Jump to content
Dogomania

psy DO ADOPCJI - potrzeba KARMY, ponad 20kg dziennie! prawie ZERO pomocy...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patia']Proszę o info w sprawie wizyty przedadopcyjnej dla Wafla , jak już będzie po , bo dziś zakończyła się aukcja na Allegro , w razie czego wznowię . Trzymam kciuki ![/QUOTE]
ja mam iść, ale jeszcze nie wiem gdzie :) jutro wieczór chyba mogę z wellington

Posted

[quote name='AgaG']ja mam iść, ale jeszcze nie wiem gdzie :) jutro wieczór chyba mogę z wellington[/QUOTE]

missieek dziś jechała do Krk zawieźć kota do DS i zabrała też Wafla przy okazji - własnie się dowiedziałam, że domek OK i Wafel został :loveu: więc wizyta już nie jest potrzebna :)

Posted

malawaszka napisał(a):
missieek dziś jechała do Krk zawieźć kota do DS i zabrała też Wafla przy okazji - własnie się dowiedziałam, że domek OK i Wafel został :loveu: więc wizyta już nie jest potrzebna :)

to cudnie ! Idę na pierwszą zobaczyć kto tam jeszcze bez ogłoszeń został .

Posted

Patia napisał(a):
to cudnie ! Idę na pierwszą zobaczyć kto tam jeszcze bez ogłoszeń został .

Patia jak dasz rade jeszcze zrobic allegro to prosze dla Dingo - to kolejny pilny, jest skoczkiem, musi byc na lince przy budzie, przeskakuje ogrodzenie z siatki 1,80m, nada sie do osoby aktywnej, do joggingu :)

Posted

missieek napisał(a):
Patia jak dasz rade jeszcze zrobic allegro to prosze dla Dingo - to kolejny pilny, jest skoczkiem, musi byc na lince przy budzie, przeskakuje ogrodzenie z siatki 1,80m, nada sie do osoby aktywnej, do joggingu :)

Dobrze i jeszcze mam na oku tą małą łaciatkę ,Teri , jej chyba nikt nie ogłasza ?

Posted

rita60 napisał(a):
missieek jaka to by była trasa,to znaczy km i skąd,dokąd ?
Co to znaczy może dojedzie:roll:

moze dojedzie czyli zadeklarowala ze moglaby wyjechac np do Wroclawia
pies moze jechac z Krakowa/Trzebini/Katowic/Miechowa, w takie miejsca moglby zostac przeze mnie lub moja mame dowieziony

Posted

annika napisał(a):
Missieek ! mój TZ przelał Ci teraz 150 zł - na dług u weta za kastracje Gapcia albo Wafla i na lek dla Oregona :mdrmed:

bardzo Wam dziekuje! zaplace za Wafla, bo ma juz dom, adoptowali go skromnie zyjacy ludzie, wiec nie prosilam o dolozenie sie do kastracji, ale zwrocili koszt dowozu

Posted

Proszę o pw (z nr konta i danymi), chciałabym zapłacić za kastrację Gapcia oraz troszkę informacji na jego temat, postaram się popytać znajomych czy ktoś takiego ślicznego chłopaczka nie zechce :)

Posted

[quote name='missieek']

nie raz rodzila, masa guzow na listwach, trzeba listwy usunac, poszukiwany sponsor

dobrze jakby znalazla mniej zapsiony DT

Torri musi wrocic z adopcji!!
poczula sie dobrze na nowym miejscu, za dobrze i nie daje zyc kotom, a ze nie jest tam jeden kot a wiecej wiec nowa opiekunka nie daje rady, koty zaczely sie zalatwiac po szafkach
ktos pomoze?
poszukiwany DT, u mnie bedzie na zewnatrz, nakrecila sie na koty (u mnie sie ich raczej bala) to tym bardziej nie wezme ja do domu nawet w zimniejsze noce