Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no to się cieszę bardzo jak Pianka stwierdziła mam przestarzałe informacje :eviltong:

No i co teraz, jak się wszystko wyjaśniło :roll: jak teraz podbijać temat, bo zwykłe "Tinka hop" to tak ile można :cool1:

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może zmień temat bo tam jest prośba o kasę a nie o dom dla Tiny.
Nie wiem może " Suczka potrzebuje specjalnej diety a schronisko nie może do końca jej tego zapewnić!" może trochę na wyrost ale oryginalne :cool3:

Posted

Saba napisał(a):
Może zmień temat bo tam jest prośba o kasę a nie o dom dla Tiny.
Nie wiem może " Suczka potrzebuje specjalnej diety a schronisko nie może do końca jej tego zapewnić!" może trochę na wyrost ale oryginalne :cool3:

Temat zakładała Justyna i tylko ona moze zmienić tytuł.
No chyba, ze mod.

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
czyli 3 latka czeka, nie jest źle, ale nie pozwólmy jej czekać dłużej :mad:

Nie pozwólmy, na górę Tinuś niech Cię w końcu ktoś wypatrzy :)

Posted

Do schroniska zadzwoniła pani z Szczecina która zobaczyła Tinke na stronie schroniska che ja zabrać do siebie ma dom z ogrodem i pomoigła juz niejednemu psu w potrzebie ma przyjechac po Tinke na poczatki lipca pociagiem beda z nia rozmawiała zapytam czy jezeli nie dałoby sie zoorganizowac trasnportu to czy zabrałaby Tinke wczensiej???

Przyznam szczerze ze bardzo sie ucieszyłam ta pani opowiadała jak wykupiła 14 huskich z jakis pseudo hodowli psy były poranione wychudzona wyleczyła i znalazła im domy, wierzy w to że Tinka schudnie a to przedłuzy jej zycie.

Trzeba mocno trzymać kciuki by sie udało;)