Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza Kruszynka dziś na spcerku:evil_lol:

Po godzinie Tinka sie zmeczyła usiadła i dalej isć nie chciała, porozmawiałam znia zachecajac do dalszego spcerku Tinka pomachała ogonime i poszła dalej to madra i przekochana sunia

Marzeniem moim jest aby ta sunia znalazła po tylu latach prawdziwy i kochajcy domek.

Dzis dostał purine light nawet jej smakowała kupiłam kilogrma bo przecież cos musi jesć a na tego Brita musimy poczekać.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hop na górę,......

Dziś Tinka przeszla godzinny spacerek bez problemu, karma jeszcze nie doszła wieć jutro Tinka ma specjalny pokarm, właśnie skończyłam gotować piersi z kurczaka z jażynkami, jedzonko wygląda apetycznie i kolorowo myślę ze bedzie jej smakowało ;)

Im bardziej poznaje tę suczką tym bardziej ja lubię ona ma niesamowity charakter czasem udaje ze isc sie jej niechce tylko po to by ją głaskac prosić mówić Tinula słoneczko chodz idziemy dalej, ostatnio nawet zaczełą to wykorzystywać:evil_lol:

Posted

Justyna no wiesz co... tyle czasu Tina jest w schronisku,a dopiero teraz ją doceniasz :razz:

A psy.. cfane są starsznie, wiedzą jak człowieka wykorzystac :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Justyna no wiesz co... tyle czasu Tina jest w schronisku,a dopiero teraz ją doceniasz :razz:

A psy.. cfane są starsznie, wiedzą jak człowieka wykorzystac :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: , e , Justyna wie jak one potrafia zakrecic kazdego :evil_lol: .
Tinka ,do domku , taka slodka sunia :loveu: .

Posted

Pianka Tina za Toba szła? bo Justyna mowiła, że jak ją puściła to totalnie ją olewała, dlatego tez jej nie puszczałam zeby jej nie gonic no i jeszcze Koszi z nami była a Tina nie bardzo ja polubiła :razz: rzucila Ci sie na psa czy na suke?

Posted

To wczas mi mówicie:-o
Ja ja spuściłam. I normalnie za mną szła:evil_lol:
No fakt, ze jak ją wołałam to nie biegła za mna, dlatego nic nie mówiłam i sobie powoli szłam a ona dołanczała do mnie jak gdzies tam się straciła:eviltong:
A ja już zawracaliśmy to ona chciała iśc dalej, jak ją zawałam to nic tylko się popatrzyła na mnie z politowaniem. No to się odwróciłam i sobie poszlam. Ona mnie olała to ja ją tez. I zaraz do mnie przybiegła:evil_lol:

Potem szli jacyś ludzie z owczarkiem. Nie wiem czy suka czy pies, bo było za daleko. Tina tylko go zobaczyła to zaczeła biegnąc i szczekać na niego. Na szczęście ją złapałam. Ale na smyczy tez się do tego psa rwała:mad:

Posted

no, niestety u nas też jest kilka suniek bardzo otyłych, jedna z nich przebywająca w schronisku od szczeniaka ma w dodatku padaczkę. Ale dostaje leki i jest po prostu wieeeeeelką maskotka schroniska.
Ale Tinka jest jeszcze młoda, ma charakterek, a więc musi mieć dom!
Do góry!

Posted

Podnoszę sunieczkę, :-( :-( :-( Powlo zaczynam tracić nadzieje na to ze ona schudnie w schronisku nie mówiąc już o znalezieniu domu, Tinka je juz przeszło poł miesiaca ta karme ma wiecej ruchu ale efektu zero zeby było widać cokolwiek potrzeba chyba kilku lat................

Ona w tym schronisku nigdy nie schudnie zajmuje cały bokse gdzie mogą mieszkać 4 małe psy za niedługo bedzie on potrzebny nieiwem gdzie ja wtedy umieścic na wybiegu z 200 psami to bez senu wroci do sewj budy pod drzewem zaraz koló korytka:-( :placz: :-( :placz:

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Ona zrobiła sie bardzij weselsza na spacerki chetnie chodzi to super sunia domek musi sie dlaniej znaleźć :roll:

Mi się śniło że ją zaadoptowałam:roll: Dla mnie ona jest cudowna:loveu: