Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

hahaha byliśmy na wystawie ale tylko z Abi, Princuś został w domku :) Pewnie widziałaś jak bawiła się z Auri :)))
Abiczek dziś pierwszy raz się wystawiał i jestem z niej bardzo dumna, super zachowywała się na wystawie otrzymała ocenę Wybietnie Obiecującą, 1 lokatą i w porównaniu z 1,5 miesiąca starszym pieskiem dostała Best Baby :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']hahaha byliśmy na wystawie ale tylko z Abi, Princuś został w domku :) Pewnie widziałaś jak bawiła się z Auri :)))
Abiczek dziś pierwszy raz się wystawiał i jestem z niej bardzo dumna, super zachowywała się na wystawie otrzymała ocenę Wybietnie Obiecującą, 1 lokatą i w porównaniu z 1,5 miesiąca starszym pieskiem dostała Best Baby :)[/QUOTE]

przepraszam nie wiedziałam, że to nie był Prince :( no i gratuluję dobrego wyniku, zdolna dziewczynka :)

Posted

Dziś nie pojechałam na uczelnie bo się rozchorowałam i postanowiłam jeden dzień zostać w domu, więc wreszcie mam trochę czasu i mogę coś napisać :)
Psiaki się dogadały, Abiczek jest małym natrętem i Prince już przed nią ucieka :D
Trochę żal mi Princusia bo dużo nie ma mnie w domu (uczelnia), ale cóż musi się przyzwyczaić.
Mam super nowiny! Oczekujemy 2 miotów po Prince :) Suczki są już po USG więc mogę pisać ;)
Pierwszy planowo ma się urodzić 1.11.2011r. w hodowli "z Krainy Mgieł" a drugi w hodowli Złota Elita (z tej hodowli mam Abiczka) około 18.11.2011r.
Bardzooo się cieszymy!

• 1 month later...
Posted

Marchewkowy moge poprosić Ciebie i Twoich gości

o zagłosowanie na fotkę nr 15 (czyli Wegetkę), jak coś wygram to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate - konkretnie dla Hermesa, na wykastrowanie go i usunięcie naddziąślaków...... tu głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/2175...-03.12-g-23.00

A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/2181...-do-30.11.2011 dla Princa moge zaproponować praparat na stawy, bo skórzana obróżka chyba będzie za mała, a dla Abi polecam kong, gryzak - ring a dla obu szarpaki :-)

dziękuję serdecznie za pomoc :-)

Posted

Dzieciaki Prince z miotu G w hodowli Złota Elita :) Urodziło się 9 piesków i 1 suczka :)

Na fotkach 4 dni :)
Great Attraction Złota Elita

Giorgio Armani Złota Elita

Gucci by Gucci Złota Elita

Glitter Diamond Złota Elita

Posted

Witam się po raz pierwszy !! :)
Po pierwsze piękne psiaki !
Przykro mi z powodu jamniczki :(
a swoją drogą zdecydowanie bardziej podobają mi się owczarki francuskie z naturalnymi uszami ;) ale to może dlatego że z 10 lat temu miałam takiego psa na osiedlu i byl to pierwszy pies tej rasy którego widziałam ;)

aaaa... i śliczne fasolki! :)