black_madonna Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Moja Tinka kochana. Wiem, że teraz będę miała dwa PsiAnioły i że tak jak w schronisku będziesz za mną krok w krok chodzić przez resztę mych dni :* mój cmokasku Quote
izulkabu Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Tinka dziś odeszła Długo mnie nie było na forum i dzisiaj odszukałam wątek Tinki no i się popłakalam, myślałam że jednak znalazła domek stąd brak postów... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( tak bardzo mi smutno, żegnaj Tinka, biegaj po łąkach za tęczowym mostem razem z moim Toryskiem i Sadamkiem (*) (*) (*) Quote
black_madonna Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 mój PsiAniołku nie zapomnę Cię... :( :* Quote
zaba14 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Prawie całe swoje życie spędziła w sc hronisku, na całe szczęście zaakceptowała je i wracając z spacerów nie było trzeba zmuszać jej aby weszła do srodka... była taka wesoła... aż mi się w głowie nie mieści... :-( śpij spokojnie ... [*] Quote
Recommended Posts