Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 veganCat napisał(a):Mnie i Zuzie caly dzien:), Pawel konczy prace o 17, wiec kolo 18 jestesmy wszyscy w domu;) Kurcze... ja z kolei po 17 też mam już dzieciaki w domu i ciężko się gdzieś dalej ruszyć. Pomyślę jeszcze jak to rozwiązać. Quote
veganCat Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Spokojnie mozesz przyjechac gdy Pawel jest w pracy:) Quote
Pianka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 veganCat napisał(a):Spokojnie mozesz przyjechac gdy Pawel jest w pracy:) Podczas wizyty wszyscy członkowie rodziny powinni byc obecni :) Quote
Agucha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Agucha napisał(a): Kiedy można Was wszystkich zastać w domu? Czy oferujesz DT czy DS? masz doświadczenie z psem bojaźliwym/wycofanym z lękiem separacyjnym, a przede wszystkim możliwość ćwiczenia z nim zostawanie samemu w domu? Z tego co wiem - masz maleńkie dziecko, które na pewno pochłania dużo czasu. Masz kogoś kto będzie Ci pomagał w ogarnięciu "trzódki"? Jak widzisz socjalizację wycofanego psa przy maleńkim dziecku? Są inne zwierzęta? jakbyś mogła jeszcze odpowiedzieć na pytania z poprzedniej strony ;) veganCat napisał(a):Spokojnie mozesz przyjechac gdy Pawel jest w pracy:) Pianka napisał(a):Podczas wizyty wszyscy członkowie rodziny powinni byc obecni :) TYLKO I WYŁĄCZNIE :) Quote
veganCat Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Agucha napisał(a):jakbyś mogła jeszcze odpowiedzieć na pytania z poprzedniej strony ;) TYLKO I WYŁĄCZNIE :) Juz odpowiadam w pw:) Quote
Agucha Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 veganCat napisał(a):Juz odpowiadam w pw:) Dzięki :) Priv już odczytałam :) Quote
Pianka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 doszła wpłata 20 zł- Urszula D. Quote
Pianka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Czekam z niecierpliwością na wieści doszło 8,20 zł- Monika L a tu filmik, jak Francik kuleje http://piankaa.wrzuta.pl/film/6pO7hjhK0NE/francik_kulejacy a tu kopie dół, gorąco to trzeba się ochłodzic http://piankaa.wrzuta.pl/film/6qeeXP9u38a/dolek Quote
Agucha Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Na szybko powiem tylko tyle , że wszystko OK :) Myślę, że Francikowi będzie u Agaty dobrze. Ma warunki na ewentualną, delikatną separację w początkowym okresie :) Uważam, że Franek może się pakować :) Teraz wiem gdzie Agata mieszka, tak więc od czasu do czasu będę mogła wpaść na kawę :diabloti: Quote
Pianka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 superki :D a szczegóły mozesz mi napisac na pw? odnosnie tego co ci mówiłam na samym początku? Quote
Agucha Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pianka napisał(a):superki :D a szczegóły mozesz mi napisac na pw? odnosnie tego co ci mówiłam na samym początku? Nie pamiętam co mi mówiłaś :lol: Zadzwonię do Ciebie jak dzieci położę spać ;) Quote
Pianka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 oki, to czekam juz napisałam do Nikusia o transport :) Oby, oby wszystko sie udało :) Moje kochane szczęście bedzie kochane w koncu :) Quote
Pianka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Planujemy z Nikusiem pojechać w srode, jutro jeszcze zadzwonie do Agaty :) Przypomnę, ze to jest DT. Koszty karmy, miski, obróżek itp DT bierze na siebie. jednak na weterynarza musimy uzbierać, dlatego dalej prosze o wpłaty, mam nadzieje, ze leczenie nie wyniesie dużo. Quote
Agucha Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Pianka napisał(a):Planujemy z Nikusiem pojechać w srode, jutro jeszcze zadzwonie do Agaty :) Przypomnę, ze to jest DT. Koszty karmy, miski, obróżek itp DT bierze na siebie. jednak na weterynarza musimy uzbierać, dlatego dalej prosze o wpłaty, mam nadzieje, ze leczenie nie wyniesie dużo. Kurcze, fajnie by było prześwietlić tą łapkę przed wyjazdem... Dalibyście radę? "Naplułam" Monice w słuchawkę, mam nadzieję że coś wyniosła z tej rozmowy :lol: :lol: :lol: Quote
Pianka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Agucha napisał(a):Kurcze, fajnie by było prześwietlić tą łapkę przed wyjazdem... Dalibyście radę? Nie wiem czy to nie bedzie dodatkowe meczenie Francika. Każdy weterynarz woli mieć swoje rtg, takze mozliwe, ze wet który go będzie dalej prowadził zrobi drugi raz sobie sam rtg. No a po drugie w schronie i tak przy trzeba było zapłacic za to. wysłałam Nikusiowi 35 zł na transport Quote
veganCat Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jezeli francik nie bal by sie zbytnio 40 minutowych podrozy, to jest opcja weterynarza w mikolowie ( znajomej moich rodzicow),ktora bierze od nas bardzo malo i do tego jest swietnym weterynarzem.I te bardzo malo moglibysmy z Pawlem pokryc:).Co do ewentualnej operacji ...przeswietlen..jezeli bedzie cos brakowac ( a znajac zycie bedzie na pewno) to tez to pokryjemy:) Quote
veganCat Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Agucha napisał(a): Teraz wiem gdzie Agata mieszka, tak więc od czasu do czasu będę mogła wpaść na kawę :diabloti: :D jak dla mnie to mozesz wpadac codziennie;P Jutro przyjedzie Francik:) Juz sie nie umimy doczekac:):) Quote
Agucha Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 veganCat napisał(a)::D jak dla mnie to mozesz wpadac codziennie;P Jutro przyjedzie Francik:) Juz sie nie umimy doczekac:):) Czyli jednak! :) :) :) Bedę miała na uwadze :evil_lol: Quote
Recommended Posts