Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeklejam z forum AM :)

info z ds:
"Futrzak już u nas Dotarł cały i zdrowy Jza mi go przekazała jak go zobaczyłam Piękność niesamowita w realu jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach jest suuuper piękny Napił się wody i nie chce jeść karmy chlebek wsówa aż mu się ucha trzęsą a karmy nie rusza Może to stres potem będzie jadł teraz idziemy znów na spacerek a siatka kudełków wyczesana chętny do zabawy bardzo grzeczny jest na smyczy chodzi supper raz dziś mi się żucił na jednego psiaka odciągnełam go nic się poważnego nie działo to był mały psiak nie wiem co mu w nim się nie spodobało inne mijał ok No i położył się koło mojego mężusia na spacerze też zaobserwowałam że za facetami szaleje albo miał swojego pana albo Twój Iza Zbyszek przypadł mu do gustu
Buziaki od TYMUSIA a na imie faktycznie nie reaguje No dobra idziemy na spacer "

Posted

[quote name='BUDRYSEK']aa cos mi z nia nie wyszlo :)
sama zaadoptowałabym takie cudo :)

Dziękuję Wszystkim od Malamutow za pomoc :)

Odetchnęłam... Tymonku, już tylko wszystkiego wspaniałego!

Posted

dziewczyny, kto ma kontakt z opiekunką Tymonka? Dzwoniła do mnie dzisiaj w sprawie psiaka- ma biegunkę, jest leczony i potrzebna jest jego książeczka zdrowia. Ja niestety nie mogę pomóc- nawet nie wiem, kto psa przekazał. Zrobiłam tylko ogłoszenie(w profilu podany był także mój numer).

Posted

Charly napisał(a):
dziewczyny, kto ma kontakt z opiekunką Tymonka? Dzwoniła do mnie dzisiaj w sprawie psiaka- ma biegunkę, jest leczony i potrzebna jest jego książeczka zdrowia. Ja niestety nie mogę pomóc- nawet nie wiem, kto psa przekazał. Zrobiłam tylko ogłoszenie(w profilu podany był także mój numer).

dziwne, ze nie pamieta z kim wszystko uzgadniala