Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aż trudno uwierzyć. Rozumiem, że dokładnie zostało sprawdzone czy posiadają tatuaże lub nr chip? Mam 4 samojedy i trudno mi wyobrazić sobie, żeby je oddać lub zgubić ale to na pewno się zdarza. Może szuka ich ktoś? A dawaliści info na forum samojedzim?

Posted

SunkaWakan napisał(a):
Aż trudno uwierzyć. Rozumiem, że dokładnie zostało sprawdzone czy posiadają tatuaże lub nr chip? Mam 4 samojedy i trudno mi wyobrazić sobie, żeby je oddać lub zgubić ale to na pewno się zdarza. Może szuka ich ktoś? A dawaliści info na forum samojedzim?

jutro sprawdze dokladnie czy maja tatuaze i plec
dzisiaj dostaly porzadne jedzenie i poszly spac, sa razem w kojcu

sa rewelacyjne, zero agresji, tylko troszke wystraszone

nie jestem zalogowana na tym forum, wrzucisz tam info?

Posted

Hej, juz wrzuciłam link do dogomanni, nie wrzucałam treści i zdjęć bo nie wiedziałam czy się zgodzisz. Jesli mogę to wrzucę też fotki. Wiesz tam są samojedziarze z całej Polski, moze wśród nich jest właścicel a moze właściciel tez tam bedzie ich szukał. A wiesz moze jakiej płci sa pieski? Rozumiem, że przybłąkały się koło Wrocławia?

Posted

SunkaWakan napisał(a):
Hej, juz wrzuciłam link do dogomanni, nie wrzucałam treści i zdjęć bo nie wiedziałam czy się zgodzisz. Jesli mogę to wrzucę też fotki. Wiesz tam są samojedziarze z całej Polski, moze wśród nich jest właścicel a moze właściciel tez tam bedzie ich szukał. A wiesz moze jakiej płci sa pieski? Rozumiem, że przybłąkały się koło Wrocławia?

dzieki, mozesz wkleic foty
jutro sprawdzimy plec, sa na slasku

Posted

ok, już wrzucam. Wrzucę też na forum mojej fundacji. Wśród nas jes wiele osób, które potrafią szukać właścicieli, sympatyków samojedów i ras północy, dam znać też znajomemu, który ma 2 samojedy w okolicach Milicza, napisze też do ludzi z Wrocławia, którzy brali ode mnie samojedkę. Jutro zerknę na nowe wieści od Ciebie to dopiszę na forach. Pozdrawiam, dobranoc

Posted

Info na naszym forum już jest. Poprosimy więcej info. Jeśli będą do oddania mam osoby chętne, sprawdzone. Sama mam samoyedkę.

Potrzebne info,

-czy mają tatuaże bądź chipy (tatuaże pachwina albo ucho)
- czy nie ma żadnych danych na obrożach itp

Dziwi mnie że mogły komuś nawiać. Samoyedy zazwyczaj są posłuszne i nawet jak trochę odbiegną to wracają za chwilę.

Czekamy na inf.

Posted

sprawa już się wyjaśniła
Rodzinka była na wyjezdzie i Psiaki same(?) wyszły...przygarnęła ję Pani, która przetrzymała je ale potem zadzwoniła na SM ,ze nie daje sobie z Nimi rady (?), dlatego pracownik schronu powiedział, ze byc moze to wlascicielka pozbyla sie Ich

Niedzwiadki to Tayga i Tundra z czego 1 to chłopak, ma tatuaz a drugi ma chipa
własciciele juz sie odnalezli, mieszkaja w Ketach...czesto tam jestem to tam zagladne

dziwne jest, ze psy zwiały w Kozach a znaleziono je w Międzybrodziu...to kawał drogi

no ale najwazniejsze, ze juz sa w domku

a wlasciciele po zaplaceniu 200 zl mandatu na pewno juz beda Ich pilnowac

Posted

zwiały w Kozach a znaleziono je w Międzybrodziu...to kawał drogi

Drogą owszem, ale lasem przez Chrobaczą Łąkę to rzut beretem...