agamika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 I na animaliii http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=10560 Quote
Elurin Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Agamika, bardzo Ci dziękuję! Ja jutro psa wstawię na forum szpicowe! Dziś nie mam energii umysłowej ...nie wysypiam się ostatnio... Jesteście kochane:loveu: Quote
agamika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nie ma za co mi dziękować:oops: , choć tyle moge zrobić. Tymbardziej ,że troche sie teraz lenie.:cool3: (ostatnie wakacje życia:-(, na jesieni obrona ...) Jesteście kochane:loveu: :oops: :oops: :oops: :oops: A i mam pytnie Yeti ma szczepienia ? a jak tak to jakie, bo na niektórych jest takie pole do wypełnienia. I on nie jest kastrowany ? Quote
Elurin Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jutro się dowiem...Organy chyba ma kompletne...Szczepiony na coś na pewno, bo hotel prowadzą weci, a opiekunka, p. Beata, na 100% nie zaniedbałaby tego. Ale na co poza wścieklizną - to ja nie wiem. Quote
agamika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No to intuicja mnie nie zawiodła (chyba pierwszy raz ), bo dobrze pozaznaczałam:multi: Quote
Elurin Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Yeti na szpicach: http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/viewtopic.php?p=128#128 Quote
agamika Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ciekawe ile ta akceptacja trwa ?? ach ten yeti ;) w celach marketingowych został mixem szpica Onka i Akity Quote
Elurin Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Akceptacja może sobie potrwać...Na mail aktywujący czekałem prawie dobę. W marketingu i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone:diabloti: Quote
Puchatek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Uwaga z tym marketingiem. Jak się ktoś oszuka na paście do zębów to wyrzuci a psa może odprowadzić z powrotem. Lepiej pisać prawdę. Quote
agamika Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale Puchatek ja specjalnie PYTAŁAM CZEGO TO MOŻE BYĆ MIX NA INNYM FORUM,ŻEBY WIEDZIEĆ GDZIE MOŻNA GO DAĆ ( DO KTÓRYCH RAS PODOBNY) i kazda z tych ras sie pojawiła. Dlatego nie wydaje mi się żeby to było kłamstwo: jest wyraźnie napisame że to mix. bo niestety zycie jest takie że mixy prędzej domy znajdują (i chetnych do pomocy ) niż kundelki . tez sa zdjecia w kazdym ogłoszeniu o nim, więc wyrażnie widac jak wygląda Quote
Puchatek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wiesz napisałem to patrząc z perspektywy dwu postów, Twojego i Elurina co spowodowało pewnie przekłamanie. Jak teraz przeczytałem to piszesz że "w celu marketingowym został mixem" to jest do przyjęcia bo może oznaczać że z wielu możliwych określeń jego "rasy" wybrałaś najbardziej nośną. Natomiast po zdaniu w którym Elurin napisał o wszystkich chwytach dozwolonych trochę mi się te dwie wypowiedzi zlały w jedną a z takim podejściem nie mogłem się zgodzić. PS. Wiem, wiem Elurin tam był diabełek na końcu ;-) Quote
Elurin Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Puchatek napisał(a):Wiem, wiem Elurin tam był diabełek na końcu ;-) O to, to! A w końcu i tak będzie przeprowadzona dokładna kontrola przedadopcyjna, i Yeti na pewno nie wróci do hotelu! Quote
Elurin Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Podnoszę. Taki piekny, niekłopotliwy piesek, i jeszcze nie ma domu...:shake: Quote
Elurin Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Yeti nadal w hotelu. Nie wiem, co jeszcze można zrobić, żeby mu pomóc... Quote
*zaba* Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wzielam malego do podpisu,tylko tyle moge zrobic :( Quote
agamika Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Elurin napisał(a):Yeti nadal w hotelu. Nie wiem, co jeszcze można zrobić, żeby mu pomóc... sama też nie wiem , niestety...:shake: , ja raczej w szukaniu domów wprawiona nie jestem:oops: żaba ,żawsze to coś, a nuż ktoś go w koncu wypatrzy Quote
Elurin Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Ludziska, taki piękny psiak, a domku nie ma... Na forum to chyba częste, że jeśli pies ma zapewniony tymczas, to już nie ma co pomagać...nie ma zagrożenia życia. Quote
agamika Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ehh... krótko tu jestem ,ale tez mi sie taka refleksja nawinęła Yeti chba jednak za mało w typie jakiejs rasy jest:-( bo na owczarkowym tez cisza u chłopaka:shake: . Nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem, dlaczego o rasowe to się kłucić niektórzy potrafią, a innych psich nieszczęść nie widzą:-( . Yeti - złoty pies szuka domku Quote
Puchatek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Też nie rozumiem dlaczego ludzie wolą mieć psa takiego jak setki innych a nie niepowtarzalnego w swoim wyglądzie. O charakterze już nie wspominam. PS. Kiedyś byłem świadkiem jak dwie panie dwóch identycznych psów zastanawiały się, że chyba by ich nie odróżniły. Quote
Recommended Posts