danani Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 PositiveThought napisał(a): Aidi, pierwsze zawody w A1 i mamy już łapkę do A2!!! :thumbs: Brawo nasz Aiduś !!! Quote
MakeBelieve Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tyle, ze my nie bedziemy chodzic na zwykle zajecia, tylko na takie jakby kursy. Np. teraz jak chodze na kurs to nie moge byc klubowiczem, bo np. po tym kursie juz moze nie bede chodzic. Quote
karkakarka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 PositiveThought napisał(a):Wiek nie gra roli ;) Ważne są podstawy posłuszeństwa i kontakt. Znam psy, które przychodziły już w wieku 3 miesięcy, uczyły się strefowek, tuneli i trafiania między odkosy, a teraz, po roku z groszem, startują już w zawodach i odnoszą sukcesy. Oczywiście najłatwiej uczy się psy młode, co nie znaczy, że starszym nie sprawia to przyjemności ;) Dowiem się jak to wygląda u mnie w Gliwicach, bo też mamy tu szkółkę :) Dzięki za odpowiedź :) Quote
madziasto4 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dusiak bombowy! :cool2: Nasze zabawy z frisbee ;) YouTube - Frisbee Quote
MakeBelieve Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale super :loveu: Gratki! Ja to chyba moge sobie pomarzyc, zeby moja psina zlapala floatera :( Quote
Zuza i Noddy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Super łapie i jaki szybki jest :loveu: Musze się zabrać za Nodziaka :evil_lol: Quote
karkakarka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 EXTRA !!! Uparciuch nie chce oddawać frisbe :evil_lol: (40sek i 54sek), bo szarpanie się z pańcią to też fajna zabawa :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Vini. napisał(a):Ale super :loveu: Gratki! Ja to chyba moge sobie pomarzyc, zeby moja psina zlapala floatera :( Mój łapie, ale nie ma tego na filmiku :) Zuza i Noddy napisał(a):Super łapie i jaki szybki jest :loveu: Musze się zabrać za Nodziaka :evil_lol: No, ma powera :lol: karkakarka napisał(a):EXTRA !!! Uparciuch nie chce oddawać frisbe :evil_lol: (40sek i 54sek), bo szarpanie się z pańcią to też fajna zabawa :cool1: Oddaje jak tylko powiem "PUŚĆ" ;) Celowo się z nim szarpię, bo to go dodatkowo motywuje ;) Quote
Borówka16 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wklejajcie fotki i filmiki z yoraskami w sportach :loveu: Quote
MakeBelieve Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 My narazie przerwe mamy ;pp Za jakiś czas wstawię :) Quote
cortezik_25 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 To dam mojego Cortezika. Fotki troche stare. http://www.youtube.com/watch?v=4CdOIly8AZw Quote
Magdalenka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Hey Super fotki -Ja tez przymierzam sie z moim Nikulcem do Agiliti narazie cwiczymy na ogrodzie na wiosne chcemy zapisac sie na trening Agiliti i tu mam maly problem bo planowalam zapisac sie na wstepie w Polsce w Szczecinie ale Nikolas jest Dunskim pieskiem i wszystkie komendy wykonuje po Dunsku i zostal mi chyba Dunski klub agiliti ;-) Pozdrawiam Quote
Chantell Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ja z Nicole też domo agility zaczęłyśmy w zeszłym roku. Teraz tylko czekamy aż śniegu nie będzie Quote
cortezik_25 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 PositiveThought napisał(a):cortezik, no to widzimy się na zawodach w tym roku? :cool2: Bardzo bym chciała w tym roku startować, lecz Corciu się troszkę opuścił :( Quote
MakeBelieve Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Hej hej! Czy sa nadal maluchy trenujące? ;dd My może w sobote na trening wreszcie pojedziemy agi! :) Quote
emipil Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ja chcę ze swoim frisbee uprawiać, mam już dysk. Na razie tylko skusił się na złapanie go w pysk i pogoń za rollerem:D To sukces po jeszcze wczoraj jedynie go wąchał bez zamiarów złapania w pysk. Quote
Recommended Posts