Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W boksie 67 siedzi półtoraroczny szorstki słodziak.
Niezwykle miły, bardzo pragnie pieszczot.
Ponieważ jest taki słodziutki, nazwałam go Tutti-Frutti, dla przyjaciół Tutti :)

Tekst do ogłoszeń:

[FONT=Arial]Słodziutki Tutti-Frutti - duża przytulanka - szuka domu!
Tutti jest to półtoraroczny, szorstki, biszkoptowy, dość duży piesek. Jest wyjątkowo uroczy, nie tylko z wyglądu, ale także z charakteru. Wobec psów nie wykazuje jakiejkolwiek agresji, na warkoty innych odpowiada stoickim spokojem. Wobec ludzi jest słodziutki, uwielbia być głaskany i pieszczony, można z nim zrobić dosłownie wszystko. Tylko nie bardzo lubi być sam - może wtedy coś zniszczyć albo podjąć próbę ucieczki (umie otworzyć sobie drzwi). Tutti ma niestety już za sobą nieudaną adopcję (nie umiał pilnować firmy - i nie ma co się dziwić, to jest przecież przytulanka, pies do ludzi, a nie do pilnowania terenu!). Ma już dość betonu swojego boksu twardych desek swojej budy i samotności; pragnie biegać po zielonej trawce, nosić patyczki i bawić się z człowiekiem, kochać i być kochanym! Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt we Wrocławiu, ul. Ślazowa 2. Boks 67, nr schroniskowy 1347/4, nr na szyi 1710. Więcej informacji: Patrycja:
[/FONT][FONT=Arial][FONT=&quot]509 277 122[/FONT][/FONT][FONT=Arial]; [/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]Zosia: 783 302 665, [/FONT][FONT=Arial]zofiazosia123@gmail.com[/FONT]
[/FONT]

Posted

abilab napisał(a):
a mi on przypomina takiego wyrosnietego carin terriera bardzo uroczy szorsciak

Ja się na rasach nie znam :)
Muszę go jakoś wyciągnąć z tego boksu i zrobić mu lepsze zdjęcia do ogłoszeń.
Sprobuję w tym tyg. podjechać do schroniska i ubłagać opiekuna.

Posted

Tutti znowu w schronisku...
Okazało się, że został wzięty do firmy, nie do domu (kto takiego słodziaka bierze do pilnowania firmy??? :(). I z tej firmy uciekał. Zresztą ja osobiście raz spotkałam go późnym wieczorem na Sępolnie i odstawiłam do schroniska, bo nie miał adresownika.
Trzeba mu teraz znaleźć porządny dom, z człowiekiem do kochania.
Pies jest naprawdę świetny, tylko potrzebuje własnego człowieka.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...