BUDRYSEK Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 jest chetna Pani z Gdanska - Zaspa, mieszka w bloku, znacie kogos z tamtych okolic? Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Misiu juz po kastracji Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Boziuniu.......jakie cudo....a co z tym domkiem? Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Aimez_moi']Boziuniu.......jakie cudo....a co z tym domkiem?[/QUOTE] cos tam sie szykuje, Dziewczyny od malamutow spr dom Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 prawdopodobnie pod koniec przyszlego tyg Tymonek pojedzie do domku :) Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 malamutka Luna http://www.dogomania.pl/threads/215441-Młoda-piękna-Malamutka-Luna-potrzebuje-człowieka-który-obdarzy-Ją-miłością! Quote
BUDRYSEK Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Tymonek juz częsciowo jest w drodze do ds :) trzymajcie kciuki za Chłopaczka :) Quote
Aimez_moi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 O Boziu.....trzymam...:) trzymam....:) Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 przeklejam z forum AM :) info z ds: "Futrzak już u nas Dotarł cały i zdrowy Jza mi go przekazała jak go zobaczyłam Piękność niesamowita w realu jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach jest suuuper piękny Napił się wody i nie chce jeść karmy chlebek wsówa aż mu się ucha trzęsą a karmy nie rusza Może to stres potem będzie jadł teraz idziemy znów na spacerek a siatka kudełków wyczesana chętny do zabawy bardzo grzeczny jest na smyczy chodzi supper raz dziś mi się żucił na jednego psiaka odciągnełam go nic się poważnego nie działo to był mały psiak nie wiem co mu w nim się nie spodobało inne mijał ok No i położył się koło mojego mężusia na spacerze też zaobserwowałam że za facetami szaleje albo miał swojego pana albo Twój Iza Zbyszek przypadł mu do gustu Buziaki od TYMUSIA a na imie faktycznie nie reaguje No dobra idziemy na spacer " Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='zuzlikowa']BUDRYSKU, a czemu taka smutna minka? aa cos mi z nia nie wyszlo :) sama zaadoptowałabym takie cudo :) Dziękuję Wszystkim od Malamutow za pomoc :) Quote
zuzlikowa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='BUDRYSEK']aa cos mi z nia nie wyszlo :) sama zaadoptowałabym takie cudo :) Dziękuję Wszystkim od Malamutow za pomoc :) Odetchnęłam... Tymonku, już tylko wszystkiego wspaniałego! Quote
Charly Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 dziewczyny, kto ma kontakt z opiekunką Tymonka? Dzwoniła do mnie dzisiaj w sprawie psiaka- ma biegunkę, jest leczony i potrzebna jest jego książeczka zdrowia. Ja niestety nie mogę pomóc- nawet nie wiem, kto psa przekazał. Zrobiłam tylko ogłoszenie(w profilu podany był także mój numer). Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Charly napisał(a):dziewczyny, kto ma kontakt z opiekunką Tymonka? Dzwoniła do mnie dzisiaj w sprawie psiaka- ma biegunkę, jest leczony i potrzebna jest jego książeczka zdrowia. Ja niestety nie mogę pomóc- nawet nie wiem, kto psa przekazał. Zrobiłam tylko ogłoszenie(w profilu podany był także mój numer). dziwne, ze nie pamieta z kim wszystko uzgadniala Quote
Charly Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 pamięta, tylko tamta osoba nie odbiera czy coś Quote
BUDRYSEK Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Charly napisał(a):pamięta, tylko tamta osoba nie odbiera czy coś hmmm to ja jestem ta osoba Quote
Recommended Posts