Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inga.mm napisał(a):
jest jak byk

26/09 PRZELEW ZEWNęTRZNY FUNDACJA EMIR INGA.MM - DLA HARFY -20,00

Inga dzisiaj jest 26 a to by znaczyło że miało prawo jeszcze nie przejść przez sesję między bankami

Posted

Moja pragnąć zobaczyć kuriozalny wynalazek "samochóW"!
Spragniona ja być widoku owego

edit: nie zobaczę kuriozum techniki, bo samochóW zmienił się już w samochóD.
Buuu,

Posted

Oj dziewczynkom zestresowanym do gryzienia niciane kostki by się przydały i nie tylko niciane;) i to najlepiej we własnym domku.:) Znam te dziurkowanie, od prawie czterech lat mój Harutek dzierga co mu podleci.
A jak Harfunia jeszcze jest przed wyjęciem gwozdeczek? czy już po?

Posted

[quote name='Isadora7']Efekty "pracy" Harfy :lol:
W związku z tym stanem rzeczy poszukuje się kogoś do opieki nad harfą jako że Emir musi pilnowac dobytku :101: :101:

Głodzicie ją???

Tak na poważnie: Maciejka też niestety miała fazę niszczycielską. Pożarła mi spodnie, usiłowała bluzkę pozbawić dżetów, napoczęła drewniany stojak na buty, obsikuje wszystko co sie da.
Z gryzieniem po ponad miesiącu trochę uspokoiło sie w zamian za kości z prasowanych ścięgien

Posted

inga.mm napisał(a):
dostałam 20 zł na Maciejkę, mogę przekazać bardziej potrzebującej Harfie, tylko chyba nie znam konta - już znam, zaraz przeleję.

Czy pieniadze wpłynęly?
nie wiem gdzie są rozliczenia

Posted

na gryzienie mebli najlepiej kupić taki specjalny spray zapobiegający gryzieniu i żuciu przez psy. Wystarczy popryskać ulubiony 9niszczony)przedmiot i psiak się szybko oducza że to jest paskudne:) Niedrogi jest, jakieś 20 zł kosztuje a efekt braku zniszczeń- bezcenny :)

Posted

inga.mm napisał(a):
Juluś, te pieniążki już powinny być, dlatego marwie się.
Zdarzyło się, że wysłałam i niedoszły.
Musiałam szarpać sie z bankiem

Mogły dojść tylko, że Emirowa mogła nie mieć czasu uwzględnić tego w rozliczeniu. Stara się aktualizować wszytko co 2-3 dni jak tylko jej czas pozwoli ( ma pod opieką dzień w dzień ponad setkę zwierząt) . Poczekaj proszę cierpliwe jeszcze dzień dwa.

Posted

J_ulia napisał(a):
Mogły dojść tylko, że Emirowa mogła nie mieć czasu uwzględnić tego w rozliczeniu. Stara się aktualizować wszytko co 2-3 dni jak tylko jej czas pozwoli ( ma pod opieką dzień w dzień ponad setkę zwierząt) . Poczekaj proszę cierpliwe jeszcze dzień dwa.

ok. w razie czego alarmuj

Posted

inga.mm napisał(a):
Czy pieniadze wpłynęly?
[...]

Inga jak Moher Moherowi mówię zę jak dojda to będzie wykazane na podanym przez Julie wątku na forum (a potem i tak przeklejone tutaj). mało nas niestety. A Emir to już ma zapindol jak sie masz. ok 150 psów, 2 i pół ludzia, nawet czasu na zadyszkę nie ma. Pozdrawiam moherowo.

kasiaczek87 napisał(a):
na gryzienie mebli najlepiej kupić taki specjalny spray zapobiegający gryzieniu i żuciu przez psy. Wystarczy popryskać ulubiony 9niszczony)przedmiot i psiak się szybko oducza że to jest paskudne:) Niedrogi jest, jakieś 20 zł kosztuje a efekt braku zniszczeń- bezcenny :)

To się niestety nie sprawdza w warunkach schroniskowych, nawet jeżeli jest to pokój mieszkalny.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Inga jak Moher Moherowi mówię zę jak dojda to będzie wykazane na podanym przez Julie wątku na forum (a potem i tak przeklejone tutaj). mało nas niestety. A Emir to już ma zapindol jak sie masz. ok 150 psów, 2 i pół ludzia, nawet czasu na zadyszkę nie ma. Pozdrawiam moherowo.

Dobra, nie krzycz.
Ja tylko mówie, że niepokoiłam się, bo mialam juz z bankiem przejścia.
Tu nie tragedia, bo pieniądze są potrzebne, chociaż nie na cito, ale poprzednio, gdy pieniądze wcięło, zatrzymałam rozliczenie bazarku.
Dlatego niepokoje się, że mam niemiłe doświadczenie z sierpnia.