zaba14 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Pianka']ma numerek C czyli w schronie od 2004 roku Być może dostała obroże od innego psa, ponieważ pytałam ile ona jest w schronisku i Justyna mówi że już 7 lat tam pracuje i suczke pamięta od początku... Quote
Saba Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kolejna wspaniała wiadomość dzisiaj :loveu::loveu::loveu: chociaż i jedna smutna, dowiedziałam sie że pewna sunia nadal szuka domu chodziaż byli już chętni i byłam pewna że już po wszystkim :-( Quote
Witokret Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 To my trzymamy z całęj siły kciuki za domek dla psiuńki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 oby się udało, trzymam bardzo mocno kciuki :cool3: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 a Tinka chce korzystać z każdej okazji na spacer :) wciska się w bramę jak ktoś wychodzi :evil_lol: zaprzyjaźniła się z dalmatyńczykiem o podobnym charakterze (dwie wredotki :evil_lol:) i robią sobie wycieczki za schronisko :mad: a jakiś czas temu Tina przeszła 5 kroków, siadała i protestowała :lol: Quote
Mysia_ Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 tak, Tnka jest w świetniej formie :multi: Czy wiadomo cos wiecej w sprawie domku? :cool3: Quote
jusstyna85 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pewnie Pani sie rozmyśliła...do góry psinko... Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Justyna napewno wie coś wiecej co z tamtym domkiem :roll: Quote
jusstyna85 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Justyna napewno wie coś wiecej co z tamtym domkiem :roll: Tamta Pani już nie odezwała sie do Justyny. Quote
Mysia_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 qrczę..... :-( :-( :-( Co za ludzie..... :shake: Quote
Pianka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Biedna Tina została dawca krwi:evil_lol: Możesz jakiemus pieskowi zycie uratowała:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Tinka dziś odeszła [*][*][*] Juz wczoraj myśleliśmy, ze poszła sama na spacer, dzis popołudniu zaczeliśmy jej szukać na polach jej nie było, znaleźliśmuy ja wieczorem w nowym budynku............................................ Ta sunia nigdy nie miała domu całe zycie to kochane psisko spedziło w schronisku większość życia w tej budzie pod drzewem dopiero od tamtego roku Tinka przeprowadziła się na mały plac i zaczeła wychodzić na spacery...... Mam nadzieję, ze tam jest jej znacznie lepiej................. [*] NIGDY CIE NIE ZAPOMNE..................................[*] Quote
jusstyna85 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nikt jej nie dał szansy,a ona na to ZASŁUGIWAŁA...Takiego psa sie nie zapomina :( Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Tinko, biegaj szczęśliwa za TM, tam są moje trzy Sunie, z pewnością pokochacie się. Dwie z nich to przygarnięte bidy, trzecia kochała wszystkie zwierzaki... [*] Quote
Ulka18 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tinko spij spokojnie ['] ['] ['] Ile takich kochanych psiakow nie doczekalo domow :-( Quote
Recommended Posts