Jump to content
Dogomania

Yeti, prawie akita - tyle czasu jak więzień...(W-wa) MA DOMEK!

Recommended Posts

Posted

aha Elurin , czy Yeti jest na adopcje.org??? ja go wstawic tam nie moge bo to musi byc ktoś kto ma kontakt z psem , czyli musiałbys sie Ty albo opiekunka zalogować

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elurin jak dasz kkrótki opis Yetiego i meila kontaktowego to moge jeszcze na animalie wstawić (ogłoszenie bezpłatne, ze zdjeciami tylko trzeba sie zarejastrowac) nie wiem ile osób to odwiedza co prawda, ale właśnie tam moją tymczasowiczke Truske wrzuciłam
(tu sie ogłoszenie dodaje)
http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?module=7

go wstawić, chyba ze juz jest

a i załozyłam mu temat Do czego jestem podobny ???? ;) na psiej kości i jak na razie jest ze jest AKITON (owczarko akita czyli ;) ) więc śmiało można prosic o pomoc na owczarkowym jakims i na akitowym ;)

Posted

Pewnie go Elurin wrzuci ;) albo opiekunka , my tu go zmobilizujemy. Bo pewnie można troche siły stracić jak się pól roku domku dla psiaka szuka :shake: . Więc świerza krew sie przyda:cool3: .

A yeti wygląda na uroczego łobuziaka ;)

Posted

Ja też bardzo Ci dziękuję za bannerki Yetusia.
Biedak w hotelu siedzi juz chyba rok. Zgłaszali się zainteresowani, ale na łańcuch albo do bloku, a psiak sie tylko do ogrodu nadaje. Może dzięki Wam coś się uda znaleść.

Posted

Elurin, a widziałeś Yetiego na owczarkowym forum:cool3: , Justyna go wstawiła :loveu:

A i na razie staneło ze to mix Akity i ONka (w kazdy razie gdzies w drzewie genealogicznym musza być :) )

Posted

Właśnie zajrzałem. Justynak, po pierwsze primo, dokończ mój tel., dopisz ósemkę! Po drugie primo - facet jestem, tego na pierwszy rzut oka na nick nie widać, ale tak jest;).
A poza tym bardzo dziękuję za pomoc.

Posted

W sumie...
znajoma pani z osiedla miała przekochaną sunie owczarkowatą, wziętą ze schroniska z etykietką psa demolki w mieszkaniu, podobno nawet wyskakiwała przez zamkniete okno jak zostawała sama i uciekala.
A z tego co wiem u p.Eli nic takiego nie robiła( choć na długo nie zostawała sama , bo p.Ela pracuje w domu ).