujemy 2 miotów po Prince :) Suczki są już po USG więc mogę pisać ;) Pierwszy planowo ma się urodzić 1.11.2011r. w hodowli "z Krainy Mgieł" a drugi w hodowli Złota Elita (z tej hodowli mam Abiczka) około 18.11.2011r. Bardzooo się cieszymy! Quote
katik Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 To można powiedzieć, że Prince już wie, co znaczy być ojcem (przyszywanym dla Abi) :lol: Quote
Marchewkowy Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Tak Kasia, Prince już ma dość Abiczka, bo Abiczek go ciąglę męczy :) Kilka fotek Abi z wystawy: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Marchewkowy moge poprosić Ciebie i Twoich gości o zagłosowanie na fotkę nr 15 (czyli Wegetkę), jak coś wygram to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate - konkretnie dla Hermesa, na wykastrowanie go i usunięcie naddziąślaków...... tu głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/2175...-03.12-g-23.00 A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/2181...-do-30.11.2011 dla Princa moge zaproponować praparat na stawy, bo skórzana obróżka chyba będzie za mała, a dla Abi polecam kong, gryzak - ring a dla obu szarpaki :-) dziękuję serdecznie za pomoc :-) Quote
Marchewkowy Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Dzieciaki Prince z miotu G w hodowli Złota Elita :) Urodziło się 9 piesków i 1 suczka :) Na fotkach 4 dni :) Great Attraction Złota Elita Giorgio Armani Złota Elita Gucci by Gucci Złota Elita Glitter Diamond Złota Elita Quote
zaba14 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witam się po raz pierwszy !! :) Po pierwsze piękne psiaki ! Przykro mi z powodu jamniczki :( a swoją drogą zdecydowanie bardziej podobają mi się owczarki francuskie z naturalnymi uszami ;) ale to może dlatego że z 10 lat temu miałam takiego psa na osiedlu i byl to pierwszy pies tej rasy którego widziałam ;) aaaa... i śliczne fasolki! :) Quote
katik Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cudne Princowe dzieciaczki :loveu: A jak Prince się czuje? Quote
Marchewkowy Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Dzięki, Prince się trzyma :) Quote
Recommended Posts