Jump to content
Dogomania

Yeti, prawie akita - tyle czasu jak więzień...(W-wa) MA DOMEK!

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agamika, bardzo Ci dziękuję! Ja jutro psa wstawię na forum szpicowe! Dziś nie mam energii umysłowej ...nie wysypiam się ostatnio...
Jesteście kochane:loveu:

Posted

nie ma za co mi dziękować:oops: , choć tyle moge zrobić. Tymbardziej ,że troche sie teraz lenie.:cool3: (ostatnie wakacje życia:-(, na jesieni obrona ...)

Jesteście kochane:loveu:
:oops: :oops: :oops: :oops:

A i mam pytnie Yeti ma szczepienia ? a jak tak to jakie, bo na niektórych jest takie pole do wypełnienia. I on nie jest kastrowany ?

Posted

Jutro się dowiem...Organy chyba ma kompletne...Szczepiony na coś na pewno, bo hotel prowadzą weci, a opiekunka, p. Beata, na 100% nie zaniedbałaby tego. Ale na co poza wścieklizną - to ja nie wiem.

Posted

Ale Puchatek ja specjalnie PYTAŁAM CZEGO TO MOŻE BYĆ MIX NA INNYM FORUM,ŻEBY WIEDZIEĆ GDZIE MOŻNA GO DAĆ ( DO KTÓRYCH RAS PODOBNY) i kazda z tych ras sie pojawiła. Dlatego nie wydaje mi się żeby to było kłamstwo: jest wyraźnie napisame że to mix. bo niestety zycie jest takie że mixy prędzej domy znajdują (i chetnych do pomocy ) niż kundelki .
tez sa zdjecia w kazdym ogłoszeniu o nim, więc wyrażnie widac jak wygląda

Posted

Wiesz napisałem to patrząc z perspektywy dwu postów, Twojego i Elurina co spowodowało pewnie przekłamanie. Jak teraz przeczytałem to piszesz że "w celu marketingowym został mixem" to jest do przyjęcia bo może oznaczać że z wielu możliwych określeń jego "rasy" wybrałaś najbardziej nośną. Natomiast po zdaniu w którym Elurin napisał o wszystkich chwytach dozwolonych trochę mi się te dwie wypowiedzi zlały w jedną a z takim podejściem nie mogłem się zgodzić.

PS. Wiem, wiem Elurin tam był diabełek na końcu ;-)

Posted

Puchatek napisał(a):
Wiem, wiem Elurin tam był diabełek na końcu ;-)

O to, to!
A w końcu i tak będzie przeprowadzona dokładna kontrola przedadopcyjna, i Yeti na pewno nie wróci do hotelu!

Posted

Elurin napisał(a):
Yeti nadal w hotelu. Nie wiem, co jeszcze można zrobić, żeby mu pomóc...

sama też nie wiem , niestety...:shake: , ja raczej w szukaniu domów wprawiona nie jestem:oops:

żaba ,żawsze to coś, a nuż ktoś go w koncu wypatrzy

Posted

Ludziska, taki piękny psiak, a domku nie ma...

Na forum to chyba częste, że jeśli pies ma zapewniony tymczas, to już nie ma co pomagać...nie ma zagrożenia życia.

Posted

ehh...
krótko tu jestem ,ale tez mi sie taka refleksja nawinęła
Yeti chba jednak za mało w typie jakiejs rasy jest:-( bo na owczarkowym tez cisza u chłopaka:shake: . Nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem, dlaczego o rasowe to się kłucić niektórzy potrafią, a innych psich nieszczęść nie widzą:-( .

Yeti - złoty pies szuka domku

Posted

Też nie rozumiem dlaczego ludzie wolą mieć psa takiego jak setki innych a nie niepowtarzalnego w swoim wyglądzie. O charakterze już nie wspominam.

PS. Kiedyś byłem świadkiem jak dwie panie dwóch identycznych psów zastanawiały się, że chyba by ich nie odróżniły.