Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pianka']ma numerek C czyli w schronie od 2004 roku

Być może dostała obroże od innego psa, ponieważ pytałam ile ona jest w schronisku i Justyna mówi że już 7 lat tam pracuje i suczke pamięta od początku...

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Kolejna wspaniała wiadomość dzisiaj :loveu::loveu::loveu:

chociaż i jedna smutna, dowiedziałam sie że pewna sunia nadal szuka domu chodziaż byli już chętni i byłam pewna że już po wszystkim :-(

Posted

a Tinka chce korzystać z każdej okazji na spacer :) wciska się w bramę jak ktoś wychodzi :evil_lol: zaprzyjaźniła się z dalmatyńczykiem o podobnym charakterze (dwie wredotki :evil_lol:) i robią sobie wycieczki za schronisko :mad: a jakiś czas temu Tina przeszła 5 kroków, siadała i protestowała :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tinka dziś odeszła [*][*][*]

Juz wczoraj myśleliśmy, ze poszła sama na spacer, dzis popołudniu zaczeliśmy jej szukać na polach jej nie było, znaleźliśmuy ja wieczorem w nowym budynku............................................

Ta sunia nigdy nie miała domu całe zycie to kochane psisko spedziło w schronisku większość życia w tej budzie pod drzewem dopiero od tamtego roku Tinka przeprowadziła się na mały plac i zaczeła wychodzić na spacery......

Mam nadzieję, ze tam jest jej znacznie lepiej................. [*] NIGDY CIE NIE ZAPOMNE..................................[*]

Posted

Tinko, biegaj szczęśliwa za TM, tam są moje trzy Sunie, z pewnością pokochacie się. Dwie z nich to przygarnięte bidy, trzecia kochała wszystkie zwierzaki...
[*]