Saba Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A no to się cieszę bardzo jak Pianka stwierdziła mam przestarzałe informacje :eviltong: No i co teraz, jak się wszystko wyjaśniło :roll: jak teraz podbijać temat, bo zwykłe "Tinka hop" to tak ile można :cool1: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jeszcze troche i bedzie z niej prawdziwa laska :eviltong: Quote
Saba Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Może zmień temat bo tam jest prośba o kasę a nie o dom dla Tiny. Nie wiem może " Suczka potrzebuje specjalnej diety a schronisko nie może do końca jej tego zapewnić!" może trochę na wyrost ale oryginalne :cool3: Quote
Pianka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Saba napisał(a):Może zmień temat bo tam jest prośba o kasę a nie o dom dla Tiny. Nie wiem może " Suczka potrzebuje specjalnej diety a schronisko nie może do końca jej tego zapewnić!" może trochę na wyrost ale oryginalne :cool3: Temat zakładała Justyna i tylko ona moze zmienić tytuł. No chyba, ze mod. Quote
Saba Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 To do moda trzeba napisać ;) nie ma problemu. Napiszesz ty czy ja mam to zrobić tylko jaki tytuł dać? Quote
Pianka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 zaba14 tutaj zagląda, więc napewno zmieni:evil_lol: Quote
izulkabu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pianka napisał(a): Jaka kochana uśmiechnięta Tinka :) Domku znajdź się :roll: Quote
Pianka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):jak długo Tina jest w schronisku? :roll: ma numerek C czyli w schronie od 2004 roku Quote
Mysia_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czyli 3 latka czeka, nie jest źle, ale nie pozwólmy jej czekać dłużej :mad: Quote
izulkabu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):czyli 3 latka czeka, nie jest źle, ale nie pozwólmy jej czekać dłużej :mad: Nie pozwólmy, na górę Tinuś niech Cię w końcu ktoś wypatrzy :) Quote
Pianka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tina się bezczelnie wcisneła na spacer:mad: [FONT=Verdana][/FONT] Quote
izulkabu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Pianka']Tina się bezczelnie wcisneła na spacer:mad: [FONT=Verdana][/FONT] Brawo Tinka, a co tak sama w schronie będziesz siedzieć :evil_lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Do schroniska zadzwoniła pani z Szczecina która zobaczyła Tinke na stronie schroniska che ja zabrać do siebie ma dom z ogrodem i pomoigła juz niejednemu psu w potrzebie ma przyjechac po Tinke na poczatki lipca pociagiem beda z nia rozmawiała zapytam czy jezeli nie dałoby sie zoorganizowac trasnportu to czy zabrałaby Tinke wczensiej??? Przyznam szczerze ze bardzo sie ucieszyłam ta pani opowiadała jak wykupiła 14 huskich z jakis pseudo hodowli psy były poranione wychudzona wyleczyła i znalazła im domy, wierzy w to że Tinka schudnie a to przedłuzy jej zycie. Trzeba mocno trzymać kciuki by sie udało;) Quote
zaba14 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jesuu!! :multi::multi::multi::multi::multi: Normalnie uśmiech na twarzy Justyno mi wywołałaś! ta kobieta to anioł!! :loveu: Quote
Pianka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :crazyeye: Super, ojej nie moge się doczekac:loveu: Quote
Recommended Posts