Justyna_wolontariat Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 W górę Tinusia na tym dole nikt Cie nie zobaczy:roll: Quote
Justyna_wolontariat Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Podnosze Tinke nikt tu nie zagląda:-( Czy ktos mógłby Tince zrobić ładny banerek???? Quote
Justyna_wolontariat Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Nikt tu nie zagląda a biedna Tinka wciąż czeka:-( Czy ktos pomoze rozglościć ja innych stroach adopcyjnych??? Quote
Justyna_wolontariat Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Ja też na dobranoc podnoszę Tinkę:-( Widać, że Tika troszkę schudła jej boczki nie są juz tak zaokrąglone, oby tak dalej...........;) trzym sie malutka Quote
Pianka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a): Czy ktos pomoze rozglościć ja innych stroach adopcyjnych??? Jak bardzo potrzebujesz to ją rozgłosze. Ale potrzebuje jedna informacje. Mam w ogłoszeniach dopisac, ze potrzebne są pieniądze na karme, czy jeszcze masz i nic nie mam dodawać? Quote
zaba14 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 wskakuj na góre .. tutaj nikt Cie nie zaowazy:shake: Quote
coolydiana Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tinka grubasinska , a juz do domku ruszaj , co sie rozleniwilas??:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Podnosze bidulke, nikt tu nie zagląda:-( :placz: Ona wciaż czeka na kogoś kto ja pokocha?????? Czy ktoś moze ja na allegro wystawić????????????// Quote
Justyna_wolontariat Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pianka jeżeli masz czas to proszę rozgłoś Tinke moze jej to pomoże. Nie trzeba pisać że pieniadze na karme potrzebne, własnie dziś dostałam informacje że Tinka dostanie worek 15 kg royala light, Brit wystarczy jej jeszcze na jakiś tydzień. Powiem wam ze widać efekty Tinka ciutttt chudsza, ale jaka zadowolona to nie ten sam pies, teraz jest taka zywa i energiczna....oby ja ktoś pokochał Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 na dzien dobry, Tina idzie na spacer w gore! :razz: Quote
Pianka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Justyna dzięki za odpowiedz, zaraz ją rozgłosze:p Quote
izulkabu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tinka ja też pamiętam, do góry, Tinuś... Quote
Recommended Posts